Προς το περιεχόμενο

upload στο youtube

XxNightmare7xX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβασα ενα βιντεο στο youtube και μου ηρθε το παρακατω μαιλ

Το βίντεό σας, Μπομπ Σφουγγαρακης - Goofy Goober HD (Greek Version) ενδέχεται να περιλαμβάνει περιεχόμενο του οποίου είναι κάτοχος ή διαθέτει την άδεια ο χρήστης lgl_tf1.

Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια εκ μέρους σας. Ωστόσο, εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς αυτό επηρεάζει το βίντεό σας, επισκεφθείτε την ενότητα αντιστοιχίσεων αναγνωριστικού περιεχομένου του λογαριασμού σας για περισσότερες πληροφορίες.

Sincerely,

- Η Ομάδα του YouTube

Ψαχνωντας στο google ειδα οτι αυτο το lgl_tf1 ειναι καποιος "χρηστης?!" ο οποιος δεν ξερω πως μπορει να σβηνει βιντεο και διαφορα τετοια..

Επειδη με τα αγγλικα δεν τα παω καλα υπαρχει καποιος που να ξερει τι ακριβως γινεται με αυτο το lgl_tf1? ειναι καποιος ιος? ειναι καποιος χακερ? ειναι κατι αλλο? :fear:

Οποιος ξερει απο αγγλικα αν γραψει lgl_tf1 στο google και καταλαβει τι ακριβως παιζει ας μου εξηγησει να ξερω αν ειναι να σβησω το βιντεο :fear:

Δημοσ.
Ανεβασα ενα βιντεο στο youtube και μου ηρθε το παρακατω μαιλ

Το βίντεό σας, Μπομπ Σφουγγαρακης - Goofy Goober HD (Greek Version) ενδέχεται να περιλαμβάνει περιεχόμενο του οποίου είναι κάτοχος ή διαθέτει την άδεια ο χρήστης lgl_tf1.

Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια εκ μέρους σας. Ωστόσο, εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς αυτό επηρεάζει το βίντεό σας, επισκεφθείτε την ενότητα αντιστοιχίσεων αναγνωριστικού περιεχομένου του λογαριασμού σας για περισσότερες πληροφορίες.

Sincerely,

- Η Ομάδα του YouTube

Ψαχνωντας στο google ειδα οτι αυτο το lgl_tf1 ειναι καποιος "χρηστης?!" ο οποιος δεν ξερω πως μπορει να σβηνει βιντεο και διαφορα τετοια..

Επειδη με τα αγγλικα δεν τα παω καλα υπαρχει καποιος που να ξερει τι ακριβως γινεται με αυτο το lgl_tf1? ειναι καποιος ιος? ειναι καποιος χακερ? ειναι κατι αλλο? :fear:

Οποιος ξερει απο αγγλικα αν γραφει lgl_tf1 στο google και καταλαβει τι ακριβως παιζει ας μου εξηγησει να ξερω αν ειναι να σβησω το βιντεο :fear:

φίλε μου μην σε ανησυχεί ο χρήστης αυτός είναι πιθανών από μια εταιρία που της ανήκει η προβολή του συγκεκριμένο cartoon η της μουσικής που έχεις στο video, στην περίπτωση σου είναι ένα γαλλικό κανάλι, τώρα για το video σου υπάρχει περίπτωση να στο σβήσουν αν το απαιτήσουν αν δεν έχει σβηστεί είδη .

Δημοσ.
φίλε μου μην σε ανησυχεί ο χρήστης αυτός είναι πιθανών από μια εταιρία που της ανήκει η προβολή του συγκεκριμένο cartoon η της μουσικής που έχεις στο video, στην περίπτωση σου είναι ένα γαλλικό κανάλι, τώρα για το video σου υπάρχει περίπτωση να στο σβήσουν αν το απαιτήσουν.

Α μαλιστα.. ωστε γ'ιαυτο μου λεει αυτο "Κατά συνέπεια, το βίντεό σας έχει αποκλειστεί σε αυτές τις τοποθεσίες:

France, French Guiana, French Polynesia, French Southern Territories, Guadeloupe, Martinique, Monaco, Reunion"

Ετσι οπως τα διαβαζα εγω (με μεταφραση απο google) τρομοκρατηθηκα γιατι δεν εβγαζα ακρη :o

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...