Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις σχετικά με forums

SteaL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω στο site μου το phpbb3

υπάρχει άλλο είδος forum που να είναι απλό στη χρήση και ''ομορφότερο'' από το php που προτείνετε;

Επίσης, γίνετε να κάνεις μεταοφρά forum χωρίς να χαθούν οι εγγραφές και τα posts?

Δημοσ.

Το phpbb είναι αρκετά απλό στη χρήση. Όσο αφορά την "ομορφιά" είναι θέμα theme.

Σχετικά με τη μετάβαση σε άλλο software για forum, υπάρχουν διάφοροι μετατροπείς (converters) που σου επιτρέπουν να μεταφέρεις χρήστες και posts.

Δημοσ.

υπάρχει και το dolphin της boonex που δεν είναι απλό φορουμ, αλλά κοινότητα και έχει πολλά εργαλεία. Άρθρα , νεα, συνδέσμους, chat κτλ. Το θέμα είναι πως δεν είναι τόσο γνωστό, ενώ πολλοί το κατακρίνόυν για την ποιότητα κώδικά και τα bugs που έχει...

Δημοσ.

απλο και ομορφο και δεν σου κανει το phpbb ? Νομιζω πως απλα πρεπει να αλλαξεις template

αν θες κατι πιο pro δες το vbulletin

Δημοσ.
o yes αλλα ειναι το best

E, δεν είναι και πολύ δεδομένο αυτό που λες, το IPB είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ πολύ γκρίνια ακούω για το vbulletin4.x.x

Κάποιοι (από τους κορυφαίους αν δε κάνω λάθος) developers του εγκατέλειψαν τo vbulletin και έφτιαξαν (φτιάχνουν) το xenforo, το οποίο δείχνει αρκετά υποσχόμενο.

:)

Δημοσ.
E, δεν είναι και πολύ δεδομένο αυτό που λες, το IPB είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ πολύ γκρίνια ακούω για το vbulletin4.x.x

Κάποιοι (από τους κορυφαίους αν δε κάνω λάθος) developers του εγκατέλειψαν τo vbulletin και έφτιαξαν (φτιάχνουν) το xenforo, το οποίο δείχνει αρκετά υποσχόμενο.

:)

nice δεν το ηξερα αυτο... εχω καιρο μαλλον να στησω vb :)

για να δουμε το xenforo αν και δυσκολο να ανταγωνιστει το vb

τα εχω δοκιμασει και τα δυο liopyr αλλα ομολογω πως τα hack και τις δυνατοτητες του vb δεν τα εχω βρει σε κανενα ...

Δημοσ.

Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, έχω καταλήξει πως αλλού υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο, εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός η τελική επιλογή.

Δημοσ.
Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, έχω καταλήξει πως αλλού υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο, εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός η τελική επιλογή.

αυτο ξαναπεστο :lol::lol:

Δημοσ.

:P

Δημοσ.

:P

μαλλον χρειαζομαστε υπνο :-D:lol:

Δημοσ.

[spartan _mode] THIS IS INSOMNIAAA! [spartan_mode/]

(κοροϊδεύομαι μέχρι να σχολάσω, έχω ακόμα ένα ~4ωράκι μπροστά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...