Προς το περιεχόμενο

τσιρίζει ο επεξεργαστής

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα θελει ο ποπακος σου Leo.:devil:

βρε η μητρική ας καεί ας διαλυθεί δεν με ενδιαφέρει. αλλα τον επεξεργαστή που θα τον βρω :cry::cry::cry::cry::cry:

---------- Προσθήκη στις 14:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ----------

πως θα μπορέσω να μάθω απο που ερχεται?

Δημοσ.
:shock::shock::shock::shock::shock: μην με λες οτι εινει ο επεξεργαστής :cry::cry::cry::cry:

Χαλάρωσε τρελέ, σαρκασμός ήταν (κάτι έχει σακατευτεί μάλλον στη μητρική)

Δημοσ.

η κάθε μητρική με 775 κάνει για τον επεξεργαστή? γιατί μερικά λένε για 45 nanometra και εγω εχω 65~

Δημοσ.

Μπορείς για σιγουριά να τσεκάρεις τη λίστα υποστηριζόμενων επεξεργαστών κάθε μητρικής, αλλά ξαναλέω, δεν αξίζει να προβείς σε αγορά νέας μητρικής imo.

Δημοσ.

Τα νανόμετρα έχουν να κάνουν με την αρχιτεκτονική κατασκευής του επεξεργαστή (το οποίο πρακτικά σημαίνει περισσότερα τρανζίστορ και μεγαλύτερες δυνατότητές του)

Δημοσ.

το εχω κατεβασει στα 400, δεν παλευόταν ο ηχος μιλαμε, πολυ σπαστικος.

αμα αλλαξω μητρικη δεν πστευω να το κανει εεεεεε?

Δημοσ.

Ακουγετε και απο τα ηχεία σου; Και εγώ το είχα πάθει εφτεγε η κάρτα ήχου έβαλα καινούργια και παπαλα...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
μόνο απο το κεντρο του επεξεργαστή βγαίνει ο ήχος. τριγύρω στην ζωγραφιά που έβαλα

Για απασυνδεσε τα ηχεία να δεις αν κάνει τόσο έντονο θοριβο...δεν είναι τίποτα μην φοβασε και εγώ 3 χρόνια είχα αυτο το πρόβλημα με τον παλιό μου αλλα δεν έσοδα σημασία.

Δημοσ.
το εχω κατεβασει στα 400, δεν παλευόταν ο ηχος μιλαμε, πολυ σπαστικος.

αμα αλλαξω μητρικη δεν πστευω να το κανει εεεεεε?

Μα γιατί να την αλλάξεις; Τίποτα δε σας μάθανε οι ελληνικές ταινίες πια;

( 28':30'' - 30':30'' )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...