LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 απο τότε που έχω βάλει τον υπολογιστή στο ντουλάπι ακούω τον επεξεργαστή όταν κάνει load να τσιρίζει (σαν να κάνει σύνδεση παλιά γραμμή pstn), βγάζει διάφορους ήχους ανάλογα στο πόσο κάνει load. απο τη μπορεί να προέρχεται? ειπώθηκε ότι μπορεί να είναι απο πυκνωτή αλλά δεν φενετε να είναι πυκνωτής
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Υψισυχνος ηχος, μονο απο πυκνωτη μπορει να προερχεται. Προφανως καποιος ετοιμαζεται να τα παιξει ή ζοριζεται
eytyxhs098 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Τον ζωριζεις πολύ και δεν παγώνει καλά σηνεχεια θα τον έχεις 80° και βάλε και τα έχει ψιλοπαιξει...βαλτου καινούργια ψηχτρα. Για να είμαι σίγουρος τι επεξεργάστη έχεις; Sent from my iPhone using Insomnia.app
LeoNaXe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 e6750, δεν ξεπερνάει τους 70 βαθμούς. τον έχω ανεβάσει τωρα στους 3,72 μαζή με ρεύμα φυσικά
eytyxhs098 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Βαλτον σε ένα χορό με θεμοκρασια 24° (θεμοκρασια δωματίου ) και μια πιο ισχυρή ψυχτρα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
LeoNaXe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 που κολάι η θερμοκρασία τώρα με αυτό? αφού μόλις ξεκινάει και έχει θερμοκρασία κάτω απο 30 πάλη το κάνει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ο επεξεργαστης αυτος καθεαυτος πολυ απλα δεν παιζει να κανει ετσι. Ολοκληρωμενο κυκλωμα ειναι, αυτα δεν διαμαρτυρονται
TEOKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Συνήθως τέτοιο θόρυβο κάνουν οι κάρτες γραφικών για άνοιξε το κουτί και προσπαθησε να εντοπίσεις από που έρχεται ο θόρυβος
mavlamemos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ο επεξεργαστης αυτος καθεαυτος πολυ απλα δεν παιζει να κανει ετσι.Ολοκληρωμενο κυκλωμα ειναι, αυτα δεν διαμαρτυρονται +1...τα φτύνει καποιος πυκνωτης...εκτος και αν συντονιζει κανα κινητο μερος π.χ. ανεμιστηρας.
LeoNaXe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 είναι σίγουρα απο την περιοχή του επεξεργαστή όσο κουνάω το ποντίκι το ακούω και εκεί να κάνει έναν θορυβώ. μόλις σταματάω σταματάει και εκείνο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Συνήθως τέτοιο θόρυβο κάνουν οι κάρτες γραφικών για άνοιξε το κουτί και προσπαθησε να εντοπίσεις από που έρχεται ο θόρυβος Πυκνωτές ή πηνεια καρτων γραφικων. Ειχα κι εγω ενα Celeron που εκανε ετσι, και απλα το αφησα ετσι και δουλευε μια χαρα.
LeoNaXe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 τη νκαρτα γραφιων και την ψήκτρα την της εχω αλλαξει αυτήν την εβδομάδα. το έκανε και πιο παλιά
LeoNaXe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 στα stok τα έβαλα τωρα και συνεχίζει να το κάνει αλλα πιο χαμηλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.