Προς το περιεχόμενο

τσιρίζει ο επεξεργαστής

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...στον PaokToTheBone έλεγα ρε, που δεν έβαλε ούτε έναν, και έλεγε και περί θέματος :ρ

το ξέρω ότι έλεγες σε αυτόν και εγώ άμα δεις τα διόρθωσα στην παράθεση:P:p:p

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευτυχώς που χρησιμοποιούσα και τον διορθωτή για τα ορθογραφικά λάθη..:lol:

από πυκνωτή λέτε να ερχετε ο θόρυβος? γιατί από ότι είδα δεν το είχε πάθει μόνο ο topic starter..

όποτε αντέγραφα ταινια και όποτε επεζα game τοτε στο pc άκουγα αυτόν τον θόρυβο, το ελισα αγοράζοντας 5.1 ηχεία:-)

Δημοσ.
...εσύ ο αποπάνω, να βάζεις τόνους :mad:
...στον PaokToTheBone έλεγα ρε, που δεν έβαλε ούτε έναν, και έλεγε και περί θέματος :ρ

εδω δεν βαζω ουτε οταν γραφω κανονικα σε χαρτι...

καλά εσυ τη επεξεργαστή έχεις και το ανέβασες τόσο πολύ?

εμένα μου τσιρίζει κανονικότατα. ιδικά όταν τρελαίνετε σκέφτομαι μην πεταχτή καμία ψηκτρα

i7 920.Δεν εχω καταφερει να τον σταθεροποιησω εκει περα,αλλα ειναι και θερμαστρα ο δικος μου οποτε πιο πολυ για να δω που παει προσπαθω παρα για 24/7.

Εμενα ο θορυβος ισα που ακουγεται(εννοιειται με low rpm τα fans.)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα καθως ειχαμε καποια προοδο.

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι κανοντας disable το idle του cpu ο θορυβος εξαφανιζεται τελειως.

Για να γινει αυτο σε Win 7 τρεχουμε απο το cmd:

powercfg -attributes SUB_PROCESSOR 5d76a2ca-e8c0-402f-a133-2158492d58ad -ATTRIB_HIDE

Μετα απο αυτο στο Power Options/Change Plan Settings/Change Advanced Settings και κατω απο το Processor Power Management εμφανιζεται η επιλογη Processor idle.

Με το που το κανω off ο ηχος σταματαει. Αλλαζοντας το σε on αμεσως ξανααρχιζει. Αρα το προβλημα ειναι 100% απο εκει.

Το κακο τωρα ειναι οτι κανοντας disable to idle εχω 56c στο cpu σε idle. Που σημαινει τζαμπα ρευμα και θερμοτητα.

Ειμαι σε διλημα παντως. Απο την μια η ωραια ησυχια και απο την αλλη το ψησιμο του cpu.... Εσεις τι λετε, αξιζει? Η ειναι υπερβολικα ενεργος ο επεξεργαστης? Μιλαμε για περιπου +10c μονιμα :(

Δημοσ.

Μια παρατηρηση να κανω πανω στις foto, αν και δεν κσερω κατα ποσο εχει σχεση αλλα, το κουτι, αν και ειναι σχεδον αχρηστο, παρεχει γειωση στα επιμερους κυκλωματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...