Προς το περιεχόμενο

τσιρίζει ο επεξεργαστής

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...τελείως

"-Όνομα;"

"-Παπαδόπουλος"

"-Το μικρό;"

"-Το 'χω βάλει για ύπνο"

όμως :-D

(...εννοούσε να διορθώσεις ΚΑΙ τη λέξη "κατεβαστίρι", της οποίας το τέταρτο φωνήεν γράφετΑΙ με Ήτα κι όχι Γιώτα :-) - για να 'ναι πλέον ελκυστική στον μέγιστο βαθμό η υπογραφή/αγγελία σου :Ρ)

το έφτιαξα και αυτό. τωρα να δουμε πόσοι θα ενδιαφερθούν

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα έκλεισε :/

κρίμα... :( έχω ακόμα την KV8-MAX3 .. στο pc του πατέρα μου.. εδώ και πόσα χρόνια μέσα στην σκόνη και χωρίς NB cooler... σκυλί η μητρική :cry: :cry:

Δημοσ.

...εγώ ψήνομαι πάντως για την 512άρα SDRAM, αν την δώσεις για ένα τάληρο :mrgreen:

(...θα γλυτώσεις και την αποστολή :P - πες πού να σε βρω)

Δημοσ.
το έφτιαξα και αυτό. τωρα να δουμε πόσοι θα ενδιαφερθούν

να σου προτείνω για τον δίσκο ένα Hdd Cooler

σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλα εγώ το πήρα για να μην ακουμπάει ο δίσκος κάτω και κάνει μια χαρά την δουλειά του... !!! (μια πρόχειρη φώτο:)

img1160wt.jpg

και να βάλεις και τον WD εξωτερικό ξαπλωτό γιατι εγώ τον είχα και τον σκότωσα ένα πρωινό με την τσίμπλα στο μάτι...!! :-D

Δημοσ.
...την τσίμπλα ποιός την είχε; Εσύ ή ο δίσκος.....;

ο δίσκος... εγώ έτρεχα να φύγω για την δουλειά και αυτός μπήκε μπροστά μου... :-( :-(

αλλα δεν φταίει αυτός.. εγώ φταίω.. που είμαι seagate fan και πήγα να πάρω WD ... καλά να πάθω!! :mrgreen:

Δημοσ.

μου έχει κολίσει και εμένα να βάλω HDD Cooler αλλά πάντα σκέφτομαι ότι θα πάνε τζάμπα λεφτά.

τώρα μου έχει κολίσει να πάρω κανέναν SAMSUNG F3 για δοκιμασία λόγου ότι πέφτουν πολλά σχόλια εδώ πέρα για εκείνο το σκληρό

Δημοσ.

φιλε leonaxe,εχω mobo που ψαχνεις το χρησημοποιησα κανα 6μηνο μονο γιατι μετα καηκε ο επεξεργαστης και επειδη ηταν πολυ παλιο το pc δεν ασχοληθηκα.Απλα πες μου καποιον τροπο να βεβαιωθω οτι δεν καηκε και η μητρηκη(δεν εχω αλλο pc για να ελενξω αλλαζοντας mobo)και μιλαμε!

Δημοσ.
φιλε leonaxe,εχω mobo που ψαχνεις το χρησημοποιησα κανα 6μηνο μονο γιατι μετα καηκε ο επεξεργαστης και επειδη ηταν πολυ παλιο το pc δεν ασχοληθηκα.Απλα πες μου καποιον τροπο να βεβαιωθω οτι δεν καηκε και η μητρηκη(δεν εχω αλλο pc για να ελενξω αλλαζοντας mobo)και μιλαμε!

στειλε μνμ και πεσ το βρε μην το γραφεισ στο τοποικ.

τωρα πρεπει να εχεισ μονο εναν υπολογιστή για να βεβαιώθεις, δεν υπάρχει αλλη λύση.

Δημοσ.

ρε παιδιά σίγουρα θα είναι απο την μητρική (και όχι επεξεργαστή)???????????

γιατί βρήκα να πάρω αυτήν την μητρική και θα το αλλάξω, μην ακούσω και μετά αυτά τα τσιρίγματα και τρελαθώ μετά.

επίσης η μητρική τι λέει καλή είναι για OC?

Δημοσ.

Φιλε εγω εχω την ιδια αλλα οχι elite. Μου την προτειναν απο εδω για πολυ καλη αλλα ολο προβληματα μου παρουσιαζει. Αν κανω o/c μου τα παρουσιαζει συνεχεια. Μετα απο clear CMOS παμε στο " μου τα παρουσιαζει συχνα". Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη διοτι μπορει να φταιει η συγκεκριμενη που εχω εγω.

Δημοσ.

Ανοιγω τον υπολογιστη,κανει θορυβο αλλα,δεν ακουγεται το beep, δεν ανοιγει η οθονη, δεν παιρνει σημα το ποντικι/πληκτρολογιο. Καθεται ετσι για 4-6 δευτερολεπτα και κλεινει και μετα απο 2-3 " ανοιγει κανονικα. Τις περισσοτερες φορες δεν ανοιγει κανονικα ομως και χρειαζεται reset. Αν πατησω το reset, κανει 3-4 " να κλεισει και παραμενει κλειστο για 2-3 " μεχρι να ξανανοιξει. Αυτο τωρα τελευταια οχι και τοσο συχνα οσο λιγο καιρο πριν. Αν κανω o/c το κανει παντα και μονο μετα απο ΠΟΛΛΑ reset ανοιγει. Αυτο ειναι το βασικο. Τα αλλα ειναι κατι BSOD ακυρα που μου βγαζει καμια φορα. Αυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...