Προς το περιεχόμενο

τσιρίζει ο επεξεργαστής

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό δεν φταίει απο την μητρική φίλε μου που είναι lanparty, η δικιά σου θα έχει κάτι (δεν παίζει)

πρέπει να το κοιτάξεις αυτό το πράγμα.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μακαρι. Δεν το κοιταζω τωρα. Οταν παρω καινουργια θα πω αυτην απο κει που την πηρα να την δουν αυτοι. Τι να πω. Εγω σου ειπα την εμπειρια μου και ελπιζω να μην εχεις κανενα παρομοιο προβλημα....

Δημοσ.

thanks φίλε μου που το είπες απλά δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα γενικά απο την lanparty ( το ελπίζω δλδ)

Δημοσ.
Ανοιγω τον υπολογιστη,κανει θορυβο αλλα,δεν ακουγεται το beep, δεν ανοιγει η οθονη, δεν παιρνει σημα το ποντικι/πληκτρολογιο. Καθεται ετσι για 4-6 δευτερολεπτα και κλεινει και μετα απο 2-3 " ανοιγει κανονικα. Τις περισσοτερες φορες δεν ανοιγει κανονικα ομως και χρειαζεται reset. Αν πατησω το reset, κανει 3-4 " να κλεισει και παραμενει κλειστο για 2-3 " μεχρι να ξανανοιξει. Αυτο τωρα τελευταια οχι και τοσο συχνα οσο λιγο καιρο πριν. Αν κανω o/c το κανει παντα και μονο μετα απο ΠΟΛΛΑ reset ανοιγει. Αυτο ειναι το βασικο. Τα αλλα ειναι κατι BSOD ακυρα που μου βγαζει καμια φορα. Αυτα...

Δεν είναι πρόβλημα μητρικής αλλά κλασσικά πρόβλημα κακών ρυθμίσεων στο πολύπλοκο bios των dfi...

Μην περιμένεις απο dfi να παίξει plug and play... ακομη και για στοκ ρυθμίσεις πρέπει να ψαχτείς πάρα πολύ με το bios!

Δημοσ.
Δεν είναι πρόβλημα μητρικής αλλά κλασσικά πρόβλημα κακών ρυθμίσεων στο πολύπλοκο bios των dfi...

Μην περιμένεις απο dfi να παίξει plug and play... ακομη και για στοκ ρυθμίσεις πρέπει να ψαχτεί πάρα πολύ με το bios!

θα το ψάξω πάαααρα πολυ για την μητρική/ το ξέρω ότι θα ζοριστώ αλλά και εσείς θα με βοηθείται έτσι ?:P:p:p:p

Δημοσ.

καλα δεν πειραζει. το θεμα ειναι να καταλαβαινόμαστε. περι πληροφορικής ειναι το θεμα οχι περί γλώσσας

Δημοσ.

και εγω στο παλιο μου pc οταν παει load πανω απο 80% ακουγετε ενας ηχος εδω και 4 χρωνια που τον εχω.. (intel pentioum 4)

Δημοσ.
Βασικά πειράζει, αλλά τέλος πάντων :Ρ

Ι beating_heart_2.gif phanis

---------- Προσθήκη στις 19:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ----------

ΧΑΛΑΡΑ ρε ΕΛΛΑΔΑ είμαστε. εγω τη φταίω που έχουν βάλει τόσα ηηηηηη? και οοοοοο?

μην κάνεις σαν τον επεξεργαστή σου

---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:40 ----------

και εγω στο παλιο μου pc οταν παει load πανω απο 80% ακουγετε ενας ηχος εδω και 4 χρωνια που τον εχω.. (intel pentioum 4)

...γείτονας του LeoNaΧe ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...