Προς το περιεχόμενο

παω να φορτωσω ΧΡ αλλα δεν βλεπει τον sata disko παρολο που δουλευει το λειτουργικο !

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παω να φορτωσω ΧΡ αλλα δεν βλεπει τον sata disko παρολο που δουλευει το λειτουργικο !

πως θα κανω να δει τον δισκο ?

Δημοσ.

πως θα κανω να δει τον δισκο ?

Τα XP χωρίς integrated SP3 δεν έχουν εγγενές support για SATA δίσκους οπότε πρέπει να έχεις να του δώσεις τη δισκέτα με τους SATA Drivers κατά την εγκατάσταση όταν ζητηθεί στην αρχή!

Οπότε βρες πρώτα τη δισκέτα με τους οδηγούς για το δίσκο σου και μετά...αλλιώς Windows 7 ή καλύτερα Ubuntu - ΣΩΤΗΡΙΑ for EVER!

Δημοσ.

την δισκετα την εχω, πως θα κανω να ζητησει τους drivers ?

to boot παραμενει το cd ?

επισεις τα ΧΡ που περναω εχουν SP3 !!!!!

Δημοσ.
την δισκετα την εχω, πως θα κανω να ζητησει τους drivers ?

to boot παραμενει το cd ?

Στη διαδικασία με την μπλέ οθόνη κάποια στιγμή στην πολή αρχή σου λέετι κάτω κάτω πατήστε F...κάτι δε θυμάμαι πιο, για να εγκαταστήσετε SCSI και SATA!

Τότε βάζεις τη δισκέτα και ακολουθείς οδηγίες!

Δημοσ.

Πατήστε F6 αν έχετε δισκέτα μπλα μπλα μπλα...

Στο γράφει όταν ξεκινάει και φορτώνει τους οδηγούς στην αρχή, μετά που θα πατήσεις ένα πλήκτρο για να κάνει boot από cd.

Εναλλακτικά πας στο bios και αλλάζεις τον τρόπο που βλέπει το σύστημα τον sata controller από achi σε ide.

Και sp3, sp4, sp5 να έχει το cd πάλι δεν πρόκειται να δεις sata controller από laptop κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

το εκανα, ειδε τον δισκο κανονικα εφτιαξα τα partition που ηθελα, και μολις ξεκινησε μετα το φορμαρισμα μου ζηταγε παλι την δισκετα !!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...