Lioner Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω, γίνεται στο πρόγραμμα, να ορίσω να παίζουν οι υπότιτλοι κατευθείαν όταν αρχίζει η ταινία? Επειδή στο DVD Player μου, έχει χαλάσει το τηλεκοντρόλ, και όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής υποτίτλων. Έτσι όταν θέλω να βάζω να παίζει η ταινία στο DVD Player, να παίζουν μαζί και οι υπότιτλοι μαζί. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αν δημιουργήσεις και το μενού δεν έχει εκεί επιλογή για κα βάλεις τους υπότιτλους; Ένα άλλο που μπορείς να ανοίξεις το βίντεο στο convert (απο το +) και να πας στο Υπότιτλος (1 ροή) και να ανοίξεις και αυτό. Από κάτω θα έχεις τον Ελληνικό υπότιτλο και θα λέει κάτι σαν gre Υπότιτλος ή κάτι τέτοιο. Κάνε διπλό κλικ σε αυτό και θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις τον υπότιτλο σαν Προεπιλογή. Αν πατήσεις μετά στο πράσινο V θα πρέπει να σου εμφανίζει τους υπότιτλους απ' ευθείας. Η επόμενη λύση είναι το reauthor με το pgcedit.
Lioner Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αν δημιουργήσεις και το μενού δεν έχει εκεί επιλογή για κα βάλεις τους υπότιτλους; Ένα άλλο που μπορείς να ανοίξεις το βίντεο στο convert (απο το +) και να πας στο Υπότιτλος (1 ροή) και να ανοίξεις και αυτό. Από κάτω θα έχεις τον Ελληνικό υπότιτλο και θα λέει κάτι σαν gre Υπότιτλος ή κάτι τέτοιο. Κάνε διπλό κλικ σε αυτό και θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις τον υπότιτλο σαν Προεπιλογή. Αν πατήσεις μετά στο πράσινο V θα πρέπει να σου εμφανίζει τους υπότιτλους απ' ευθείας. Η επόμενη λύση είναι το reauthor με το pgcedit. Όχι δεν θέλω το μενού, εκεί χειρότερα είναι αφού δεν έχω τηλεκοντρόλ. Θα δοκιμάσω το 2ο που είπες και θα σου πώ! Ευχαριστώ πολύ! ---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ---------- Βάζω την ταινία στο DVD Player μου, παίζει κανονικά αλλά οι υπότιτλοι εμφανίζονται σε Ρώσικα(Αλαμπουρνέζικα δηλαδή). Τι μπορεί να φταίει?
umaga Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 οταν τους ανοιγεις με το σημειοματαριο εμφανιζονται κανονικα?
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 οταν τους ανοιγεις με το σημειοματαριο εμφανιζονται κανονικα? Στις ρυθμίσεις->Υπότιτλοι πάτα στην ρύθμιση απόδοσης υπότιτλων πάτα στο Code Page και δώσε 01253 (ANSI) Ελληνικά ή 28597 (ISO-8859-7) Ελληνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.