jim_p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αυτο >192.168.1.6 www.tositemou.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 εχει 2 hosts...Σε ποιο γράφω ?? στο *hosts ή στο hosts.conf ?? Βασικα σε κανένα δεν μπορω να γράψω ?? Μπερδεύτηκα τρελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Στο /etc/hosts και το ανοιγεις για εγγραφη με "sudo gedit /etc/hosts". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν μου δουλεύει το sudo.. googlara και είδα και άλλους με παρόμοιο πρόβλημα.. Δοκίμασα και killgetid αλλα τίποτα...καμια ιδέα?? Και κάτι άλλο αν μετα απο λίγο που είμαι στο internet πονάνε τα μάτια μου ετσι οπως είναι τα γράμματα ..χρησιμοποιω τον firefox μηπως πρέπει να αλλάξω browser? please βοήθεια γτ θα ανεβάσω μυωπια!!! ( δείτε φωτο σελίδα 14 για το πως ειναι τα γράμματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τις γραμματοσειρες της ms τις εχεις βαλει (πακετο msttcorefonts)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 για το 11.04 http://www.omgubuntu.co.uk/2011/01/ubuntu-11-04-to-ship-with-2d-unity-session/ 2D unityA new 2D implementation of Unity, Ubuntu 11.04′s new default desktop, is to be made available for users without accelerated 3D graphics support. Canonical’s Bill Filler, who’s been managing the effort, talks on his blog[1] about the effort: - “Unity 2D’s main goal is to provide a Unity environment on hardware platforms that don’t support Unity’s Open GL requirements. Many ARM platforms fall into this category, so Unity 2D expands Unity’s goodness to a whole new set of platforms.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Για την ιστορία. Χθές άλλαξα την κάρτα ήχου στο dekstop pc μου με μια asus sonar d2x Στο kubuntu είχα αφαιρέσει εδώ και καιρό το pulseaudio λόγο κάποιον προβλημάτων που μου έκανε με την παλιά κάρτα. Η κάρτα έπαιζε μια χαρά στα πάντα εκτός από τους broswer που δεν έβγαζε ήχο. Δεν είχα χρόνο να ξάχνω πως θα το λύσω και είπα να ξαναπεράσω το pulseaudio. Πλέον παίζει παντού μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και το mic του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τις γραμματοσειρες της ms τις εχεις βαλει (πακετο msttcorefonts)? οχι δεν εχω εγκαταστησει τιποτα τέτοιο...πως γίνετε αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ανοιγεις το synaptic και βαζεις το πακετο msttcorefonts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ok θα το δοκιμάσω αυριο ! Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 που ειναι αυτο το synaptic ??? edit : το βρήκα! εισαι σίγουρος οτι λέγεται ετσι? Δεν μου βγάζει κατι τέτοιο σαν επιλογή! Να υπενθυμίσω οτι με χαλάνε τα γράμματα μονο στον Firefox οχι γενικα στο linux.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το πακετο msttcorefonts, και η αμεση εξαρτηση του το ttf-mscorefonts-installer, ειναι στο multiverse κομματι του repo. Τωρα πως το ενεργοποιεις ή αν το εχεις ηδη ενεργο δεν ξερω. Ψαξε στο μενου που βρηκες το synaptic για κατι που να λεει software sources ή κατι αναλογο. Και η αποδειξη του οτι υπαρχει http://packages.ubuntu.com/maverick/msttcorefonts http://packages.ubuntu.com/maverick/ttf-mscorefonts-installer Οταν βαλεις τις γραμματοσειρες της ms θα καταλαβεις το ποσο μετριες ειναι οι liberation, οι στοκ γραμματοσειρες που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Benton Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μια απορια παιδες...ηθελα να παρω κατι αρχεια απο ενα σκληρο μου,εκανα boot απ το cd του Ubuntu 10.10,ολα μια χαρα,εγινε η δουλεια με τα αρχεια που ηθελα..οταν μπηκα στα windows 7 ο ηχος ηταν παραμορφωμενος (καρτα ηχου ASUS Xonar DS)...το προβλημα λυνεται καθε φορα βγαζοντας τη καρτα ηχου απ τη PCI θυρα!Γινεται να φορτωνεται το Live CD χωρις τους drivers της καρτας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Παράξενο αυτό που λές να φοράει το firmware η διανομή στην κάρτα ήχου και να το κουβαλάει μετά στα windows. Αντί να βγάλεις την κάρτα από την θύρα δοκίμασε να βγάλεις το pc τελείως από το ρεύμα και μετά να μπουτάρεις στα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Benton Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το σκεφτηκα και αυτο που λες,θα το δοκιμασω αργοτερα και θα δω τι γινεται! Παντως και αλλοι το ιδιο προβλημα εχουν : http://ubuntuforums....d.php?t=1519109 αλλα εγω χωρις να κανω install κανονικα το λειτουργικο,απλα boot απ το cd κανω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.