Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας γραφικών

skorpios268

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν λεω κακιες,απλα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι ιδια αρχιτεκτονικη η HD6000(ΚΑΙ οτι μιλαμε για Refresh).Οταν αλλαξει η αρχιτεκτονικη τοτε θα δεις διαφορες στο tessellation.

θα πώ το κλασσικό: Πόσα παιχνίδια υποστηρίζουν tesselation; Εγώ μόνο ένα έχω πάντως το Aliens vs Predator 3, το οποίο με τα γραφικά στο Full και το AA στο 2Χ (με tesselation on) μου βγάζει 40-50 FPS με τη 5770 σε 1680Χ1050. Μια χαρά είναι για μένα το tesselation της ΑΤΙ. Άλλη δουλειά δεν είχαμε να ασχολούμαστε με μετροπρογράμματα και το ποιά κάρτα έχει πιο καλό tesselation σε αυτά. Αν εσύ τη βρίσκεις με το να λές οτι " ναι έχω 328 FPS στο Unigine" δικαίωμα σου. Το θέμα είναι τι πραγματκά ισχύει. Και αυτό που ισχύει είναι οτι μπορεί η GTX480 να είναι καλή όπως λές στο tesselation αλλά όμως είναι θερμή και καίει πολύ ρεύμα ( το τροφοδοτικό σου πρέπει να είναι 600+ Watt). Εγώ λοίπον δε θέλω μια τέτοια κάρτα στο PC μου. Και με τη 5770 τώρα δε έχω βρεί κανά παιχνίδι που να τη ζορίζει αρκετά με εξαίρεση το κακογραμμένο και nVidia game Crysis. Και μια 5770 να πάρει το παλικάρι πιστεύω θα είναι κομπλέ. Και όσο για τη νέα σειρά σειρά καλό θα ήταν να σταματήσουν τα προπαγανδιστικά σχόλια του στύλ " είναι απλό refresh". Κάτσε να βγούνε πρώτα να δούμε τι επιδόσεις έχουν . Αν πχ η 6970 είναι 30%+ καλύτερη απο τη 5870, αυτό δε το λές απλό refresh.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν πάλι τα ίδια στην αρχή είχε αυτό:GFXO-GPP-IGFX-PCI και έβαλα αυτό:PCI-GFXO-GPP-IGFX αλλά δεν έγινε τίποτα εννοείτε οτι για να στείλει signal στην οθόνη θα πρέπει να μην δουλεύει η 5770 αλλά μόνο η on board.Όταν την βγάζω τελείως ή όταν την έχω κουμπωμένη στο motherboard αλλά χωρίς σύνδεση με το 6pin στο τροφοδοτικό τότε η on board δουλεύει κανονικά,δεν μπορούν και οι 2 ταυτόχρονα να δουλέψουν αυτό τι μπορεί να σημαίνει ρε παιδιά?

Δημοσ.

Και η 6970 θα καιει οσο καιει η 480 τωρα......Που τα βρηκες αυτα τα fps στο AvP?Φερε καμια screenshot απο το Benchmark του......

30% σε dx9/10 δεν ειναι πολυ,απλο refresh το λες.Η νεα γενια ειναι συνηθως 2 φορες πιο γρηγορη απο την προηγουμενη(Δηλαδη 100% πανω +).

Δημοσ.
Λοιπόν πάλι τα ίδια στην αρχή είχε αυτό:GFXO-GPP-IGFX-PCI και έβαλα αυτό:PCI-GFXO-GPP-IGFX αλλά δεν έγινε τίποτα εννοείτε οτι για να στείλει signal στην οθόνη θα πρέπει να μην δουλεύει η 5770 αλλά μόνο η on board.Όταν την βγάζω τελείως ή όταν την έχω κουμπωμένη στο motherboard αλλά χωρίς σύνδεση με το 6pin στο τροφοδοτικό τότε η on board δουλεύει κανονικά,δεν μπορούν και οι 2 ταυτόχρονα να δουλέψουν αυτό τι μπορεί να σημαίνει ρε παιδιά?

Ταυτοχρονα δεν μπορουν να δουλεψουν.Στο Primary Display Adapter 4 επιλογες εχει?Δοκιμασε τες ολες.Δεν μπορει,μια απο αυτες τις 4 επιλογες ειναι.

Δημοσ.

Από το manual της μητρικής σου GFXO=primary video controller on a PCIe x16 slot, άρα η 5770 έπρεπε να δουλέψει εξ΄αρχής.

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ----------

Παιδιά αγόρασα σήμερα αυτή την κάρτα ASUS EAH5770 CUCORE/2DI/1GD5 1GB PCI-E RETAIL,σύνδεσα ρεύμα αλλά δεν στέλνει σήμα στην οθόνη.Όταν την βγάζω και μένω με την on board κάρτα δουλεύουν όλα κανονικά.Η κουτί της είχε και ένα καλώδιο που από την μία μεριά έχει 6pin και από την άλλη 2 ανταπτοράκια που συνδέονται με το τροφοδοτικό.Αυτά τα συνδέω και τα 2 με το τροφοδοτικό ή μόνο το ένα?Τι μπορεί να φταίει?

Εχεις συνδέσει και τα δύο ''ανταπτοράκια'' με το τροφοδοτικό σου;

Δημοσ.

Λοιπόν δούλεψε κανονικά έκανα setup τους οδηγούς της στα windows 7 έκανα 2-3 restart να δω εάν ήταν όλα εντάξει και πράγματι ήταν όλα οκ.Στο bios έβαλα:

Primary Video Controller:PCI-GFXO-GPP-IGFX

Internal Graphics Mode:SIDEPORT

Και ενώ όλα ήταν οκ τώρα το ανοίγω και πάλι τα ίδια no signal.Μήπως παίζει κάτι με το κούμπωμα στο pci express?Τι μπορεί να φταίει?Και κάτι άλλο δεν πρέπει να βιδωθεί από την μια μεριά για να είναι πιο σταθερή?Αυτό έκανα αλλά τώρα δεν δουλεύει μήπως παίζει κάποιο κόλπο στο κούμπωμα?

Δημοσ.

Παιδιά πήγα τον υπολογιστή στο service ηλεκτρονικού καταστήματος και είναι όλα οκ εκτός από ένα μήνυμα που βγάζει κάθε φορά που το ανοίγω.Το μήνυμα είναι το εξής:

ASUS Smartdoctor --->Start Initilalizing--->Error:Can not find graphics card information

Τι πρέπει να γίνει για να μην εμφανίζεται αυτό κάθε φορά?

Δημοσ.
Παιδιά πήγα τον υπολογιστή στο service ηλεκτρονικού καταστήματος και είναι όλα οκ εκτός από ένα μήνυμα που βγάζει κάθε φορά που το ανοίγω.Το μήνυμα είναι το εξής:

ASUS Smartdoctor --->Start Initilalizing--->Error:Can not find graphics card information

Τι πρέπει να γίνει για να μην εμφανίζεται αυτό κάθε φορά?

Οταν σου βγαζει αυτο το μυνημα εχεις κανονικα εικονα?

Δημοσ.

LouCi4er ναι το βγάζει στην αρχή αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με την εικόνα.Απλώς είναι σπαστικό και γιατί να το βγάζει στην τελική?Μήπως υπάρχει θέμα με τους drivers?

---------- Προσθήκη στις 23:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:47 ----------

Κανένας δεν ξέρει?

Δημοσ.
LouCi4er ναι το βγάζει στην αρχή αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με την εικόνα.Απλώς είναι σπαστικό και γιατί να το βγάζει στην τελική?Μήπως υπάρχει θέμα με τους drivers?

---------- Προσθήκη στις 23:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:47 ----------

Κανένας δεν ξέρει?

Εχεις εγκαταστησει εσυ το Asus smart Doctor?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...