SteaL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αυτή τη στιγμή έχω στο site μου το phpbb3 υπάρχει άλλο είδος forum που να είναι απλό στη χρήση και ''ομορφότερο'' από το php που προτείνετε; Επίσης, γίνετε να κάνεις μεταοφρά forum χωρίς να χαθούν οι εγγραφές και τα posts?
CyberCr33p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το phpbb είναι αρκετά απλό στη χρήση. Όσο αφορά την "ομορφιά" είναι θέμα theme. Σχετικά με τη μετάβαση σε άλλο software για forum, υπάρχουν διάφοροι μετατροπείς (converters) που σου επιτρέπουν να μεταφέρεις χρήστες και posts.
kostas0928 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ το Simple Machines Forum. Πάρα πολυ καλό σαν forum και έυκολο στο στήσιμο. Εχει και πάρα πολλά θέματα για customization.
getpaidgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 υπάρχει και το dolphin της boonex που δεν είναι απλό φορουμ, αλλά κοινότητα και έχει πολλά εργαλεία. Άρθρα , νεα, συνδέσμους, chat κτλ. Το θέμα είναι πως δεν είναι τόσο γνωστό, ενώ πολλοί το κατακρίνόυν για την ποιότητα κώδικά και τα bugs που έχει...
wdfgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 απλο και ομορφο και δεν σου κανει το phpbb ? Νομιζω πως απλα πρεπει να αλλαξεις template αν θες κατι πιο pro δες το vbulletin
derasto Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 phpbb και απο μενα.Το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι η εγκατασταση των mods.
wdfgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 το vbulletin νομίζω ότι το πληρώνεις... o yes αλλα ειναι το best
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 o yes αλλα ειναι το best E, δεν είναι και πολύ δεδομένο αυτό που λες, το IPB είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ πολύ γκρίνια ακούω για το vbulletin4.x.x Κάποιοι (από τους κορυφαίους αν δε κάνω λάθος) developers του εγκατέλειψαν τo vbulletin και έφτιαξαν (φτιάχνουν) το xenforo, το οποίο δείχνει αρκετά υποσχόμενο.
wdfgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 E, δεν είναι και πολύ δεδομένο αυτό που λες, το IPB είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ πολύ γκρίνια ακούω για το vbulletin4.x.xΚάποιοι (από τους κορυφαίους αν δε κάνω λάθος) developers του εγκατέλειψαν τo vbulletin και έφτιαξαν (φτιάχνουν) το xenforo, το οποίο δείχνει αρκετά υποσχόμενο. nice δεν το ηξερα αυτο... εχω καιρο μαλλον να στησω vb για να δουμε το xenforo αν και δυσκολο να ανταγωνιστει το vb τα εχω δοκιμασει και τα δυο liopyr αλλα ομολογω πως τα hack και τις δυνατοτητες του vb δεν τα εχω βρει σε κανενα ...
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, έχω καταλήξει πως αλλού υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο, εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός η τελική επιλογή.
wdfgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, έχω καταλήξει πως αλλού υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο, εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός η τελική επιλογή. αυτο ξαναπεστο :lol:
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, έχω καταλήξει πως αλλού υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο, εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός η τελική επιλογή.
wdfgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, έχω καταλήξει πως αλλού υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο, εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός η τελική επιλογή. μαλλον χρειαζομαστε υπνο :lol:
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 [spartan _mode] THIS IS INSOMNIAAA! [spartan_mode/] (κοροϊδεύομαι μέχρι να σχολάσω, έχω ακόμα ένα ~4ωράκι μπροστά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.