Προς το περιεχόμενο

γνωμες για HP PAVILION DV7-4050EV

junior7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο , ψαχνω ενα λαπτοπ 17" να εχει καλη καρτα γραφικων κ επεξεργαστη, αν καποιος εχει το συγκεκριμενο μοντελο θα βοηθησει πολυ:mrgreen:

Δημοσ.

Καλημέρες!

Εγώ το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα και μέχρι στιγμής είμαι πολυ ευχαριστημένος

Το λαπτοπ που δείχνει ο ss13 είναι πραγματικά πολυ δυνατό όμως νομίζω πως το hp για την τιμή του ειναι πραγματική ευκαιρία

Μια γρήγορη τα χαρακτηριστικά του για να εχουν γνώμη και τα άλλα παιδια

# Επεξεργαστής: Intel Core i3-350M (2.26 GHz) με 3MB L3 cache.

# Οθόνη: Οθόνη υψηλής ανάλυσης LED HP BrightView με διαγώνιο 17,3'' και ανάλυση 1600 x 900.

# Μνήμη: 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB), υποστηρίζει μνήμη μέχρι 8 GB.

# Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA, 7200 rpm.

# Οπτικός Δίσκος: Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) με υποστήριξη διπλού στρώματος.

# Κάρτα γραφικών: ATI Mobility Radeon HD 5650, με αποκλειστική μνήμη 1GB DDR3 και συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών έως 2714MB.

και εδώ το link http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900611

Δημοσ.

δεν του έχω βάλει ακόμα κάποιο game να το δοκιμάσω όμως αυτές τις μέρες θα γίνει σίγουρα και αυτή η δοκιμή και μπορώ να ποστάρω τις εντυπώσεις μου

Δημοσ.

πέρασα το modern warfare 2

έκανε περισσότερη ώρα να γίνει install αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το λόγο...

όταν όμως έγινε το install το παιχνίδι παίζει κανονικά μέχρι στιγμής στην native ανάλυση 1600χ900 με όλα στο full χωρίς σπασίματα και καθυστερήσεις

μπορώ σταδιακά να σε ενημερώνω και για άλλα games που θα περάσω αλλά δεν ξέρω κατα πόσο βιάζεσαι στην αγορά του laptop

πάντως μέχρι στιγμής είμαι υπερευχαριστημένος απο το συγκερκιμένο μηχάνημα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...