Προς το περιεχόμενο

τσιρίζει ο επεξεργαστής

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για ποιο λογο να αλλαξεις μητρικη? Αφου δουλευει καλα.

Και οντως παιζει να κανει το τροφοδοτικο ετσι.

γιατι μου εχει σπασει τα νευρα αφανταστα, αναγκαστηκα να κατεβασω τα FSB για να ελατοθει ο ηχος.

καλα ντε δεν είμαι και κουφός για να μην ξερω απο που ερχεται. ειναι απο την περιοχη του επεξεργαστή

---------- Προσθήκη στις 02:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:49 ----------

αν και είπες οτι έρχεται κοντά απο τον επεξεργαστή, κάτι που θα μπορούσε να κάνει παρόμοιο θόρυβο είναι το τροφοδοτικό... (ή οι πυκνωτές της 4890... αν τρέξεις furmark θα καταλάβεις για τι μιλάω)

και αν σκεφτούμε απο που πήρες και την κάρτα... δεν μου φαίνεται περίεργο να είναι αυτή :/

την κάρτα την έβαλα πριν 3 ημέρες. και πριν την βαλς το έκανε.

---------- Προσθήκη στις 02:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:50 ----------

περίπου σε αυτο το σημείο το κάνει το θόρυβο

p5ksemb8.jpg

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ε οι πυκνωτες του κυκλωματος τροφοδοσιας του επεξεργαστη ειναι.

Για δες, ειναι κανενας φουσκωμενος? (αν ειναι ηλεκτρολυτικοι)

δεν μπορεις να κανεις κατι, αλλα δε νομιζω να εχεις και προβλημα. Πες οτι το PC σου εχει turbo :P

Δημοσ.

το τροφοδοτικο πιστευω εγω πως ειναι.το κανει κι εμενα για μερικα δευτερολεπτα απο τη στιγμη που αλαξα επεξεργαστη.το καλοκαιρι δεν το κανει.ειχα τον amd 5600+ και εβαλα τον amd phenom 9850.απο κεινη τη στιγμη κανει αυτον τον τσιριχτο ηχο οταν αναβει το πσ.η μητρικη ειναι asus m2a-vm.

Δημοσ.

όπως πολύ καλά επιμένει ο GeorgeMan αυτός ο ήχος είναι από πυκνωτές

τώρα από το πού δεν το ξέρω μπορεί να είναι όντως από το τροφοδοτικό μπορεί από την κάρτα αλλά πιο πιθανό από το board

οι τανταλίου πυκνωτές σκάνε από κάτω οπότε δεν θα μπορέσεις να το δεις με το μάτι

παλιά το κάνανε όντως οι κάρτες πολύ αν τις μόνταρες και τις τάραζες στο ρεύμα άρχιζαν και φώναζαν

πρόβλημα δεν θα έχεις εκτός από ίσως κάποιες μικρές αστάθειες αν ο πυκνωτής είναι μέλος του pwm κυκλώματος

κατά τα άλλα πάρε μια γόμα κάρβουνο και αν βρεις τον πυκνωτή που το κάνει μόνωσε τον μόνο και μόνο για να μην τον ακούς ή καλύτερα αν μπορείς άλλαξε τον

αν έχεις εγγύηση μπορείς να το πας πίσω το board και κάνε τον Κινέζο πες τους οτι φοβάσαι μην εκραγεί

Δημοσ.
Παιδια ο επεξεργαστης αυτος καθεαυτος πολυ απλα δεν παιζει να κανει ετσι.

Ολοκληρωμενο κυκλωμα ειναι, αυτα δεν διαμαρτυρονται :P

Μα ακριβώς, δεν είναι ότι διαμαρτύρεται - φυσιολογικό είναι να ακούγεται έτσι κάθε φορά που σαν κύκλωμα, ολοκληρώνει

Δημοσ.
Ε οι πυκνωτες του κυκλωματος τροφοδοσιας του επεξεργαστη ειναι.

Για δες, ειναι κανενας φουσκωμενος? (αν ειναι ηλεκτρολυτικοι)

δεν μπορεις να κανεις κατι, αλλα δε νομιζω να εχεις και προβλημα. Πες οτι το PC σου εχει turbo :P

αν μπορούσα να δω θα ήταν καλά. έτσι όπως τον έχω βάλει και τώρα που έβαλα την ψηκτρα δεν μπορώ να δω τίποτα:-(:-(:-(

το τροφοδοτικο πιστευω εγω πως ειναι.το κανει κι εμενα για μερικα δευτερολεπτα απο τη στιγμη που αλαξα επεξεργαστη.το καλοκαιρι δεν το κανει.ειχα τον amd 5600+ και εβαλα τον amd phenom 9850.απο κεινη τη στιγμη κανει αυτον τον τσιριχτο ηχο οταν αναβει το πσ.η μητρικη ειναι asus m2a-vm.

ειμαι σιγουρότατος ότι δεν είναι απο το τροφοδοτικό. επο την περιοχή που ζωγράφισα στην εικόνα έρχεται αλλα δεν ξέρω απο που ακριβώς γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω και πολύ λόγο ψήκτρας και κάρτας γραφικών:cry::cry::cry:

όπως πολύ καλά επιμένει ο GeorgeMan αυτός ο ήχος είναι από πυκνωτές

τώρα από το πού δεν το ξέρω μπορεί να είναι όντως από το τροφοδοτικό μπορεί από την κάρτα αλλά πιο πιθανό από το board

οι τανταλίου πυκνωτές σκάνε από κάτω οπότε δεν θα μπορέσεις να το δεις με το μάτι

παλιά το κάνανε όντως οι κάρτες πολύ αν τις μόνταρες και τις τάραζες στο ρεύμα άρχιζαν και φώναζαν

πρόβλημα δεν θα έχεις εκτός από ίσως κάποιες μικρές αστάθειες αν ο πυκνωτής είναι μέλος του pwm κυκλώματος

κατά τα άλλα πάρε μια γόμα κάρβουνο και αν βρεις τον πυκνωτή που το κάνει μόνωσε τον μόνο και μόνο για να μην τον ακούς ή καλύτερα αν μπορείς άλλαξε τον

αν έχεις εγγύηση μπορείς να το πας πίσω το board και κάνε τον Κινέζο πες τους οτι φοβάσαι μην εκραγεί

δύστυχος φίλε μου δεν έχει εγγύηση. τώρα άμα καταφέρω να βρω απο που έρχεται εγώ θα το γεμίσω με σιλικόνη απο πάνω μπας και κάτι κάτι (αλλα δεν μπορώ να το βρω:fear::fear::fear::fear:)

Δημοσ.
Ούτε πάντως απ' τον επεξεργαστή είναι, εκτός κι αν είναι θηλυκό μοντέλο

μπορεί να έχει αλλάξει χούι ποιος ξέρει :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Αφού ρε LeoNaXe το έχεις ταράξει το board με τόση τάση που του δίνεις του Ε6750 :Ρ

άμα αλλάξω μητρική θα το ξανακάνει άμα ανεβάσω πάλη τάσεις?

δεν καιγεται ο πυκνωτής να δω τουλάχιστον και ποιος το έκανε

Δημοσ.

δεν υπάρχει πρόβλημα αμα ακούγετε ελάχιστα, αυτο ανάλογα με το τι κανω στον υπολογιστή αλλάζει και συχνότητες

---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:50 ----------

πρεπει να βρω αλλη mobo μπας και μπορέσω να ανεβάσω και άλλο τον επεξεργαστή :X:X:X

Δημοσ.
Αφού ρε LeoNaXe το έχεις ταράξει το board με τόση τάση που του δίνεις του Ε6750 :Ρ

...α κάνει τέτοια; Ε τότε το παίρνω πίσω, παίζει να είναι κι ο επεξεργαστής :P

Δημοσ.
...α κάνει τέτοια; Ε τότε το παίρνω πίσω, παίζει να είναι κι ο επεξεργαστής :P

:shock::shock::shock::shock::shock: μην με λες οτι εινει ο επεξεργαστής :cry::cry::cry::cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...