arxaggelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 thresh νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο. Όχι ότι ήταν κάτι φοβερό αλλά δεν ήταν κάτι που δεν περίμενες να δείς από το τρέιλερ, ή κάτι που σου δημιουργούσε εντελώς άλλες προσδοκίες. hexenlord όχι δεν έχει καθόλου σεξ αλλά έχει πάρα πολλή βία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τα 9.5-10 (VMax Village) euro πάντως δεν τα άξιζε, αν την κατέβαζα δεν θα με άκουγες να παραπονιόμουν
arxaggelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εγώ πήγα με 5 ευρώ, είχα αγοράσει πριν καιρό μια προσφορά από site με προσφορές. Ίσως έπαιξε κι αυτό κάποιο ρόλο
ikaruga24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Την ειδα τωρα. 6.5 ευρω το "χαρτακι". Μπορω να πω οτι μου αρεσε. Φοβερο soundtrack βασικα και μια αναπαντεχη εκπληξη με τις κοπελες που δεν ηταν αρτσουμπαλες στις κινησεις τους. Η σκηνοθεσια ηταν τετοια που πραγματικα τα κοριτσια ηταν σαν να ηταν stunt women οι ιδιες. Το remix του "i want it all" τα εσπασε κανονικα. Μπορω να πω οτι περασαν 2 ωρες ευχαριστα και ειχαμε να λεμε και μετα. Προσωπικη βαθμολογια για τον σκοπο της, 7/10.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Την είδα και γω με 6.5€ σήμερα και θα συμφωνήσω με τον ikaruga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.