Exoskeletor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 th ypomonh. as mhn mas to eleges se th glosa programathzeis man?
trustfm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 grafw se delphi 6 kai se builder c++6 opote laxei . se delphi omws kuriws .
Exoskeletor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 a giayto miazoun toso poly se vb ola ta proggy sou
trustfm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Epanerxomai sto 8ema meta apo polu douleia 8a elega . Eimai teleiws stateleiwmata tis 1hs ekdoshs tou programmatos . Merika xarakthristika tou programmatos: Video input supported : avi/mkv/ogg support Audio input supported : ac3/mp3/ogg Subtitles input supported : srt,txt , vobsub (gia (s)vcd) Output options : DVD / SVCD / VCD Encoders supported : QuEnc/FreeEnc PalToNtsc / NtscToPal convertion iso creation auto shutdown when done
trustfm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 to programma einai etoimo . to 8ema einai oti einai 10 mb kai den 3erw pws na to kanw share . Opoios exei xwro kai mporei na mou dia8esei 10-12 mb na mou to pei . Thx ek twn proterwn
trustfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Updated : Efta3a thn prwth version avi2dvd ver 0.1 Download link 1: http://utenti.lycos.it/avi2dvd/avi2dvd.html Download link 2: http://jove.prohosting.com/avi2dvd/avi2dvd.html (ps Gia logous asfaleias to avi pou 8elete na to kanete convert kante to backup) Perimenw bugfixing
marios1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Άντε ρε Τασούλη,τρεις ταινίες εσένα περιμένανε.Κατεβάζω,γράφω και postάρω-μάλλον-αύριο αποτελέσματα. Προβλέπεται ξενύχτι απόψε. Thnkz master!
trustfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 to prog den to exw dokimasei se megales tenies ... twra dokimazw . elpizw ola na bgoun swsta . enhmerwse me .
marios1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Ελπίζω να έβαλες και τα "αγαπημένα" μου(Cce,Main Concept,TMPGEnc,Procoder) να παίζουν. Είμαι στο 88% του d/l,με divxrepair περνάω μία την ταινία(νάμαστε και σίγουροι),ταιριάζω υπότιτλους και ορμάω.
trustfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 oxi paid encoders den ebala . an baleis other encoder sou paragei audio + avs kai ta petas se opoion encoder 8es . o nuenc kanei perissotera apo 2 passes kai polloi lene oti einai kaluteros apo tmpeg . epishs kai o freeenc lene oti paragei poiotikotera tou tmpeg arxeia . dokimase kai des .
marios1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Θα το δοκιμάσω standalone,όπως το έχεις.... Αν μπορείς,δώσε τη δυνατότητα επιλογής working folder.Εγώ ας πούμε παίζω σε τρία ταμπλώ(δίκτυο) και πρέπει να αδειάσω κάπου για να χωρέσουν τα εικοσιτόσα gb που χρειάζονται.... Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας,ελπίζω αύριο να έχω καλά νέα,καλημέρα. Α,trust,συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά,για το καινούργιο σου παιδί που μας παρουσίασες.
trustfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 hdh exw brei kapoia bugs ta dior8wsa apla 8a kanw release aurio twra testarw akoma ...
marios1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Τάσσο καλημέρα.Βγάζει "Σουηδικά" στους υπότιτλους,ενώ έχω κρατήσει τις ρυθμίσεις που έχεις στο screenshot που παρουσιάζεις το proggy σου.Το τελικό μέγεθος,αν και άριστο κατά τη γνώμη μου(άνετα συγκρίνεται με τα "εμπορικά"),βγάζει μόνο 2.6gb αρχείο. Περιμένουμε νέα σου. Κάτι που θυμήθηκα τώρα,έχουμε άραγε τη δυνατότητα,αν έχουμε πηγή με 5.1 ac3,να ακούσουμε πεντακάναλο στο DVD; Ξανασυμπλήρωμα,αργότερα.Θα δοκιμάσω την επιλογή "Arrial,TTF,28,ISO 8859-7",αντί του "8859-1" που έχεις default.Κατά το απογευματάκι θα πω τι γίνεται. Τώρα που ξαναβλέπω την ταινία που έφτιαξα με το proggy σου,διαπιστώνω την άριστη ποιότητά της.Βάλε και καμια επιλογή να καίγεται,μετά το πέρας της διεργασίας,με το DvdDecrypter,κατ' ευθείαν... Ένα-ένα μούρχονται στο μυαλό,δεν φταίω εγώ.Τι θάλεγες για batch converting,δηλαδή να βάλουμε 2-3 avi με τους υπότιτλούς του και να πάρουμε ένα dvd,χωρίς να χρειάζεται η ένωση/συγχρονισμός των avi; Αν μούρθει κι άλλο... Btw,παγκόσμια πρεμιέρα στο insomnia;Μεγάλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.