Προς το περιεχόμενο

asus M4A785D-M PRO τα φωτα σας...

ouzoubourou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα σημερα μια μητρικη την M4A785D-M PRO απο e-shop εχω το εξης προβλημα αφου εχω συνδεσει τα παντα επανω δεν ανταποκρινετε το pc δεν μπουταρει καν και το πιο παραξενο απο ολα ειναι το λαμπακι που εχει ενσωματωμενο επανω για να δειχνει αν ειναι ον ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ως τωρα οσες μητρικες ειχαν λαμπακι επανω οταν της εδινα ρευμα αναβε συνεχομενα κ οχι διακεκομενα μπορει να ειναι ετσι κατασκευασμενη αλλα μεσα στο εγχειριδιο που το εψαξα δεν αναφερει πουθενα για αναλαμπων φως παρα μονο για ανοιχτο φωτακι συγκεκριμενα (on stanby power-off powered)πριν μου δωσετε τα φωτα σας να σας πω οτι το τροφοδοτικο ειναι εξισου καινουριο μαλιστα αγορασα κ δευτερο στο καπακι αφου κατηγορησα αδικα αυτο για την μη ενεργοποιηση οι μνημες καινουριες ο επεξεργαστης το ιδιο η καρτα οχι αλλα δοκιμασα 2 που ειχα αλλα κ χωρις αυτες αφου εχει ενσωματωμενη ο σκληρος παλιος το κουτι παλιο,αν εχει καποιος αυτη τη μητρικη κ ξερει καλως αν οχι κ υπαρχουν μητρικες που το φως αναβοσβηνει παλι καλως μια βοηθεια θα μου ηταν χρησιμη εχω σκασει που δεν μπορω να το φτιαξω στην ουσια ειναι νεο pc ευχαριστω κ συγνωμη αν μακρυγορησα αλλα προσπαθω να σας δωσω ολα τα στοιχεια που εχω διαθεσιμα,μεχρι κ διαφορετικα καλωδια κ πολυμπριζα χρησιμοποιησα μπας και.......:rolleyes:

ξεχασα να πω οτι μου εκανε εντυπωση που το κουτι της ΔΕΝ ειχε ζελατινα δεν ξερω αν εχουν ολες η καμια ποια στο εμποριο αλλα αυτη δεν ειχε τιποτα και μου εκανε εντυπωση...

Δημοσ.

Βγάλτα όλα από πάνω και ασε μόνο τον σκληρο την vga και ένα dim μνήμης.Έλεγξε αν έχεις συνδέσει την 4πινη τροφοδοσία της cpu ,αν έχει κουμπώσει η main τροφοδοσία σωστά πάνω στην μητρική και τέλος την έχτρα τροφοδοσία της vga σου αν όντως αυτή έχει τα απαραίτητα βύσματα.Αν εξακολουθει και δεν μπουτάρει βάλε την μνήμη εναλλάξ σε όλα τα slot.Aν συνεχίζει τα ίδια κάνε το ίδιο με τα υπόλοιπα dim που ενδεχομένως έχεις.Αν πάλι δεν γίνει τίποτα και μπορεις να μπεις στο bios βάλε τις ταχύτητες και τα timings έτσι όπως λένε οι μνήμες στο αυτοκολιτάκι που έχουν πάνω

Πές μας τι έγινε

ps Πριν κάνεις όμως οτιδήποτε δες αν την ώρα που πας να ξεκινήσεις το pc σου ,το μεγαφωνάκι βγαζει διάφορους ήχους.Αν ναι ανέτρεξε στο μανουαλ της μητρικής που θα σε καθοδηγήσει για την αιτία του προβλήματος

Δημοσ.

ξεκιναω αδερφε,σιγουρα παντως τα εχω κουμπωσει ολα σωστα καθως εβαλα κ εβγαλα τα παντα 2 φορες....θα δοκιμασω την διαδικασια που μου ειπες τωρα

ηχους δεν βγαζει δυστυχως ειναι σαν νεκρο το μονο που του δινει μια ελπιδα οτι δουλευουν ολα ειναι το λαμπακι που αναβοσβηνει

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

τιποτα δεν εγινε,εκανα επακριβως οτι εγραψες,οταν ελεγα δεν μπουταρει ενοουσα οτι δεν μπαινει καν στο bios.....ευχαριστω παντως για την απαντηση σου

Δημοσ.

ναι υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι συμβατη η μνημη με την μητρικη κ για αυτο να μου τα κανει αυτα?

η μνημη ειναι trancend ddr2 800 JM4GDDR2-8K κ δεν βλεπω ακριβως τον κωδικο της στο εγχειριδιο παρα μονο μια παρομοια.....λες να την πατησα ετσι?

Δημοσ.
ναι υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι συμβατη η μνημη με την μητρικη κ για αυτο να μου τα κανει αυτα?

η μνημη ειναι trancend ddr2 800 JM4GDDR2-8K κ δεν βλεπω ακριβως τον κωδικο της στο εγχειριδιο παρα μονο μια παρομοια.....λες να την πατησα ετσι?

Παίζει και αυτό.Δυστυχως άμα δεν έχεις φιλο με παρόμειο σύστημα του δικού σου για να σκατζαρεις τα parts να δεις πιο είναι το ελατωματικό πρέπει να επιστρέψεις το pc σου εκει που το αγόρασες να το ελέγξουν.Λυπάμαι

edit

βρε συ τα καλωδιάκια του κουτιου ,power switch κ.λ.π τα σύνδεσες σωστα και με την σωστή πολικότητα στην motherboard?

post-29764-129063128103_thumb.jpg

Δημοσ.
αγορασα σημερα μια μητρικη την M4A785D-M PRO απο e-shop εχω το εξης προβλημα αφου εχω συνδεσει τα παντα επανω δεν ανταποκρινετε το pc δεν μπουταρει καν και το πιο παραξενο απο ολα ειναι το λαμπακι που εχει ενσωματωμενο επανω για να δειχνει αν ειναι ον ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ως τωρα οσες μητρικες ειχαν λαμπακι επανω οταν της εδινα ρευμα αναβε συνεχομενα κ οχι διακεκομενα μπορει να ειναι ετσι κατασκευασμενη αλλα μεσα στο εγχειριδιο που το εψαξα δεν αναφερει πουθενα για αναλαμπων φως παρα μονο για ανοιχτο φωτακι συγκεκριμενα (on stanby power-off powered)πριν μου δωσετε τα φωτα σας να σας πω οτι το τροφοδοτικο ειναι εξισου καινουριο μαλιστα αγορασα κ δευτερο στο καπακι αφου κατηγορησα αδικα αυτο για την μη ενεργοποιηση οι μνημες καινουριες ο επεξεργαστης το ιδιο η καρτα οχι αλλα δοκιμασα 2 που ειχα αλλα κ χωρις αυτες αφου εχει ενσωματωμενη ο σκληρος παλιος το κουτι παλιο,αν εχει καποιος αυτη τη μητρικη κ ξερει καλως αν οχι κ υπαρχουν μητρικες που το φως αναβοσβηνει παλι καλως μια βοηθεια θα μου ηταν χρησιμη εχω σκασει που δεν μπορω να το φτιαξω στην ουσια ειναι νεο pc ευχαριστω κ συγνωμη αν μακρυγορησα αλλα προσπαθω να σας δωσω ολα τα στοιχεια που εχω διαθεσιμα,μεχρι κ διαφορετικα καλωδια κ πολυμπριζα χρησιμοποιησα μπας και.......:rolleyes:

ξεχασα να πω οτι μου εκανε εντυπωση που το κουτι της ΔΕΝ ειχε ζελατινα δεν ξερω αν εχουν ολες η καμια ποια στο εμποριο αλλα αυτη δεν ειχε τιποτα και μου εκανε εντυπωση...

Έχεις σκεφτεί να βάζεις τελείες στις προτάσεις σου;

Δημοσ.

παιδια την πηγα πισω κ υσυχασα τροπος του λεγειν δηλαδη γιατι τωρα ειναι στα χερια των τεχνικων του eshop....ειδωμεν μερικες μερες υπομονη μου συστησαν,παντως ρε παιδια δεν ξερω αν σας εχει τυχει αλλα καποτε οταν επαιρνες κατι καινουριο το ανοιγες κ το χαιροσουν τωρα τα περισσοτερα βγαινουν ελατωματικα τουλαχιστον σε μενα αυτο συνβαινει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...