Προς το περιεχόμενο

Πολύ χαμηλό upload με Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω μια βοήθεια στο θέμα της upload ταχύτητας.

Το ρούτερ εδώ και 2 μήνες κλειδώνει πολύ χαμηλά στο upload

Ένα τεστ που έκανα πριν λίγο:

http://www.speedtest.net/result/985077103.png

Δοκίμασα τα πάντα σχεδόν από ρυθμίσεις ...

Μήπως αν άλλαζα ρούτερ θα γινόταν κάτι καλύτερο;

Απλά είναι περίεργο να κλειδώνει σε τόσο ψηλό download με τόσο χαμηλό upload.

System Up Time 77:12:07:10

DSL Speed (DS/US) 18817/309 Kbps

LAN IP Address 192.168.1.1

Default Gateway 194.219.239.248

Primary DNS server 193.92.110.1

Secondary DNS server 192.92.150.3

Firmware Version 3.63w

Boot Loader Version 1.0.37-6.8.5

DSL Driver Version A2pB023k.d20h

Wireless Driver Version 3.131.35.6.cpe2.0a

Wireless BSSID 00:24:D2:0C:C4:B0

Ethernet MAC Address 00:24:D2:0C:C4:AD

USB MAC Address 00:24:D2:0C:C4:AE

Memory Size 4MB Flash / 16MB SDRAM

Δημοσ.

Ποιό ρουτερ έχεις; Δε παίρνεις τηλέφωνο για να ρωτήσεις μήπως έχει γίνει κάτι περίεργο;

Το download σου μια χαρά φαίνεται. Παίζεις σε καλές ταχύτητες download ή και αυτό στο βγάζει ο router;

Δημοσ.

Να αναφέρω ότι έχω latency 45 ms και ότι σήμερα το ρούτερ κλείδωσε σε 279kb upload.

Είμαι στη Θεσσαλονίκη κέντρο. Τι μπορεί να φταίει;

Να το δηλώσω βλάβη;

Δημοσ.

Τελικά παιδιά όσο περίεργο και αν φαίνεται τη ζημία την έκανε ένα splitter της πλάκας crypto που το έδινε τζάμπα η forthnet. Τώρα κλειδώνω στα 1020! :o

Δημοσ.

κανεις πλακα !! ο καλαα και γω που εχω μεγαλο διπλο σπιτι με κοινη γραμμη και συναργεμο εχω τουλαχιστον εξι φιλτρα σε μπριζες διαφορων μαρκες ...

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε, βγάλτε τα όλα από τις μπρίζες και αφήστε απευθείας το router στην κεντρική για να δείτε πως παίζει...

Δημοσ.

Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν ο παλιοΟΤΕς των "δημοσίων υπαλλήλων" έδινε splitter της πλάκας...

Ε ρε σεντόνια που θα απλώνανε μερικοί...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν φταίει και η Forthnet που έκατσε προβληματικό splitter, τι να κάνει να τα testάρει ένα ένα πριν τα δίνει στους συνδρομητές? ούτε ο κατασκευαστής δεν το κάνει αυτό, πόσο μάλλον κάποιος ISP...

Δημοσ.
καλά δεν φταίει και η Forthnet που έκατσε προβληματικό splitter, τι να κάνει να τα testάρει ένα ένα πριν τα δίνει στους συνδρομητές? ούτε ο κατασκευαστής δεν το κάνει αυτό, πόσο μάλλον κάποιος ISP...

Και το δικό μου δημιουργούσε πρόβλημα και της αδερφής μου το ίδιο. Δεν το έχουνε μάθει τόσο καιρό και τη δίνουν ακόμα αυτή τη βλακεία?

Πιο άχρηστη εταιρία δεν υπάρχει, το splitter δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλες καφρίλες τους

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ μόλις μίλησα με την τεχνικό το πρώτο πράμα που είπε ήταν " Βγάλε το splitter" χωρίς να της πω ότι έχω!!!

Φανταστείτε πόσοι έχουν το ίδιο παράπονο!

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ μόλις μίλησα με την τεχνικό το πρώτο πράμα που είπε ήταν " Βγάλε το splitter" χωρίς να της πω ότι έχω!!!

Φανταστείτε πόσοι έχουν το ίδιο παράπονο!

Αυτό που δε φαντάζονται οι περισσότεροι είναι ο ιντερνετικός μεσαίωνας που τους περιμένει στη FORTHNET.

ΜΑΚΡΥΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...