Προς το περιεχόμενο

utorrent/μπλε οθόνη/restart

tsakalos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στο σωστό μέρος για το πρόβλημα αλλά υποθέτω πως είναι σχετικό.Έχω το εξής πρόβλημα,έχω ένα παλιό λάπτοπ και 9 στις 10 φορές που θα ανοίξω το utorrent ,μετά από λίγα λεπτά κατεβάσματος μου πετάει μια μπλε οθόνη με κάτι αραβοκινέζικους(?) χαρακτήρες και ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση.Υποθέτω πως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το utorrent αφού το ίδιο έγινε και με ένα άλλο κατεβαστήρι που δοκίμασα.Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ,καλοδεχούμενη.

• Moderators
Δημοσ.
Υποθέτω πως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το utorrent αφού το ίδιο έγινε και με ένα άλλο κατεβαστήρι που δοκίμασα.Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ,καλοδεχούμενη.

Απο διαφορους λογους μπορει να προερχεται η μπλε οθονη.Πχ bad sector του σκληρου.Προβλημα με καποιο driver που "σκαει"οταν ανοιγει το utorrent.Αλλο hardware προβλημα(μνημες εως τασεις).Χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και ενα hardware check του θα ηταν μια καλη αρχη.

Οταν λες το κ με ενα αλλο κατεβαστηρι τι εννοεις?Το ιδιο ακριβως συμβαινει σε αλλο pc?Μπλε οθονες μονο οταν ανοιγεις το utorrent?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...