Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου υπολογιστη για gaming

markos76ers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.. θαθελα τη γνωμη σας και την προταση σας, στην αγορα ενος νεου PC κυριως για gaming..Θελω να τρεχει τα τελευταια παιχνιδια με ανεση σε full graphics.. αν γινεται, να μου προτεινετε ολοκληρη μοναδα.. προτιμω AMD παρα Intel..ταφηνω πανω σας βεβαια..

πανω κατω η τιμη να ειναι απο 600-750 ευρω..

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.
Γεια σας παιδια.. θαθελα τη γνωμη σας και την προταση σας, στην αγορα ενος νεου PC κυριως για gaming..Θελω να τρεχει τα τελευταια παιχνιδια με ανεση σε full graphics.. αν γινεται, να μου προτεινετε ολοκληρη μοναδα.. προτιμω AMD παρα Intel..ταφηνω πανω σας βεβαια..

πανω κατω η τιμη να ειναι απο 600-750 ευρω..

ευχαριστω προκαταβολικα!

Full graphics τι εστί?

(Το full είναι σχετικό ...)

Πριν απο όλα όμως, ποιά οθόνη είπαμε έχεις? :-)

Δημοσ.

full graphics εννοω να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια σε high graphics,να μην τα παιζω μισα.. οθονη εχω μια 24'' wide Samsung SyncMaster 2443NW (20000:1)

---------- Προσθήκη στις 03:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:06 ----------

Leo 1000 ευχαριστω για το χρονο σου.. μεφτιαξες απειρα γιατι πραγματικα εκατσε τελειο..νασαι καλα!

Δημοσ.
full graphics εννοω να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια σε high graphics,να μην τα παιζω μισα.. οθονη εχω μια 24'' wide Samsung SyncMaster 2443NW (20000:1)

Ωραία αυτό ήθελα να μας πείς για να δούμε τί είναι καλύτερο να πάρεις.

Χωρίς να μας αναφέρεις οθόνη οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να είναι λανθασμένη.

Mε βάση την ανάλυση λοιπόν της οθόνης σου (1920x1200) η σύνθεση του Leonaxe είναι πολύ καλή.

Δες άλλη μία και απο μένα απο το ίδιο κατάστημα και στα ίδια χρήματα: :-)

visionstudio717.jpg

Δημοσ.

νασαι καλα.. η μιξη AMD μαζι με Nvidia δεν ειναι λιγο ριψοκινδυνη για καποιες δυσλειτουργιες γενικα?

για το μαγαζι επιτρεπεται να μιλησουμε στο φορουμ?

Δημοσ.
νασαι καλα.. η μιξη AMD μαζι με Nvidia δεν ειναι λιγο ριψοκινδυνη για καποιες δυσλειτουργιες γενικα?

Όχι.

για το μαγαζι επιτρεπεται να μιλησουμε στο φορουμ?

Αν αναλογιστείς αυτά που έχουμε «σούρει» (:Ρ) κατά καιρούς σε μερικά, ναι.

Σαν τι να πούμε όμως;

Δημοσ.

εννοω..ειναι αξιοπιστο? και βλεπω παραδοση σε 1-8 το πολυ εργασιμες μερες...αρα ειμαι κομπλε.. το σεταρισμα θαναι αλλη υποθεση βεβαια..αλλα τεσπα:P

η τα συναρμολογουν και απτο μαγαζι?

Δημοσ.

η τα συναρμολογουν και απτο μαγαζι?

Μπορείς να τους πεις να στο συναρμολογήσουν αλλά μπορείς και μονός σου δεν είναι και κάτι δύσκολο λίγη προσοχή θέλει :-)

Δημοσ.

Να υπολογίσεις όμως ότι το μαγαζί βρίσκεται Θεσσαλονίκη,άν σε περιπτωσή που χρειαστείς το service του θα χρειαστεί να το στείλεις εκεί,εκτός βέβαια άν μένεις στην Θεσσαλονίκη,κατά τα άλλα ότι σου είπαν τα παιδιά από πάνω.

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι ειναι προτιμοτερο να τα παρω εγω και να τα συναρμολογησω, παρα να τους πω να τα κανουν, για να μη βαλουν μεταχειρισμενα parts μεσα..εσεις τι προτεινετε?

Δημοσ.

Και για το λόγο που αναφέρεις αλλά και επειδή η γνώση είναι δύναμη, αν έχεις όρεξη να μάθεις να στήνεις μόνος σου συστήματα, κάν' το μόνος σου.

Βοήθεια θα έχεις αν χρειαστείς κάτι.

Δημοσ.

διαλεξε απο διαφορα μαγαζια καλα πραγματα σε φτηνες τιμες και συναρμολογησε το..

πλεον ειναι ελαχιστα τα πραγματα που μπορουν να πανε στραβα,,και αν ειναι θα ειναι καμια επεκταση καλωδιου ή κατι τετοιο που φτιαχνεται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...