tritonas00 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 οκ. Αντε περιμενουμε εντυπωσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 καλα τωρα...Πλακα μας κανει το linux ετσι ??? Μαγκες ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!!! Χριστέ μου και καθόμουν τοσο καιρό με τα windows???? Καλα οχι απλα εχω πάθει την πλακα μου..οτι και να πω ειναι λίγο...Λοιπον τωρα κανα κολπάκι για να το βάλουμε στην καθημερινότητα μας..msn messenger και outlook τα χρειάζομαι οπωσδήποτε..Πες μου οτι κάτι μπορει να γίνει...PLEASE!!! Ubuntu 10.10 ROCKS!! είδα και εκεινο το προγραμμα που ειναι για free εφαρμογες ( δεν θυμαμαι ακομα πως λέγεται ) αυτο καλό ειναι ? Εχει πολλές εφαρμογές? εδιτ : τι πρέπει να κάνω σαν πρώτα βήματα?? flash ?? Java ? εχει τετοια ετσι ? κατι άλλο? καμια καλή ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πες μου αναλυτικα τι προγραμματα χρειαζεσαι(ειχες στα win) να σου πω τι να βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πριν σου πω τα προγραμματα να σου πω οτι οταν εκανε install και τελειωσε μου λέει να κανω restart τωρα ή keep testing και πατησα restart...εβγαλε την μαυρη οθονη και καθως εκλεινε μου εβγαλε ενα κατεβατο με error και χαζομαρες..δοκιμασα ctrl + alt + del (αυτο πιάνει στα Linux ??) αλλα τπτ..ετσι το εκλεισα κανονικα (Απο το κουμπάκι.) οταν το ξανα άνοιξα αντι για 2 επιλογες (sto dual boot) μου είχε 4-5 1) linux ubuntu 10.10 (το απλο) 2) linux ubuntu 10.10 Recovery 3)Δεν θυμαμαι 4)Δεν θυμάμαι 5)Windows xp Πάτησα τα windows προφανως εγινε κάποιο λάθος γτ μου έκανε check του δίσκους..τα windows δουλεύουν κανονικά τωρα απλά θελω να σε ρωτήσω πιο να πατήσω για linux.. το 1 ή να κάνω recovery ?? Στο θέμα μας τωρα το προγράμματα που χρησιμοποιω για την δουλεια μου και τα θέλω οπωσδήποτε έιναι msn messenger και Windows Outlook. Τωρα με τα άλλα θα βρούμε μια άκρη...ΣΤην τελική τα γυρνάω σε windows οταν χρειάζομαι κατι εξειδικευμένο...(δεν αναφέρθηκα καθόλου σε office γιατι απ'οτι διάβαζα οταν εκανα Install το ubuntu ελεγε οτι το open office ειναι ίδιο με το κανονικο office. Δηλαδη word,access,excel κτλ ειναι οκ ?? ενα αρχείο π.χ test.xls θα μπορώ αν το ανοίξω ε? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πριν σου πω τα προγραμματα να σου πω οτι οταν εκανε install και τελειωσε μου λέει να κανω restart τωρα ή keep testing και πατησα restart...εβγαλε την μαυρη οθονη και καθως εκλεινε μου εβγαλε ενα κατεβατο με error και χαζομαρες..δοκιμασα ctrl + alt + del (αυτο πιάνει στα Linux ??) αλλα τπτ..ετσι το εκλεισα κανονικα (Απο το κουμπάκι.) οταν το ξανα άνοιξα αντι για 2 επιλογες (sto dual boot) μου είχε 4-5 1) linux ubuntu 10.10 (το απλο) 2) linux ubuntu 10.10 Recovery 3)Δεν θυμαμαι 4)Δεν θυμάμαι 5)Windows xp [Πάτησα τα windows προφανως εγινε κάποιο λάθος γτ μου έκανε check του δίσκους..τα windows δουλεύουν κανονικά τωρα απλά θελω να σε ρωτήσω πιο να πατήσω για linux.. το 1 ή να κάνω recovery ?? το 1. Στο θέμα μας τωρα το προγράμματα που χρησιμοποιω για την δουλεια μου και τα θέλω οπωσδήποτε έιναι msn messenger και Windows Outlook. Τωρα με τα άλλα θα βρούμε μια άκρη...ΣΤην τελική τα γυρνάω σε windows οταν χρειάζομαι κατι εξειδικευμένο...(δεν αναφέρθηκα καθόλου σε office γιατι απ'οτι διάβαζα οταν εκανα Install το ubuntu ελεγε οτι το open office ειναι ίδιο με το κανονικο office. Δηλαδη word,access,excel κτλ ειναι οκ ?? ενα αρχείο π.χ test.xls θα μπορώ αν το ανοίξω ε? ) για msn messenger (εχει νομιζω ενσωματωμενο τον empathy) pidgin amsn Για τα mails thunderbird για το office ναι(ιδια δεν ειναι,το MS ειναι κλασεις ανωτερο,αλλα την δουλεια σου την κανεις και με το Open Office) Εν ολιγοις τα xls σου θα ανοιξουν κανονικα Ολα θα τα βρεις ανετα στο Ubuntu software center(ετσι δεν λεγεται..? lol) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ok ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου !! Θα τα δοκιμάσω αυριο και θα σε ενημερωσω αν εχω κάτι. Πάντως πραγματικα δεν πίστευα οτι θα μου άρεζαν τόσο πολυ τα linux!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 για msn εγώ προτείνω το emesene. Γούστα είναι αυτά βέβαια. για outlook εκτός του thunderbird, υπάρχουν ένα σωρό, εμένα μ'αρέσει το sylpheed, το KMail είναι πολύ δυνατό, και το evolution καλό είναι. Γενικά για ό,τι χρειάζεσαι κάνε αναζήτηση στο "Κέντρο Λογισμικού Ubuntu" π.χ. adobe flash, mp3, xls, office κτλ. και αν δεν το βρίσκεις, ρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Γεια χαρα παιδια..Μπορούμε να κάνουμε κάτι για την οθόνη που μου δείχνει τα γράμματα ετσι και κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια??? Δοκίμασα να χαμηλώσω την ανάλυση ( 1280 Χ 720 ) αλλα μου κόβει την οθόνη στην πάνω πλευρα..τωρα εχω 1360 Χ 768..(αυτη ειχε απο μόνο του..) κατι για τα γράμματα εχουμε ? Είναι πολυ λεπτά και πολυ μικρά! Tα γράμματα είναι πολυ παράξενα!!! edit : Για flash τι έχουμε ?? Πιο flash να εγκαταστήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ποια καρτα γραφικων εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Θα σε γελάσω...εχω to Hp dx 7500 microtower Aν βοηθάει εδω ειναι οι driver για αυτο το μηχανημα που έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Στα Windows εχει ενα αρχείο που λέγεται host. Ειναι μεσα στο C:/Windows?system32?drivers/etc/host. Σε αυτο μπορεις να βάλει την μια διευθυνση π.χ 192.168.1.1 www.insomnia.gr και να δεις online το insomnia που το έχεις σε εναν IIS σε ενα pc το οποιο ειναι σε lan δικτυο. Για τα linux τι έχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 μαλλον θες το αρχειο /etc/hosts σε linux , αν καταλαβα καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 το αντίστοιχο αρχείο είναι το /etc/hosts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patricio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ καλο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Eπαναφέρω το θέμα για το Hosts.. Στο host μου εχει αυτα : 192.168.1.7 leonidas-HP-Compaq-dx7500-Microtower # Added by NetworkManager 127.0.0.1 localhost.localdomain localhost ::1 leonidas-HP-Compaq-dx7500-Microtower localhost6.localdomain6 localhost6 127.0.1.1 leonidas-HP-Compaq-dx7500-Microtower # The following lines are desirable for IPv6 capable hosts ::1 localhost ip6-localhost ip6-loopback fe00::0 ip6-localnet ff00::0 ip6-mcastprefix ff02::1 ip6-allnodes ff02::2 ip6-allrouters ff02::3 ip6-allhosts το pc που ειναι ο IIS εχει ip 192,168,1,6 τι πρέπει να γράψω στο host ωστε να βάλω σε αυτην την ip το σιτε μου που είναι π.χ το www.insomnia.gr ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.