polaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 έχω ένα περίεργο πρόβλημα, αν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο πχ ένα zip, ο browser (Chrome, Firefox αλλά και Safari) μου πετάει την άσπρη οθόνη του browser αλλά το αρχείο δεν μου το κατεβάζει.. Τα μόνο που μπορώ να κάνω για να κατεβάσω αρχείο είναι να το κατεβάσω μέσω download manager.. Κάποια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 έχω ένα περίεργο πρόβλημα, αν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο πχ ένα zip, ο browser (Chrome, Firefox αλλά και Safari) μου πετάει την άσπρη οθόνη του browser αλλά το αρχείο δεν μου το κατεβάζει.. Τα μόνο που μπορώ να κάνω για να κατεβάσω αρχείο είναι να το κατεβάσω μέσω download manager.. Κάποια ιδέα? Δηλαδή δεν σου ανοίγει το παραθυράκι με τα downloads καθόλου?Που έχεις πει να τα κάνει save? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αυτό στο κάνει σε όλες τις σελίδες ή σε μια συγκεκριμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μήπως έχεις ή είχες εγκατεστημένο το Speed Downloader 5? Αν ναι αυτό φταίει...αφού το απεγκαταστήσεις πήγαινε και σβήσε αυτό ....Macintosh HD\Internet Plug-ins\Speed Downloader 5.plugin. Βγές από τον browser...ξαναμπές και το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ναι το κάνει σε όλες τις σελίδες ΕΚΤΟΣ από τα εκτελέσιμα αρχεία (του mac φυσικά). Δηλαδή για zip, rar, mp3 κλπ δεν μου ανοίγει καθόλου το window με τα downloads.. του έχω πει να τα κάνει download στο default σημείο, είναι το user\downloads.. Από download managers εχω μόνο το iGetter. Το οποίο τώρα θα το βγαλω ετσι κ αλλιώς αφού χρησιμοποιώ το πρόγραμμα του rapidshare για τα αρχεία μου (Rapidshare Manager). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.