G10rgos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα. Στον φορητο μου υπολογιστη οταν παω να τρεξω ενα παιχνιδι μπαινει, περνανε καποια δευτερολεπτα και μετα κολλαει ολο το συστημα κ δεν κανει τιποτα κ μονο αν του κανω επανεκκινηση επανερχετε και καποιες φορες μου πεταει το μηνυμα το προγραμμα οδηγησης οθονης igxprd32 λειτουργει κανονικα κ οτι πρεπει να κανω επανεκκινηση κ χαλαει η αναλυση της οθονης σα να μην εχει καρτα γραφικων. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Σκεφτηκα οτι ισως ειναι τα drivers αλλα τα κοιταξα με ενα προγραμα για update των drivers κ ειναι ολα οκ. Ειναι φορητος υπολογιστης asus και τρεχει windows xp sp3. ---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ---------- Παιδια δεν μπορει να βοηθησει κανεις;
filip123go Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δώσε χαρακτηριστικά απ το lap top σου..!
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ποιο game είναι; Με Intel κάρτα γραφικών σε laptop μην έχεις και πολλές απαιτήσεις. Αν μπορείς κατέβασε τις αναλύσεις στα πιο χαμηλά επίπεδα. Κατέβασε και το τελευταίο DirectX 9 μήπως και βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.