arxaggelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πολύ eye candy εφφέ, αισθητική video game και από πίσω ο Zack Snyder (300 & Watchmen). Ψήθηκα τρελά. Σχόλιο από το youtube που βασικά τα λέει όλα: It's like an orgie of everything a man likes. Hot chicks, guns, dragons, samurais, robots, spaceships, strippers and humongous gattling-gun-wielding ogres. For everyone who isn't being orgasmed to death by then, keep in mind that they probably will show it in 3D Enjoy [ame=http://www.youtube.com/watch?v=G68fHZig9nA]Enjoy[/ame].
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 χαλαρά από τις ταινίες που θα πάω cinema... από ότι άκουσα ο Snyder ανέλαβε το επόμενο Superman
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Οτι ποιο μυστηριο (και ταυτοχρονα οχι) και περιεργο σε τρειλερ που εχω δει ποτε. Πως εμπλεξε δρακους, σαμουραι, πορνες-στριπερ, τριτο ραιχ, τεχνοφρικια και δεν ξερω και εγω τι αλλο μονο αν το δω θα μου λυσει την απορια. Επισης συμφωνω με Thresh, ταινια που θα παω 100% σινεμα γι αυτην και αν εχει καλο και δουλεμενο 3D θα την γουσταρω εκει.
arxaggelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 εννοείται σινεμά...αν βγει και σε 3d με βλέπω να στρατοπεδεύω εκεί
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ουαου:shock::shock: Ελπιζω να ειναι καλη οπως και το τρειλερ της...
Genatos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τι τραιλερ και αυτο? Τα δειχνει ολα και ταυτοχρονα τιποτα... Παντως πατατα μυριζομαι...
PCM Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 O Snyder δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κακή ταινία και δεν μου φαίνεται αυτή να είναι η πρώτη του.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 O Snyder δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κακή ταινία και δεν μου φαίνεται αυτή να είναι η πρώτη του. QFT πολύ μπλεγμένα πράγματα.. θα δούμε..
yannis27gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το trailer τα σπάει. Για κάποιο λόγο μου θύμισε Age of Mythology. Ίσως να φταίει η ώρα...
pappous_soulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παντως πατατα μυριζομαι... Πως οριζεις την "πατάτα"? Πιστεύω το τρέιλερ σου δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένεις. Ναι, είναι άξιο αποριας πως έχει σκοπό να τα δέσει όλα αυτά, όμως δεν πας να δεις τέτοια ταινία για το σενάριο. (πχ, δε νομίζω να βγήκε κανείς απ'το σινεμά παραπονουμενος για το story του The Expendables )
Genatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πως οριζεις την "πατάτα"? Πιστεύω το τρέιλερ σου δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένεις. Ναι, είναι άξιο αποριας πως έχει σκοπό να τα δέσει όλα αυτά, όμως δεν πας να δεις τέτοια ταινία για το σενάριο. (πχ, δε νομίζω να βγήκε κανείς απ'το σινεμά παραπονουμενος για το story του The Expendables ) Πατατα οριζω μια ταινια που παιρνει πιο σοβαρα τον εαυτο της απο οτι της αξιζει. Για το The Expendables ή ακομα και το Machete δεν εχω καμια τετοια προσδοκια και γι αυτο βαζω πχ μια βαθμολογια 6 ή 7. Ενω το the number 23 (δεν ξερω αν το θυμασαι) ηταν πατατα και παιρνει μια βαθμολογια 2 ή 3.
Kasrith Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Expendables/Machete ομως ηταν απλα ονοματα και ξυλο. Αυτο φαινεται UBER! Ελπιζω μονο να μην ειναι αναγκαστικο 3D (βλ. Resident Evil Afterlife)
Insignificant Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KrIiYSdEe4E[/ame]
alex_000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Χμμμ δεν μου αρέσει το trailer. (λαθος μου αρέσει το trailer αλλά δεν νομίζω οτι θα μου αρέσει η ταινία.) Μου φαίνεται πολυ random
ikaruga24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε. Ειναι περιεργο με την καλη εννοια. Ο μονος λογος που εχω μια επλιδα οτι το ταινιακι θα ειναι καλο ειναι λογο σκηνοθετη. Αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος θα την ειχα μαλλον διαγραψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.