Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας γραφικών

skorpios268

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και τα 2 επειδή είναι προφανώς 2 3πινα.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

PSU:Lamtech 450W

Κάτι μου είπαν οτι πρέπει να μπω στο Bios και να απενεργοποιήσω την on board κάρτα γραφικών και μετά θα την βρει.Ισχύει αυτό?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δοκίμασε και αυτό που λες.

Μα γιατί ο κόσμος πάει και παίρνει συνέχεια ΜΟΥΦΟΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ; :/

Πως γίνεται αυτό φίλε?Μπαίνω στο BIOS μετά τι κάνουμε?Μπαίνω στις on board συσκευές και ενώ εμφανίζει την κάρτα ήχου το controller κτλ κτλ κάρτα γραφικών δεν βλέπω,μήπως την ονομάζει κάπως και δεν καταλαβαίνω?

Δημοσ.
Δεν εχει να κανει με την NVIDIA...Ολοι γνωριζουν πως η νεα γενια των ΑΤΙ ειναι απλα ενα Refresh τπτ περισσοτερο. Γιατι λοιπον να παρει την αντιστοιχη της 5770 και να δωσει και περισσοτερα χρηματα ?

Άντε πάλι τα ίδια...Συνεχίζεις το βιολί σου; Η νεά γενιά της AMD ΔΕΝ είναι απλό refresh. Κάτσε πρώτα να βγούνε τουλάχιστον και μετά αρχίζεις τη προπαγάνδα σου. Τόσο πολύ δε κρατιέσαι πιά; Σε λιγό καιρό βγαίνουν... :lol:

---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:13 ----------

Μπα οχι ολοι, μερικοι νομιζουν οτι θα περασει την 480 σε tessellation :lol:

Ότι να ναι...Ε και να μη τη περάσουν ( που δε το πιστεύω) τουλάχιστον δεν θα είναι πυρηνικοί αντιδραστήρες όπως η GTX480...:lol:

Όσον αφορά το παλικάρι, για μένα καλό θα ήταν να περιμένει τη νέα σειρά και να τσιμπήσει 5770-5850 όταν θα έχουν πέσει οι τιμές τους κι άλλο, αφου βεβαίως αλλάξει τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Παιδιά τι τροφοδοτικό να αλλάξω ρώτησα προχθές εδώ στο forum και απάντησαν κάποιοι οτι τροφοδοτικό 450watt θα είναι εντάξει για την 5770.Και στο κατάστημα μου είπαν οτι το τροφοδοτικό θα είναι οκ για κάρτα ATI.Να πω οτι δεν στέλνει καθόλου εικόνα στην οθόνη no signal και το bios για να το δω πρέπει να βγάλω την κάρτα 5770 και να μείνω με την onboard.Πως μπορώ να βρω την on board κάρτα στο bios και να την κάνω disable?

Δημοσ.

skorpios268 στο bios πάνω από το on board devices configurations είναι το chipset εκεί μπαίνεις και θα δείς το Internal Graphics μετά στο Primary Video Controller και θα ορίσεις το GFXO-GPP-IGFX-PCI και μετά save and exit.

Δημοσ.

Πηγαινε στο bios στην καρτελα Advanced.Μετα στην δευτερη επιλογη που λεει internal graphics.Η πρωτη επιλογη που εχει :Primary Video Controler λογικα τωρα εσενα λεει :GFXO-GPP-IGFX-PCI.Kοιτα το και αν ειναι αυτο το αλλαζεις και επιλεγεις το :PCI-GFXO-GPP-IGFX.Δοκιμασε το και πες μου,δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.

Edit:Ειμαι λιγο αργος,το ξερω.

Δημοσ.
skorpios268 στο bios πάνω από το on board devices configurations είναι το chipset εκεί μπαίνεις και θα δείς το Internal Graphics μετά στο Primary Video Controller και θα ορίσεις το GFXO-GPP-IGFX-PCI και μετά save and exit.

Παιδιά έκανα μαλ@κι@ και επενεργοποίησα την on board κάρτα τώρα δεν δίνει signal προς την οθόνη ούτε η ενσωματωμένη υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ξανά?

Δημοσ.
Περιμενε Darth_fanis να βγει μπροστα απο την 480 το cayman σε tessellation που ειναι ιδια αρχιτεκτονικη(απλα ενα καλο refresh).

Παλι λες κακιες για την ΑΤΙ? Πιπερι.Φυσικα και θα ειναι καλυτερη σε Tesselation :P

Αλλα και να μην ειναι σιγα,ποσα παιχνιδια υποστηριζουν Tesselation? :lol:

Δημοσ.

Δεν λεω κακιες,απλα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι ιδια αρχιτεκτονικη η HD6000(ΚΑΙ οτι μιλαμε για Refresh).Οταν αλλαξει η αρχιτεκτονικη τοτε θα δεις διαφορες στο tessellation.

Δημοσ.
Παιδιά έκανα μαλ@κι@ και επενεργοποίησα την on board κάρτα τώρα δεν δίνει signal προς την οθόνη ούτε η ενσωματωμένη υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ξανά?

Απο αλλον υπολογιστη μας γραφεις?Δηλαδη δεν δειχνει τπτ τωρα?Δεν μπορεις να μπεις στο bios?

Αποσυνδεσε τον υπολογιστη απο το ρευμα και βγαλε για κανενα 5λεπτο την μπαταρια.Μετα κανε αυτο που σου ειπα εγω,ποστ 37

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:07 ----------

Δεν λεω κακιες,απλα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι ιδια αρχιτεκτονικη η HD6000(ΚΑΙ οτι μιλαμε για Refresh).Οταν αλλαξει η αρχιτεκτονικη τοτε θα δεις διαφορες στο tessellation.

Ρε πλακα εκανα,τι με νοιαζει εμενα αμα δεν περασει την 480 σε Tesselation.Η ΑΤΙ παντως ειπε οτι θα εχει καλυτερο Tesselation η HD 6000 απο την 5000.Μην προτρεχετε,αφηστε να βγουνε και βλεπουμε.Οχι οτι εχω και αγωνια αλλα απο κουβεντα να βρισκομαστε.

Δημοσ.

Αν δεν δίνει σήμα ούτε η μία ούτε η άλλη,σβήσε τον υπολογιστή σου από το on-off του τροφοδοτικού βγάλτον από το ρεύμα και μετά βγάλε την μπαταρία της μητρικής για κανά δυο λεπτά και ξαναβάλτην.

Υ.Γ Ποιά επιλογή έβαλες στο Primary Video Controller;

Δημοσ.
Απο αλλον υπολογιστη μας γραφεις?Δηλαδη δεν δειχνει τπτ τωρα?Δεν μπορεις να μπεις στο bios?

Αποσυνδεσε τον υπολογιστη απο το ρευμα και βγαλε για κανενα 5λεπτο την μπαταρια.Μετα κανε αυτο που σου ειπα εγω,ποστ 37

Ναι από laptop γράφω τώρα στο άλλο έκανα αυτό που είπες για να δούμε θα πιάσει :-)

---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:16 ----------

Λοιπόν πάλι τα ίδια στην αρχή είχε αυτό:GFXO-GPP-IGFX-PCI και έβαλα αυτό:PCI-GFXO-GPP-IGFX αλλά δεν έγινε τίποτα εννοείτε οτι για να στείλει signal στην οθόνη θα πρέπει να μην δουλεύει η 5770 αλλά μόνο η on board.Όταν την βγάζω τελείως ή όταν την έχω κουμπωμένη στο motherboard αλλά χωρίς σύνδεση με το 6pin στο τροφοδοτικό τότε η on board δουλεύει κανονικά,δεν μπορούν και οι 2 ταυτόχρονα να δουλέψουν αυτό τι μπορεί να σημαίνει ρε παιδιά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...