Προς το περιεχόμενο

Conn-x φοιτητικό internet+τηλεφωνία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί καποιος να με βοηθησει στις χρεωσεις του οτε? θελψ να βαλω φοιτητικο ιντερνετ στα 24 και να συνδυασω και ενα πακετο για τηλεφωνια. αυτα τα 2 μαζι + το παγιο ποσο κοστιζουν συνολο και το καθενα ξεχωριστα?? εψαξα στο σαιτ του οτε αλλα δεν βρηκα λυση.

Δημοσ.

και επειδη τωρα ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο της hol θα πρεπει να πληρωσω και καποιο τελος ενεργοποιησης στον οτε? και αν ναι ποσο?

Δημοσ.
Ρώτα για conn-x 6+6 φοιτητικό. Θα γλιτώσεις γύρω στα 4 ευρώ το μήνα για ένα 6μηνο.

τι ειναι αυτο φιλε??? πρωτη φορα το ακουω...

Δημοσ.

Είναι μια προσφορά που τρέχει στον ΟΤΕ που δίνει τους 6 πρώτους μήνες με μειωμένη τιμή από την κανονική (μάλλον 4€ κάτω όπως αναφέρεται πιο πάνω)

Όπως και να το κάνεις, για το φοιτητικό που αναφέρεσαι το πάγιο είναι που σου ανεβάζει το κόστος, αφού μόνο του είναι 15€. Στα 30€ πας σε κανένα economy πακέτο που έχει και τηλεφωνία μέσα σε κάποιον εναλλακτικό.

Δημοσ.

εχω τωρα το double play lite της hol alla απο το ιδιοκτητο της δικτυο κλειδωνω στα 3300 mbps για αυτο σκεφτομαι οτι στον οτε θα πιανω πολυ περισοτερο

Δημοσ.
εχω τωρα το double play lite της hol alla απο το ιδιοκτητο της δικτυο κλειδωνω στα 3300 mbps για αυτο σκεφτομαι οτι στον οτε θα πιανω πολυ περισοτερο

Στείλε τα διάφορα στοιχεία της γραμμής σου από το ρούτερ σου, γιατί υπάρχει περίπτωση να είσαι στο όριο της γραμμής σου.

Δημοσ.

Αυτα βρηκα απ στο μενου του ρουτερ μου:

Upload: 718 Kbps.

Download: 3358 Kbps

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 13.0 dB 11.0 dB

Attenuation 32.7 dB 56.6 dB

Δημοσ.

Όντως. Κάτσε καλύτερα εκεί που είσαι και μη μπαίνεις σε διαδικασίες αλλαγής παρόχων και δεν υπάρχει και λόγος να ανεβάσεις το κόστος πηγαίνοντας στον ΟΤΕ, αφού δε θα δεις διαφορά σε ταχύτητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...