Προς το περιεχόμενο

τσιρίζει ο επεξεργαστής

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα δεν πειραζει. το θεμα ειναι να καταλαβαινόμαστε. περι πληροφορικής ειναι το θεμα οχι περί γλώσσας

δοιλλαδύ γυα να καταλλαβο εγο τορρα, πραιπη να μοιλλάμαι σοστα τι γλοσα μωνο ωταν γραφουμαι αικθαισι στο λικοιο?

Για μάλλον πρέπει να δούμε την άκρη για να καταλάβουμε τη μέση!!!

Αυτό το επιχείρημα: "σε τεχνολογικό forum δεν είναι αναγκαίο να γράφουμε/εκφραζόμαστε σωστά" ... κάθε φορά που το διαβάζω μάτι μου κάνει!

Έκανα 2 λεπτά να σκεφτώ πως να την γράψω με σφάλματα

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά, δε θα τον κατασπαράξουμε κι όλας, αλλά ούτε κι είναι κακό να του τη λέμε

...κι άμα του βρούμε και καμμιά καλή κοπέλα με βιλίτσα στη Χρύσα, θα έχουμε ολοκληρώσει την αποστολή μας :P

Δημοσ.
Καλά, δε θα τον κατασπαράξουμε κι όλας, αλλά ούτε κι είναι κακό να του τη λέμε

...κι άμα του βρούμε και καμμιά καλή κοπέλα με βιλίτσα στη Χρύσα, θα έχουμε ολοκληρώσει την αποστολή μας :P

χαλαρά εγω δεν παίρνω τίποτα στα στραβά.....

έχω ήδη κοπέλα, δεν θέλω καμία άλλη. τώρα για την βίλα άμα μου κάνατε δώρο δεν θα με πείραζε:P:p:p:p

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν είναι καλή η συμφωνία για το προξενιό..... Να κάνουμε τη χάρη!

άμα είναι για το π@@τσο η παιδεία στην Ελλάδα δεν φταίω εγώ....

έχουμε την χειρότερη παιδεία, ένας καλός μαθητής που θέλει να περάσει σε καμία καλή σχολή πρέπει να πληρώσει του πούστη τα λεφτά σε φροντιστήρια για να πετύχει. στο λύκειο πηγαίνει μόνο και μόνο για να κάνει την υποχρέωσή του και να γράψει της πανελλήνιες......

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

τώρα θέλω να σιγουρευτώ για το άν βγαίνει ο ήχος απο τον επεξεργαστή η όχι... πόση πιθανότητα υπάρχει για να είναι απο τον επεξεργαστή?

Δημοσ.

DFI έ? Οπλίσου με πολλή υπομονή, και ελπίζω να μην αρχίζεις να τσιρίζεις εσύ αντί για τη μητρική.

Χειρότερες κι από γυναίκες.

Δημοσ.

ωραία τότε έτσι και αλλιως απο βδομάδα θα έχω αυτήν την μητρική. τώρα Φάνη να δούμε πως θα καταφέρω να το ανεβάσω. μέχρι πόσα λες να πάει ο επεξεργαστής?

---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:37 ----------

επίσης θα πάρω και άλλες 2 ram απο 2 gb της geil θα αξίζει να τα βάλω ή δεν χρειάζεται?

Δημοσ.

Πόση μνήμη έχεις τώρα;

Αν γεμίσεις τα memory slots το overclocking θα καταστεί κάπως πιο δύσκολο.

Αλλά είσαι με 2GB και χρειάζεσαι περισσότερη μνήμη, σίγουρα καλό είναι να την αυξήσεις.

Δημοσ.

τώρα έχω 2 μνήμες απο 2 GB. μιας και θα έχω άλλες 2 γιατί να μην της βάλω. μπορεί να τω καλύτερη βελτίωση μιας και θα δουλεύουν 4 μνήμες

Δημοσ.
άμα είναι για το π@@τσο η παιδεία στην Ελλάδα δεν φταίω εγώ....

έχουμε την χειρότερη παιδεία, ένας καλός μαθητής που θέλει να περάσει σε καμία καλή σχολή πρέπει να πληρώσει του πούστη τα λεφτά σε φροντιστήρια για να πετύχει. στο λύκειο πηγαίνει μόνο και μόνο για να κάνει την υποχρέωσή του και να γράψει της πανελλήνιες......

Άλλο πράγμα όμως αυτό. Και μην τα ρίχνουμε πάντα στους άλλους και σε ό,τι βρίσκουμε γύρω μας αλλά να ψάχνουμε και εμείς, να ζητάμε! Είναι διαφορετικό να μη σου παρέχουν την εκπαίδευση που σου αξίζει και αρμόζει (ας αφήσουμε τον όρο παιδεία για την ώρα) και διαφορετικό να μην θέλεις να μάθεις 5 πράγματα μόνος σου.

Και εγώ από δημόσιο σχολείο είμαι αλλά ήθελα να μάθω από συμβουλές και απόψεις αλλά και μόνος μου. Και τότε και τώρα και στο μέλλον. Και ελπίζω να το μεταβιβάσω και στα παιδιά μου σωστά. Κυρίως μόνο αν θες να μάθεις θα γίνει κάτι, δεν έχει βρεθεί ακόμα η μέθοδος να στα βάζουν στο κεφάλι θες δε θες! Πρέπει να θες να μπουν εκεί μέσα διαφορετικά....

Τώρα όσο για τις παρατηρήσεις, εγώ τουλάχιστον το είπα με αυτή τη διάθεση, ούτε να σε πικάρω ήθελα ούτε τίποτα άλλο. Θεώρησα σωστό και όμορφο να σου πω ότι είναι σωστό να εκφράζεσαι με ορθό τρόπο και σύντομα. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα με αυτό.

Δημοσ.

Καλα το πως αλλαζετε θεματα ειναι απεριγραπτο.:lol:

Εγω ακουω εναν περιεργο θορυβο οταν εχω τον cpu στα 4.2GHz και τον stressαρω.Και για να τον ακουσεις πρεπει να εστιασεις την προσοχη σου αρκετα.

Σε οποιαδηποτε αλλη συχνοτητα (πιο μικρη) δεν ακουγεται τιποτα.

Να φοβαμαι και γω για πυκνωτη?Η μητρικη μου ειναι η DFI T3H8.

Δημοσ.

και εμένα "τσιρίζει" όπως λέτε.. Αλλά πολύ σιγά, αλλά είναι σπαστικό. Μόλις πήρα τον υπολογιστή μου.. Λέτε να έφαγε κάνας πυκνωτής κάνα σουτίδι από καμμιά σύνδεση όταν συναρμολογούσα το pc?

Δημοσ.
Άλλο πράγμα όμως αυτό. Και μην τα ρίχνουμε πάντα στους άλλους και σε ό,τι βρίσκουμε γύρω μας αλλά να ψάχνουμε και εμείς, να ζητάμε! Είναι διαφορετικό να μη σου παρέχουν την εκπαίδευση που σου αξίζει και αρμόζει (ας αφήσουμε τον όρο παιδεία για την ώρα) και διαφορετικό να μην θέλεις να μάθεις 5 πράγματα μόνος σου.

Και εγώ από δημόσιο σχολείο είμαι αλλά ήθελα να μάθω από συμβουλές και απόψεις αλλά και μόνος μου. Και τότε και τώρα και στο μέλλον. Και ελπίζω να το μεταβιβάσω και στα παιδιά μου σωστά. Κυρίως μόνο αν θες να μάθεις θα γίνει κάτι, δεν έχει βρεθεί ακόμα η μέθοδος να στα βάζουν στο κεφάλι θες δε θες! Πρέπει να θες να μπουν εκεί μέσα διαφορετικά....

Τώρα όσο για τις παρατηρήσεις, εγώ τουλάχιστον το είπα με αυτή τη διάθεση, ούτε να σε πικάρω ήθελα ούτε τίποτα άλλο. Θεώρησα σωστό και όμορφο να σου πω ότι είναι σωστό να εκφράζεσαι με ορθό τρόπο και σύντομα. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα με αυτό.

έλα ρε μαν δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις εδω πέρα. όλοι τον χαβά μας κάνουμε.

απλά προσωπικά έχω αλλάξει 5 δημοτικά λόγου μετακομίσεων και για αυτό το λόγο ήταν πολύ δύσκολο για μένα κάθε χρόνο να συνηθίζω διαφορετικά άτομα.

στο λυκειο έστρωσαν τα πράγματα. δεν λέω ημουν κωλόπαιδο στο γυμνάσιο και στο λύκειο και δεν με ενδιέφερε κανένα μάθημα εκτός απο τα μαθηματικά και φυσική, είχα περισσότερες απο 300 απουσίες κάθε χρόνο και απλά μου της διέγραφαν έτσι για να περνάω.

για τον ορθό λόγο έχεις δίκιο αλλά άμα δεν έχω και τόσο πολύ της δυνατότητες τη μπορεί να γίνει?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Καλά το πως αλλάζετε θέματα είναι απερίγραπτο.:lol:

Εγω ακούω έναν περίεργο θόρυβο όταν εχω τον cpu στα 4.2GHz και τον stressαρω.Και για να τον ακούσεις πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου αρκετά.

Σε οποιαδήποτε άλλη συχνότητα (πιο μικρη) δεν ακούγεται τίποτα.

Να φοβάμαι και γω για πυκνωτή?Η μητρική μου είναι η DFI T3H8.

καλά εσυ τη επεξεργαστή έχεις και το ανέβασες τόσο πολύ?

εμένα μου τσιρίζει κανονικότατα. ιδικά όταν τρελαίνετε σκέφτομαι μην πεταχτή καμία ψηκτρα

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

...εσύ ο αποπάνω, να βάζεις τόνους :mad:

οι τόνοι είναι οκ....

αμάν εσύ πάντα στης κακίες σου:P:p:p

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

και εμένα "τσιρίζει" όπως λέτε.. Αλλά πολύ σιγά, αλλά είναι σπαστικό. Μόλις πήρα τον υπολογιστή μου.. Λέτε να έφαγε κάνας πυκνωτής κάνα σουτίδι από καμμιά σύνδεση όταν συναρμολογούσα το pc?

λίγο δύσκολα απο συναρμολόγηση. απλά έτσι σου έτυχε η φάση και ζορίζετε :lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...