Προς το περιεχόμενο

[INFO] Ubuntu 10.10(Maverick Meerkat) - Συζητήσεις, Απορίες ‎

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2,5 βασικες ερωτησεις.

- Επειδη δεν αναφερει καπου τι επεξεργαστη εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ, εισαι σιγουρος οτι εχει 64bitο επεξεργαστη?

- Εγραψες το δισκακι σε χαμηλη ταχυτητα? Αν ναι, του εκανες εναν md5sum ελεγχο πριν το γραψεις?

κάποιος να σβήσει το ποστ μου :P σας παρακαλώ και αυτό και το προηγούμενο είμαι σούργελο :P

και εσύ βρε αδερφέ :P

με έχεις για τόσο τούβλο :P δεν έχω σχέση με linux είπα όχι με pc :lol:

64bit cpu έχει σίγουρα

μιας και έτρεχε win 7 ultimate 64

intel SU2700

δισκάκι ; σε ποια εποχή είμαστε :P όλα από usb :)

με τα πολλά με f6 και acpi off παίζει :)

δεν έχω ιδέα γιατί μου το είχε πει ο boss μου οτι μπορεί να είνια αυτό αλλά δεν έβρισκα καν πως να το κάνω off και τώρα που το θυμήθηκα παίζει :P

ευχαριστώ όμως και που απάντησες :P και σε ΣΥΓΧΩΡΩ που με πέρασες για τόσο τούβλο :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
2,5 βασικες ερωτησεις.

- Επειδη δεν αναφερει καπου τι επεξεργαστη εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ, εισαι σιγουρος οτι εχει 64bitο επεξεργαστη?

- Εγραψες το δισκακι σε χαμηλη ταχυτητα? Αν ναι, του εκανες εναν md5sum ελεγχο πριν το γραψεις?

κάποιος να σβήσει το ποστ μου :P σας παρακαλώ και αυτό και το προηγούμενο είμαι σούργελο :P

και εσύ βρε αδερφέ :P

με έχεις για τόσο τούβλο :P δεν έχω σχέση με linux είπα όχι με pc :lol:

64bit cpu έχει σίγουρα

μιας και έτρεχε win 7 ultimate 64

intel SU2700

δισκάκι ; σε ποια εποχή είμαστε :P όλα από usb :)

με τα πολλά με f6 και acpi off παίζει :)

δεν έχω ιδέα γιατί μου το είχε πει ο boss μου οτι μπορεί να είνια αυτό αλλά δεν έβρισκα καν πως να το κάνω off και τώρα που το θυμήθηκα παίζει :P

ευχαριστώ όμως και που απάντησες :P και σε ΣΥΓΧΩΡΩ που με πέρασες για τόσο τούβλο :P

Θα μπορούσα να είχα κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την mobile έκδοση (arm) του kubuntu. Έχω ένα nokia n81, είναι δυνατόν να την εγκαταστήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ Εγκατέστησα να νέα ubuntu στον υπολογιστή μου. Εξαιρετικό λειτουργικό, το συνιστώ σε όποιον θέλει να ξεφύγει απο ms.

νομίζω ναι

εγώ το έβαλα και μου έβαλε την έκδοση 2.1.0.81 Beta

Σε μια εγκατάσταση που έκανα, ενώ μπορώ να δω τον άλλο και να με δει δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου. Το κομμάτι που πρέπει να φαίνεται η εικόνα από την δική μου κάμερα είναι άσπρο. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Επίσης το minitube δεν μου λειτουργεί.:mad:

Έχω ένα προβλημάκι.

Μου έχει το compiz-gnome στα broken πακέτα.

Δε μπορώ να κάνω τίποτα (από αυτά τα λίγα που ξέρω) ώστε να διορθώσω το πρόβλημα.

Μου βγάζει το εξής:

E: /var/cache/apt/archives/compiz-gnome_1%3a0.8.6-0ubuntu9.1_i386.deb: there is no script in the new version of the package - giving up

Και το έσβησα ώστε να το ξανακατεβάσει, και άλλαξα server μήπως είχε το αρχείο πρόβλημα, αλλά τίποτα.

Οποιαδήποτε συμβουλή αποδεκτή.

Έχω ένα προβλημάκι.

Δε μπορώ να κάνω τίποτα (από αυτά τα λίγα που ξέρω) ώστε να διορθώσω το πρόβλημα.

Μου βγάζει το εξής:

Και το έσβησα ώστε να το ξανακατεβάσει, και άλλαξα server μήπως είχε το αρχείο πρόβλημα, αλλά τίποτα.

Για δοκίμασε απεγκατάταση του πακέτου μέσου synaptic. Αν δεις πολλές εξαρτήσεις μην προχωρήσεις δλδ αν δεις μαζί με το compiz-gnome να σου βγάζει και την μισή διανομή. Αλλίως κάνε απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση.

Έχω ένα προβλημάκι.

Μου βγάζει το εξής:

Για δοκίμασε απεγκατάταση του πακέτου μέσου synaptic. Αν δεις πολλές εξαρτήσεις μην προχωρήσεις δλδ αν δεις μαζί με το compiz-gnome να σου βγάζει και την μισή διανομή. Αλλίως κάνε απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...