rnrese Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ποιος ειναι καλητερος?και βασικα ποιος ειναι ποιο φτηνος,τρεχει καλητερα,δεν χρειαζετε πολλα πολλα γενικα καποια φωτα γιατι εχω ψιλοχαθει btw:το ποσο να φτανει σε tray εκδοση το πολυ 60 ευρω προοριζετε για ενα αξιοπρεπες gaming μηχανημα
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ξέχασες να αναφέρεις ποιον ακριβώς επεξεργαστή της Intel με ποιον της AMD θέλεις να συγκρίνεις. Και οι δύο εταιρείες έχουν μεγάλη γκάμα. Αν συγκρίνω έναν Intel Celeron με έναν AMD Phenom II X6, είναι δίκαιο να πω ότι οι Intel είναι «ποιο φτηνοι» αλλά οι AMD «τρεχουν καλητερα»; Επίσης, το «δεν χρειαζετε πολλα πολλα» δε βγάζει νόημα: Όλοι οι επεξεργαστές, για να δουλέψουν χρειάζονται μία μητρική συμβατή με αυτούς και ένα επαρκές σύστημα ψύξης (που στις BOX εκδόσεις, περιλαμβάνεται ούτως ή άλλως στη συσκευασία).
benign Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αν gaming ειναι η βασικη σου χρηση περισσοτερο εχει σημασια η καρτα γραφικων.Τι συστημα εχεις τωρα?Οθονη,καρτα γραφικων,μητρικη,επεξεργαστη,μνημη?Οι κανονες του φορουμ λενε οτι για να σε βοηθησει καποιος πρεπει να εισαι συγκεκριμενος φιλε.
rnrese Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ειμαι νεος και βαρεμενος το συστημα που εχω τωρα παει και πεταμα βασικα για αναβαθμιση.θελω με το πολυ 70-80 ευρω μια μητρικη και εναν επεξεργαστη.καρτα γραφικων εχω κατα νου καποια 1 γκιγκα καπου εκει.απλα ακουω πολλα για την amd και την ποιοτητα(δεν εχω εμπειρια με amd).αντιθετα της intel ψιλογδερνουν και για εναν μαθητη που μαζευει χαρτζιλικι 50$ δεν ειναι λιγα...εγω σκεφτομουν αναμεσα σε amd sempron vs intel dual core η core 2 duo(ασχετα που δεν ξερω την διαφορα μεταξυ αυτων των 2:fear:)
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 btw:το ποσο να φτανει σε tray εκδοση το πολυ 60 ευρωπροοριζετε για ενα αξιοπρεπες gaming μηχανημα Σε αυτήν την κατηγορία τιμής, παίζουν ο Pentium Dual-Core E5400 με τον Athlon II X2 255. Αν δεις εδώ: http://www.cpubenchmark.net/mid_range_cpus.html πρακτικά είναι ισοδύναμοι. Για την ακρίβεια, ο E5400 είναι 0.27% πιο γρήγορος. θελω με το πολυ 70-80 ευρω μια μητρικη και εναν επεξεργαστη. Χμμμ, δε νομίζω πως είναι εφικτό αυτό. Αν μιλάμε για αγορά καινούργιων κομματιών τουλάχιστον, όχι μεταχειρισμένα από κάποια αγγελία π.χ. Εκτός αν δεν ισχύει το όριο των 60€ για επεξεργαστή που ανέφερες πιο πάνω.
rnrese Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 και οι τιμες σε μητρικες?εννοω ποιο φτηνες και πολλες υπαρχουν για αμδ η για ιντελ?(για αυτους τους επεξεργαστες)
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κάτω από 50€ δύσκολα θα βρεις κάτι σε καινούριο.
rnrese Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κάτω από 50€ δύσκολα θα βρεις κάτι σε καινούριο. μεταχειρισμενο?
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εξαρτάται απ' το κομμάτι και αυτόν που το δίνει, αλλά και πάλι κάτω από 25-30€ για κάτι ψιλοσύγχρονο δε νομίζω πως θα βρεις, κι αν. Ρίχνε μια ματιά στις αγγελίες εδώ και αλλού μπας και.
rnrese Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 εσυ λες με εναν απο αυτους τους επεξεργαστες μια μητρικη(οκ δεν παιζει μεγαλο ρολο)4 γκιγκα ραμ και 1 γκιγκα καρτα γρφικων θα παιζει τιποτα η τσαμπε?
isixos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 φίλε μου δεν κατάλαβα ποσά χρήματά θέλεις να διαθέσεις συνολικά , επίσης τι διαθέτεις από παλιά παρτς που θέλεις να χρησιμοποιήσεις , κουτή τροφοδοτικό μνήμες κλπ γίνε ποιο συγκεκριμένος και πολλοί από εδώ μέσα με χαρά θα σε βοηθήσουν.
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Και κάτι άλλο επειδή είδα το ανέφερες 2 φορές κι ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια. Το 1GB στην κάρτα γραφικών δε λέει τίποτα για την απόδοσή της, πχ μια με 512MB μπορεί άνετα να είναι πιο γρήγορη.
rnrese Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 εχω μια οθονη φιλιπς 17 ιντσες 1280χ1024 πιξελς.εχω τροφοδοτικο της fsp blue storm 400w.2x2gb ddr2 cell shock ram.το κουτι δεν νομιζω να εχει σχεση ενα παλιο ειναι.500γκιγκα μοιρασμενα σε 2 δισκους.δεν θυμαμε ποσο ο καθενας.μεχρι 80 ευρω.για επεξεργαστη,μητρικη.καρτα γραφικων αλλο budget σε υστερο χρονο.nvidia 6200 512mb pci ειναι η τωρινη μου καρτα σε περιπτωση που βοηθαει
vasilisga Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 καταρχας με αυτη την οθονη οτι καρτα και να βαλεις θα παει στραφι κατα δευτερον, πες οτι δινεις 80ε για επεξεργαστη, αν αγορασεις αργοτερα οπως λες μητρικη που ακριβως θα τον βαλεις???
rnrese Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 καταρχας με αυτη την οθονη οτι καρτα και να βαλεις θα παει στραφικατα δευτερον, πες οτι δινεις 80ε για επεξεργαστη, αν αγορασεις αργοτερα οπως λες μητρικη που ακριβως θα τον βαλεις??? .καρτα γραφικων αλλο budget σε υστερο χρονο... εμενα μια χαρα βασικα με εξυπηρετειασε που δεν εχω και χωρο για 19+ιντσες οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.