iRox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τελικα τι ισχυει? Αλλου διαβαζω οτι το αλκοολ σταματαει την σωματικη αναπτυξη κλπ κλπ και αλλου οτι δεν επηρεαζει την αναπτυξη (υψος κλπ) Μπορει καποιος να μου πει τι ισχυει? Και να εχει και αποδειξεις?
leftermann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το σίγουρο είναι ότι γενικά ευνοεί την ανάπτυξη σε φάρδος. Σε ύψος δεν ξέρω σίγουρα. Έχω έναν ξαδερφάκο όμως που μικρός (μικρός λέμε όμως, 10 χρονών ασπούμε) έπινε μπυρόνια σαν χυμούς και ο μπαμπάς του ο μπυράκιας χαιρότανε. Τώρα είναι κάπου 1.50 στο ύψος, αλλά πού να ξες στα σίγουρα πόσο θα ψήλωνε αν δεν έπινε μπύρα...
Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Απ' όσο ξέρω, ενδοκρινολογικά το αλκοόλ δεν σχετίζεται με επίδραση στη σωματική ανάπτυξη. Λίστα με όλα τα μακροπρόθεσμα δωράκια, εδώ.
imr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το σίγουρο είναι ότι γενικά ευνοεί την ανάπτυξη σε φάρδος. Σε ύψος δεν ξέρω σίγουρα. Έχω έναν ξαδερφάκο όμως που μικρός (μικρός λέμε όμως, 10 χρονών ασπούμε) έπινε μπυρόνια σαν χυμούς και ο μπαμπάς του ο μπυράκιας χαιρότανε. Τώρα είναι κάπου 1.50 στο ύψος, αλλά πού να ξες στα σίγουρα πόσο θα ψήλωνε αν δεν έπινε μπύρα... Και εγω πινω μπυρονια απο τα 12 αλλα εφτασα 1.92 Ευτχως που πηρα τα κιλα απο τα ποτα σε υψος
kolokotrwnis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τα αρνητικά του αλκοόλ εξαρτώνται από την ηλικία, την κατάσταση της υγείας, το σωματικό προφίλ, τις προδιαθέσεις του ατόμου, τις συνθήκες ζωής, την συναισθηματική και πνευματική κατάσταση του, τις κοινωνικές συνθήκες, τη διατροφή, την ποιότητα του ποτού στο οποίο εμπεριέχεται το αλκοόλ, το είδος ή τα είδη ποτού, τον χρόνο και τη συχνότητα που πίνει κανείς και ένα σωρό άλλα πράγματα. Ότι και να πει κανείς θα είναι μια πλευρά της πραγματικότητας μόνο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η κατάχρηση αλκοόλ δεν κάνει καλό στο νευρικό σύστημα ενός ανθρώπου πόσο περισσότερο σε έναν άνθρωπο που το νευρικό του σύστημα βρίσκεται ακόμα στην ανάπτυξη. Τι ακριβώς θες να ξέρεις πάνω σε αυτό;
pournaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ... Τι ακριβώς θες να ξέρεις πάνω σε αυτό; Θελει να μαθει ποσες φορες τη βδομαδα μπορει να γυρναει μπουσουλωντας και ποσες υποχρεουται να γυρναει ορθιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.