Προς το περιεχόμενο

nVidia ή ATI

!exalos!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλιμερα ! ! Σκεφτομαι να αναβαθμισω την καρτα γραφικων μου . . Εχω μια nVidia 8600GT SLi . .Λετε οτι μια ΑΤΙ θα εκανε καλητερη δουλια ? ?

Δημοσ.
Καλιμερα ! ! Σκεφτομαι να αναβαθμισω την καρτα γραφικων μου . . Εχω μια nVidia 8600GT SLi . .Λετε οτι μια ΑΤΙ θα εκανε καλητερη δουλια ? ?

Τελικά έχεις μία ή δύο κάρτες;

Τις επιδόσεις μιας κάρτας δε τις καθορίζει η μάρκα της, αλλά το μοντέλο.

Αν δε μας πεις από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα, τι παιχνίδια παίζεις, σε τι αναλύσεις και πόσα λεφτά διαθέτεις δεν γίνεται να σου προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο που να σε συμφέρει.

Δημοσ.

Εχω 2 8600GT συνδεδεμενες με sli. .Παιζω το παιχνιδι CoD Modern Warfare 2. .Εχω οθονη 22 ιντσες . . ι καρτες γραφικων ειναι σχεδον καινουριες. . ενας τεχνικος ειδε το PC και μου ειπε οτι το sli ιταν κλειστο και οτι δεν εχω την κανονικι αποδοση των καρτων γραφικων μου . .το πιρα εκει μου το ανοιξε και μολις το εφερε το game λαγγαρε. .

Δημοσ.

H "κανονική" απόδοση 2 8600Gt εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά φτωχή για το MW2.

Δε ξέρω πως και γιατί αποφάσισες να αγοράσεις 2 mid range κάρτες 3ετίας, φρικτή επιλογή.

Δημοσ.

Βασικα το PC ειναι αγορασμενο εδω και 2 χρονια . . δεν εχει χρισιμοπιιθει εδω και 1,5 χρονο . . .Για αυτο ειπα να αναβαθμισω τις καρτες . . δινω μεχρι 150 ευρο . .

ααα το game μου το επεζε σε αναλισι 1600χ900 και ολα τα χαρακτιριστικα off και δεν ειχα lag

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μία 5770 θα σε καλύψει.

Ιδιαίτερες απαιτήσεις τροφοδοσίας δεν έχει, αν έχεις ένα τυπικά σύγχρονο επεξεργαστή (σε pc διετίας μάλλον έχεις) και >2GB ram, θα είσαι μια χαρά στην ανάλυση που παίζεις.

Δημοσ.

μεσα στο μιαλο μου εισαι και εγω αυτιν εβλεπα αλλα θα τιν δεχτι ι μιτρικη μου ? ?

το τροφοδοτικο ειναι 600αρι

επεξεργαστις = intel core2 quad Q6600

Δημοσ.

Επειδι απο οτι λεει ι τσεπη μου σε καμια βδομαθα θα την παρω οστοσο θα ιθελα να παιξω το παιχνιδι ετσι οπως το επεζα . . δηλαδη αναλισι 1600x900 , ολα τα χαρακτιριστικα off και να μην λαγγαρει. .ομοως λαγγαρει δεν μπορω να καταλαβω γιατι. .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...