Προς το περιεχόμενο

Ati 5850 ή 2 x Nvidia 460 gtx SLI ???

jorj103

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.... Έχω ενα διλλημα που με προβληματίζει εδώ και καιρό . Σκοπεύω να διάθεση γύρω στα 300 ευρώ για ανβαθμιση της κάρτας γραφικών... Αυτή τη στιγμή έχω μια Sparkle GTX 260 core216 αλλά απο οτι τη βλέπω τώρα τελευταία ψιλοζοριζεται στα games μιας και η οθόνη μου είναι μια 40 άρα LG full HD και παίζω πάντα στα 1920 x 1080. Επίσης έχω μια μικρή μανία με το " ολα στο full " όσον αφορά το θέμα γραφικών στα παιχνίδια... Στο θέμα μας τώρα. Είμαι ανάμεσα σε μια Hd 5850 και σε δυο nvidia 460 σε sli . Στα λεφτά πάνω κάτω το ίδιο θα μου βγούνε...απο οτι ακούω όμως δεξιά και αριστερά πολλές φορές παρουσιάζονται κάποια μικροπροβλήματα απο μεριάς ATI στο θέμα μη σταθερότητας των drivers και απο μεριάς nvidia στο θέμα Sli τώρα τελευταία... Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ όπως και τις γνώμες σας αν έχετε ακούσει η έχετε εσείς κάποια προβλήματα για τις υλοποιησεις των δυο εταιριών...Να επισημάνω οτι το υπόλοιπο σύστημα μου είναι Intel Core i5 [email protected] Ghz - Mega Shadow Cpu cooler with 2x 12cm Fans push / pull- Asus P7P55D EVO - 4Gb Gskill 1333 ddr3 @ 1700 Mhz /Sparkle Calibre GTX 260 216sp και ενα τροφοδοτικο Hiper 780W....καταλαβαινω οτι οι επιδόσεις των 2 x GTX460 ειναιπανω απο αυτές της 5850 αλλά σκεφτόμουν στο αποτερο μέλλον να χτυπησω άλλη μια 5850 και να κάνω CF....προς στιγμην όμως αρκουμαι σ´αυτες.... Τη βοήθεια σας λοιπόν για να δούμε και εμείς λίγο φως.... Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Κοιτα το 460 SLI ειναι πολυ πιο δυνατο απο το HD5850,αλλα εχει τα προβληματα του SLI.

Μεταξυ των 2 προσωπικα θα προτιμουσα την 5850 :-) Ειδικα αφου μιλαμε για 1920*1080.

Θα σκεφτομουν και την GTX470 ομως ;)

Οσων αφορα τις ασταθειες με τους Drivers της ATI ειναι απλα υπερβολες,οι drivers για single GPU ειναι μια χαρα αλλα οχι για Crossfire.

Btw,ειμαστε και στην ιδια Πολη :P

Δημοσ.
Κοιτα το 460 SLI ειναι πολυ πιο δυνατο απο το HD5850,αλλα εχει τα προβληματα του SLI.

Μεταξυ των 2 προσωπικα θα προτιμουσα την 5850 :-) Ειδικα αφου μιλαμε για 1920*1080.

Θα σκεφτομουν και την GTX470 ομως ;)

Οσων αφορα τις ασταθειες με τους Drivers της ATI ειναι απλα υπερβολες,οι drivers για single GPU ειναι μια χαρα αλλα οχι για Crossfire.

Btw,ειμαστε και στην ιδια Πολη :P

Τι προβληματα βγαζουν ρε παιδες τα SLI και CF ????? Γιατι εγω σε καποια φαση που 2x GTX260 SLI και μετεπειτα Triple SLI ( επιτελους) δεν παρουσιασε κανενα προβλημα τουλαχιστον για 6 μηνεσ που το χρησημοποιουσα.....Τελοσπαντων...Τωρα ομως να θεσω ένα αλλο μεγαλο ερώτημα??

2x GTX460 SLI ή

GTX 470 ή

HD 5850 ????????

ΒTW : Psycho_Warhead οποτε ψηνεσαι κερναω καφεδακι NARANJHA πρωινα ζητα τον γιωργο τον σερβιτορο....

Δημοσ.

Θελει πολυ υπομονη το SLI/CF διοτι για παραδειγμα βγαινει ενα νεο παιχνιδι και δεν λειτουργει το SLI.....Αλλα εχουν και αλλα προβληματα οπως το Micro-Stuttering(Εαν π.χ με 460 SLI εχεις 40 fps και με μια 460 30fps , η μονη 460 θα δειχνει καλυτερα).

Oπως ειπαμε στην αναλυση που εισαι δεν αξιζει το SLI/CF

Απο αυτες τις 3 προτεινω GTX470.

Δημοσ.

Και η 5850 και η 470 είναι κορυφή για την ανάλυσή που παίζεις..θα τα παίζεις όλα άνετα full..τις έχω δοκιμάσει και τις 2 σε 2560 χ 1440 και παίξανε αξιοπρεπέστατα..

Δημοσ.

Εξαρτάτε και από την μητρική για το cf,αν ειναι 16-16 ή 16-8 'η 16-4 ακομα και 8-4 στην περίπτωση της GA-P55A-UD3R.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...