zanzavar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 καταρχας με αυτη την οθονη οτι καρτα και να βαλεις θα παει στραφικατα δευτερον, πες οτι δινεις 80ε για επεξεργαστη, αν αγορασεις αργοτερα οπως λες μητρικη που ακριβως θα τον βαλεις??? Εσύ με το συντακτικό του και την χρήση της γλώσσας στην πρότασή του κατάλαβες τι ήθελε να πει και έτσι κάνεις και σχόλια? Οι τελείες και τα λοιπά σημεία στίξης είναι ότι να' ναι! Δεν έχω κάτι μαζί σου Βασίλη αλλά ο φίλος μας πρέπει να προσπαθήσει να γράφει πιο σωστά για να είναι κατανοητό αυτό που θέλει να πει.
rnrese Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 εδω ειναι φορουμ συντακτικου και γραμματικης η για κομπιουτερακιδες?και ετσι και αλλιος εχω πει σε αυτο η σε αλλο μου ποστ οτι δεν εχω και την καλητερη ορθογραφια κτλπ.εαν θες μπορεις να με βοηθησεις με το προβλημα μου και οχι με τη γλωσσα μου.επισης τα σημεια στιξης ηταν σωστα. peace
vasilisga Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 το #13 ηταν λιγο μπερδεμενο... τελος παντων μπορεις λιγο να εξηγησεις? με τα 80ε θες μητρικη και επεξεργαστη?
jakegate7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 εδω ειναι φορουμ συντακτικου και γραμματικης η για κομπιουτερακιδες?και ετσι και αλλιος εχω πει σε αυτο η σε αλλο μου ποστ οτι δεν εχω και την καλητερη ορθογραφια κτλπ.εαν θες μπορεις να με βοηθησεις με το προβλημα μου και οχι με τη γλωσσα μου.επισης τα σημεια στιξης ηταν σωστα.peace συγγνώμη φίλε μου αλλά έχω λιώσει στα γέλια,απλά respect :lol:
rnrese Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 θεε μου ειμαι και αθεος παμε παλι οθονη:φιλιπς 17 ιντσων σε αναλυση 1280χ1024 τροφοδοτικο: fsp blue storm 400w μνημες ραμ:.2x2gb cell shock ddr2 μνημες ρομ:συνολο 500 περιπου γκιγκα χωρισμενα σε 2 σκληρους.λεω συνολικα γιατι δεν θυμαμε ποσα γκιγκα εχει ο καθενας τωρινη καρτα γραφικων:.nvidia 6200 512mb για θυρα πισιαϊ ΔΙΑΘΕΤΩ 80 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
zanzavar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή φίλε μου οι κομπιουτεράκιδες δε πρέπει να ενδιαφέρονται να μιλάνε σωστά και να γράφουν σωστά? Δε σχολίασα την ορθογραφία σου απλά είπα ότι η σύνταξη και η χρήση της γλώσσας ήταν τραγική, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει κανείς από την πρότασή σου τι θες και τι ζητάς! (αισθανόμουν σα να έπρεπε να ερμηνεύσω Γιωργάκη Παπανδρέου :-D απλά δε μπορώ!!!) Γι' αυτό χαλάρωσε λίγο και επειδή είσαι μικρός (υποθέτω) προσπάθησε να εκφράζεσαι πιο σωστά, δε θα το μετανιώσεις ποτέ.
rnrese Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ναι ειμαι ποιο μικρος και εχω πολλες ερωτησεις.και σαν μικρος και γω χρεισιμοποιω μονο greeklish.οποτε λογικο ειναι να ξεχνιεμε ωρες ωρες.και δεν ειχα προβλημα απλα φανηκε ψιλοειρωνεια.τεσπα ελειξε αυτο το θεμα.ξαναεγραψα το τι θελω καπως ποιο μαζεμενα και αναλυτικα.καμια προταση?
alpo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις κάνα φράγκο παραπάνω...; Έστω και 50 ευρό. Πιστεύω ότι, ότι και να πάρεις με τόσα λεφτά... θα είναι πολύ λίγο. Θα χρειαστείς πολύ σύντομα να το αλλάξεις. Ξέρω... είναι δύσκολες εποχές αλλά ακριβός γι' αυτό το λέω. Μην πετάς τα λεφτά σου. Καλύτερα να πάρεις κάτι λίγο ελαφρά ποιο ακριβό... αλλά αν μην το μετανιώσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Γνώμη μου.... Πάντως θα σου πρότεινα να κινηθείς σε πλατφόρμα AMD. Έχουν καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης. Ρίξε μια ματιά... http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30239 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=26552
rnrese Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ( 2 X 2 ddr2 από cellshock ? ) 2χ2gb:lol: πφφφφφ αρα μετα τις γιορτες ακουω την αναβαθμιση
caution Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ( ...μα έβγαζε τέτοιο kit η cell; Έχεις κάποιο link; )
rnrese Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 η καθηγιτρια αγγλικων μου τις εδωσε http://www.legitreviews.com/images/reviews/464/cellshock_memory.jpg autes
alpo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 2χ2gb:lol: πφφφφφ αρα μετα τις γιορτες ακουω την αναβαθμιση Γιατί αναβάθμιση? Μια χαρά θα είσαι με τα 4 gb. Έστω και DDR2. Εκτός αν ψάχνεις κορυφαίες επιδώσεις και θες να αλλάξεις σε DD3(κάτι που δεν το βλέπω με το budget που διαθέτεις).
caution Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ( 2 X 1GB δηλαδή - το αυτοκόλλητο λέει 2gb αλλά εννοεί όλο το kit )
rnrese Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 damn!τις μνημες θα τις βαλω στη νεα μητρικη και επξεργαστη.μονο μητρικη και επεξεργαστη ισως αργοτερα και καρτα γραφικων θα αναβαθμισω ---------- Προσθήκη στις 22:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:12 ---------- ( 2 X 1GB δηλαδή - το αυτοκόλλητο λέει 2gb αλλά εννοεί όλο το kit ) δεν εξερω ρε παιδια.εγω κραταω 2 μαραφετια που συνολο γραφουν 4 γκιγκα.τωρα δεν ειμαι τεχνικος να σας το αναλυσω.με οτι ξερω προσπαθω να εξηγησω.συγχορεστε με αλλα δεν γνοριζω πολλα σε σχεση με σας.τωρα κανω τα πρωτα μου βηματα σε σοβαρο κομπιουτερισμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.