Προς το περιεχόμενο

ConvertXtoDVD ερώτηση

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω, γίνεται στο πρόγραμμα, να ορίσω να παίζουν οι υπότιτλοι κατευθείαν όταν αρχίζει η ταινία? Επειδή στο DVD Player μου, έχει χαλάσει το τηλεκοντρόλ, και όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής υποτίτλων. Έτσι όταν θέλω να βάζω να παίζει η ταινία στο DVD Player, να παίζουν μαζί και οι υπότιτλοι μαζί. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν δημιουργήσεις και το μενού δεν έχει εκεί επιλογή για κα βάλεις τους υπότιτλους;

Ένα άλλο που μπορείς να ανοίξεις το βίντεο στο convert (απο το +) και να πας στο Υπότιτλος (1 ροή) και να ανοίξεις και αυτό.

Από κάτω θα έχεις τον Ελληνικό υπότιτλο και θα λέει κάτι σαν gre Υπότιτλος ή κάτι τέτοιο.

Κάνε διπλό κλικ σε αυτό και θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις τον υπότιτλο σαν Προεπιλογή. Αν πατήσεις μετά στο πράσινο V θα πρέπει να σου εμφανίζει τους υπότιτλους απ' ευθείας.

Η επόμενη λύση είναι το reauthor με το pgcedit.

Δημοσ.
Αν δημιουργήσεις και το μενού δεν έχει εκεί επιλογή για κα βάλεις τους υπότιτλους;

Ένα άλλο που μπορείς να ανοίξεις το βίντεο στο convert (απο το +) και να πας στο Υπότιτλος (1 ροή) και να ανοίξεις και αυτό.

Από κάτω θα έχεις τον Ελληνικό υπότιτλο και θα λέει κάτι σαν gre Υπότιτλος ή κάτι τέτοιο.

Κάνε διπλό κλικ σε αυτό και θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις τον υπότιτλο σαν Προεπιλογή. Αν πατήσεις μετά στο πράσινο V θα πρέπει να σου εμφανίζει τους υπότιτλους απ' ευθείας.

Η επόμενη λύση είναι το reauthor με το pgcedit.

Όχι δεν θέλω το μενού, εκεί χειρότερα είναι αφού δεν έχω τηλεκοντρόλ.

Θα δοκιμάσω το 2ο που είπες και θα σου πώ! Ευχαριστώ πολύ!

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

Βάζω την ταινία στο DVD Player μου, παίζει κανονικά αλλά οι υπότιτλοι εμφανίζονται σε Ρώσικα(Αλαμπουρνέζικα δηλαδή). Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.
οταν τους ανοιγεις με το σημειοματαριο εμφανιζονται κανονικα?

Στις ρυθμίσεις->Υπότιτλοι πάτα στην ρύθμιση απόδοσης υπότιτλων πάτα στο Code Page και δώσε 01253 (ANSI) Ελληνικά ή 28597 (ISO-8859-7) Ελληνική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...