fermat Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδιά,ήθελα να ρωτησω το εξης:Προσπαθώ με το excel 2007 να κανω αναζήτηση αριθμων με το find που εχει.Οταν κάνω αναζητηση ενος αριθμου και ειναι μόνος του, η αναζήτηση γίνεται μια χαρά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι, ταυτόχρονη αναζήτηση τεσσάρων αριθμών και πάνω. Ξέρει καποιος να μου πει πως γίνεται και αν γίνεται;Η αν χρειάζεται καποιο κομμάτι προγραμματισμου;Η αν γίνται με αλλο προγραμμα και ποιο;
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδιά,ήθελα να ρωτησω το εξης:Προσπαθώ με το excel 2007 να κανω αναζήτηση αριθμων με το find που εχει.Οταν κάνω αναζητηση ενος αριθμου και ειναι μόνος του, η αναζήτηση γίνεται μια χαρά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι, ταυτόχρονη αναζήτηση τεσσάρων αριθμών και πάνω. Ξέρει καποιος να μου πει πως γίνεται και αν γίνεται;Η αν χρειάζεται καποιο κομμάτι προγραμματισμου;Η αν γίνται με αλλο προγραμμα και ποιο; Κάνε χρήση 4 διαφορετικών find
fermat Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δε θέλω με διαφορειτικά find, με ενα find θέλω να κανει ταυτοχρονη αναζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.