Προς το περιεχόμενο

Intel vs AMD

rnrese

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τις μνήμες είναι ότι είπα παραπάνω - αν και είναι πολύ καλές μνήμες.

Τώρα για το cpu+mobo @ 80 ευρώ κοιτάς μόνο σε μεταχειρισμένα. Οπότε χάζεψε αγγελίες και ψάξε κάτι σε E5200 + μητρική με p35 ή κάτι αντίστοιχο σε AMD. Kάνε καμιά βόλτα από Πλαίσιο για προσφορές - ποτέ δεν ξέρεις :-)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
damn!τις μνημες θα τις βαλω στη νεα μητρικη και επξεργαστη.μονο μητρικη και επεξεργαστη ισως αργοτερα και καρτα γραφικων θα αναβαθμισω

---------- Προσθήκη στις 22:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:12 ----------

δεν εξερω ρε παιδια.εγω κραταω 2 μαραφετια που συνολο γραφουν 4 γκιγκα.τωρα δεν ειμαι τεχνικος να σας το αναλυσω.με οτι ξερω προσπαθω να εξηγησω.συγχορεστε με αλλα δεν γνοριζω πολλα σε σχεση με σας.τωρα κανω τα πρωτα μου βηματα σε σοβαρο κομπιουτερισμο

Από αυτόν γράφεις? Τι windows έχεις? Πάτα στο εικονίδιο "Υπολογιστής" δεξί κλικ, "Ιδιότητες", και κάπου εκεί θα λέει τι επεξεργαστή έχεις και πόση μνήμη RAM.

Δημοσ.

παμε παλι απο την αρχη.λοιπον τωρα τρεχω σε εναν υπολογιστη με πεντιουμ 4 και μητρικη για πεντιουμ 4 και 2γκιγκα ραμ.θελω να παρω καινουργιο επεξεργαστη και κενουργια μητρικη και να χρησιμοποιησω τα 4 γκιγκα που ειχα στην αποθηκη να σαπιζουν(τροπος του λεγειν).

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ----------

Για τις μνήμες είναι ότι είπα παραπάνω - αν και είναι πολύ καλές μνήμες.

Τώρα για το cpu+mobo @ 80 ευρώ κοιτάς μόνο σε μεταχειρισμένα. Οπότε χάζεψε αγγελίες και ψάξε κάτι σε E5200 + μητρική με p35 ή κάτι αντίστοιχο σε AMD. Kάνε καμιά βόλτα από Πλαίσιο για προσφορές - ποτέ δεν ξέρεις :-)

ευχαριστω θα παω καμια μερα.και ο θεος μαζι μας και με το πορτοφολι μας.και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

( Να ρίχνεις και καμιά ματιά στις αγγελίες εδώ (στο insomnia.gr) αλλά και στο thelab.gr - πηγαινοέρχονται αρκετές ευκαιρίες. Καλή τύχη και καλές αγορές. )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...