Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 2,5 βασικες ερωτησεις. - Επειδη δεν αναφερει καπου τι επεξεργαστη εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ, εισαι σιγουρος οτι εχει 64bitο επεξεργαστη? - Εγραψες το δισκακι σε χαμηλη ταχυτητα? Αν ναι, του εκανες εναν md5sum ελεγχο πριν το γραψεις? κάποιος να σβήσει το ποστ μου σας παρακαλώ και αυτό και το προηγούμενο είμαι σούργελο και εσύ βρε αδερφέ με έχεις για τόσο τούβλο δεν έχω σχέση με linux είπα όχι με pc 64bit cpu έχει σίγουρα μιας και έτρεχε win 7 ultimate 64 intel SU2700 δισκάκι ; σε ποια εποχή είμαστε όλα από usb με τα πολλά με f6 και acpi off παίζει δεν έχω ιδέα γιατί μου το είχε πει ο boss μου οτι μπορεί να είνια αυτό αλλά δεν έβρισκα καν πως να το κάνω off και τώρα που το θυμήθηκα παίζει ευχαριστώ όμως και που απάντησες και σε ΣΥΓΧΩΡΩ που με πέρασες για τόσο τούβλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 2,5 βασικες ερωτησεις. - Επειδη δεν αναφερει καπου τι επεξεργαστη εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ, εισαι σιγουρος οτι εχει 64bitο επεξεργαστη? - Εγραψες το δισκακι σε χαμηλη ταχυτητα? Αν ναι, του εκανες εναν md5sum ελεγχο πριν το γραψεις? κάποιος να σβήσει το ποστ μου σας παρακαλώ και αυτό και το προηγούμενο είμαι σούργελο και εσύ βρε αδερφέ με έχεις για τόσο τούβλο δεν έχω σχέση με linux είπα όχι με pc 64bit cpu έχει σίγουρα μιας και έτρεχε win 7 ultimate 64 intel SU2700 δισκάκι ; σε ποια εποχή είμαστε όλα από usb με τα πολλά με f6 και acpi off παίζει δεν έχω ιδέα γιατί μου το είχε πει ο boss μου οτι μπορεί να είνια αυτό αλλά δεν έβρισκα καν πως να το κάνω off και τώρα που το θυμήθηκα παίζει ευχαριστώ όμως και που απάντησες και σε ΣΥΓΧΩΡΩ που με πέρασες για τόσο τούβλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 αν αναβαθμισω από Mint 10 RC σε Mint 10 σταθερη χωρίς επανεγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 To skype που υπάρχει στο software center είναι το ίδιο με αυτό στο site του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgm313 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Θα μπορούσα να είχα κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την mobile έκδοση (arm) του kubuntu. Έχω ένα nokia n81, είναι δυνατόν να την εγκαταστήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ Εγκατέστησα να νέα ubuntu στον υπολογιστή μου. Εξαιρετικό λειτουργικό, το συνιστώ σε όποιον θέλει να ξεφύγει απο ms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 To skype που υπάρχει στο software center είναι το ίδιο με αυτό στο site του; νομίζω ναι εγώ το έβαλα και μου έβαλε την έκδοση 2.1.0.81 Beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 νομίζω ναι εγώ το έβαλα και μου έβαλε την έκδοση 2.1.0.81 Beta Σε μια εγκατάσταση που έκανα, ενώ μπορώ να δω τον άλλο και να με δει δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου. Το κομμάτι που πρέπει να φαίνεται η εικόνα από την δική μου κάμερα είναι άσπρο. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Επίσης το minitube δεν μου λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 http://blog.linuxmint.com/?p=1559 - Will I be able to upgrade from Mint 10 RC to Mint 10 stable without reinstalling? –> Yes, simply apply any level 1 and 2 updates that appear in the Update Manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spor_os Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα προβλημάκι. Μου έχει το compiz-gnome στα broken πακέτα. Δε μπορώ να κάνω τίποτα (από αυτά τα λίγα που ξέρω) ώστε να διορθώσω το πρόβλημα. Μου βγάζει το εξής: E: /var/cache/apt/archives/compiz-gnome_1%3a0.8.6-0ubuntu9.1_i386.deb: there is no script in the new version of the package - giving up Και το έσβησα ώστε να το ξανακατεβάσει, και άλλαξα server μήπως είχε το αρχείο πρόβλημα, αλλά τίποτα. Οποιαδήποτε συμβουλή αποδεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tecni.art Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 goo.gl/44rH wth? άν γίνει το unity default στο 11.04, bye-bye ubuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tecni.art Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 goo.gl/44rH wth? άν γίνει το unity default στο 11.04, bye-bye ubuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα προβλημάκι.Μου έχει το compiz-gnome στα broken πακέτα. Δε μπορώ να κάνω τίποτα (από αυτά τα λίγα που ξέρω) ώστε να διορθώσω το πρόβλημα. Μου βγάζει το εξής: Και το έσβησα ώστε να το ξανακατεβάσει, και άλλαξα server μήπως είχε το αρχείο πρόβλημα, αλλά τίποτα. Οποιαδήποτε συμβουλή αποδεκτή. Για δοκίμασε απεγκατάταση του πακέτου μέσου synaptic. Αν δεις πολλές εξαρτήσεις μην προχωρήσεις δλδ αν δεις μαζί με το compiz-gnome να σου βγάζει και την μισή διανομή. Αλλίως κάνε απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα προβλημάκι.Μου έχει το compiz-gnome στα broken πακέτα. Δε μπορώ να κάνω τίποτα (από αυτά τα λίγα που ξέρω) ώστε να διορθώσω το πρόβλημα. Μου βγάζει το εξής: Και το έσβησα ώστε να το ξανακατεβάσει, και άλλαξα server μήπως είχε το αρχείο πρόβλημα, αλλά τίποτα. Οποιαδήποτε συμβουλή αποδεκτή. Για δοκίμασε απεγκατάταση του πακέτου μέσου synaptic. Αν δεις πολλές εξαρτήσεις μην προχωρήσεις δλδ αν δεις μαζί με το compiz-gnome να σου βγάζει και την μισή διανομή. Αλλίως κάνε απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει με πολλά πακέτα. Πας να βγάλεις κάτι και θέλει να σου ξηλώσει και άλλα όπως το ubuntu-dekstop. Γιατί συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει με πολλά πακέτα. Πας να βγάλεις κάτι και θέλει να σου ξηλώσει και άλλα όπως το ubuntu-dekstop. Γιατί συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.