d3monhunter Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα, επειδη εχω γεμισει με αρκετα GB μουσικη, θα ηθελα να μου προτεινατε ενα καλο προγραμμα για την καταλληλη οργανωση της αλλα και ταυτοχρονα το ακουσμα της. Βρηκα το jet audio αλλα ακομα δεν το εχω χρησιμοποιησει,γνωμες κανεις? Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καθιερωμένοι audio players όπως Winamp, foobar2000 κλπ. έχουν ενσωματώσει εδώ και καιρό την έννοια της Βιβλιοθήκης/Library. Το σκεπτικό είναι ότι ορίζεις κάποιον ή κάποιους root φακέλους που «παρακολουθεί» το πρόγραμμα και με κάθε αλλαγή σε αυτούς (προσθήκη ή αφαίρεση κομματιών) ενημερώνεται αυτόματα η library του προγράμματος. Στη συνέχεια, προβάλλοντας τη library μπορείς να δεις όλα τα κομμάτια ή τμήμα αυτών, να τα ταξινομείς σύμφωνα με διάφορα κριτήρια (συνήθως πληροφορίες που υπάρχουν στα tags όπως Genre/Είδος, Album name, Artist Name), να φτιάχνεις playlists κ.ά. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τις τελευταίες εκδόσεις του Windows Media Player, καθώς και το iTunes της Apple. Απλώς, αυτά που ανέφερα στην αρχή προτιμώνται από μία μερίδα χρηστών γιατί θεωρούνται πιο ελαφριά, έχουν περισσότερες δυνατότητες (π.χ. το foobar2000 έχει ένα πολύ ισχυρό σύστημα για μαζικό tag/file rename/move/copy), είναι εύκολα επεκτάσιμα με διάφορα extensions κλπ κλπ...
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Από τα καλύτερα organizers μουσικής που ξέρω είναι το Media Monkey.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.