Προς το περιεχόμενο

Ποιο WIFI USB Stick;


fiwi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, δεν έχω ιδέα και θέλω ένα Wireless WIFI USB Stick, 15€ το πολύ 20€, επειδή βρίσκω πολλά σε αυτή την κατηγορία ποιο μου προτείνετε επίσης μία κάρτα μνήμης και μια θήκη για την SONY HANDYCAM DCR-SX34E προτιμώ από internet shop γιατί είμαι επαρχεία.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Δημοσ.

Θέλω να μεταφέρω τον υπολογιστή μου στο σαλόνι και εκεί που θα το τοποθετήσω δεν έχει ''πρίζα'' τηλεφώνου για το Router για αυτό το λόγο θέλω ασύρματη σύνδεση.

Δημοσ.

Έχει όμως πρίζα ρεύματος στο σαλόνι, έτσι δεν είναι;

 

Αν ναι, μ' ένα Powerline μπορείς να έχεις ενσύρματο δίκτυο παντού στο σπίτι σου. Βέβαια βγαίνει και κάπως πιο ακριβά από 15-20€ :/

 

Εκτός κι αν θες σωποδήποτε (:Ρ) ασύρματο.

Δημοσ.

Ναι έχω πρίζα ρεύματος, όταν λες ποιο ακριβό πόσο εννοείς και τις ακριβώς είναι το powerline ?

Δημοσ.

Δηλαδή θα συνδέσω το καλώδια για το router σε αυτήν την συσκευή που λες, δεν θα χρησιμοποιήσω το router ?

 

Είναι πιο καλή η σύνδεση αυτή από την ασύρματη ??

Δημοσ.

Αν τελικά πας σε τέτοια λύση, θα τραβήξεις απλά ένα ethernet καλώδιο (σαν αυτό που πάει απ' το router στον υπολογιστή) στη συσκευή που θες, είτε υπολογιστής είναι, είτε παιχνιδοκονσόλα είτε δεν ξέρω 'γω τι.

 

Έχει τα κλασικά πλεονεκτήματα έναντι της ασύρματης δικτύωσης (ισχύς σήματος π.χ.).

Δημοσ.

Λοιπον. Πρίν λίγες μερες μου ήρθε αυτο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260657279575&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

 

Έχει μεγάλη κεραία και πίανει πολύ μακριά. Επίσης μου φένεται οτι έχει και -n γιατι μου γράφει οτι συνδέεται με 150mbps!

Δημοσ.

Καλό μου ακούγετε, θα το σκεφτώ.

Αν σου είναι εύκολο πες μου από αυτά που βλέπω στο skroutz ποιο θα μου πρότεινες γιατί από ότι βλέπω 33 € δεν είναι και ακριβά αλλά μήπως πρέπει να πάμε σε ποιο ακριβό γύρω στα 50€. Και αν θέλεις πες μου και το usb stick για να το μελετήσω σφαιρικά το θέμα. Επειδή έχουμε και μικρό παιδί στο σπίτι θα μπορούσα να σκεφτώ τον νέο τρόπο σύνδεσης που μου πρότεινες .

Δημοσ.

Τα καλα powerline κοστιζουν απο 100€, καλυτερα παρε ενα usb wifi adapter

Οποιο στικακι και να διαλεξεις μια χαρα θα κανει δουλεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...