tsakalos81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα και από εμένα,δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στο σωστό μέρος για το πρόβλημα αλλά υποθέτω πως είναι σχετικό.Έχω το εξής πρόβλημα,έχω ένα παλιό λάπτοπ και 9 στις 10 φορές που θα ανοίξω το utorrent ,μετά από λίγα λεπτά κατεβάσματος μου πετάει μια μπλε οθόνη με κάτι αραβοκινέζικους(?) χαρακτήρες και ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση.Υποθέτω πως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το utorrent αφού το ίδιο έγινε και με ένα άλλο κατεβαστήρι που δοκίμασα.Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ,καλοδεχούμενη.
rafail1994 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασε να απεγκαταστάσεις τους drivers και να τους ξανά βάλεις.
tsakalos81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 @ popeye68 ναι,μόνο όταν ανοίγω το utorrent. @ rafail υποθέτω ότι για να το προτείνεις είναι κάτι εύκολο ε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Υποθέτω πως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το utorrent αφού το ίδιο έγινε και με ένα άλλο κατεβαστήρι που δοκίμασα.Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ,καλοδεχούμενη. Απο διαφορους λογους μπορει να προερχεται η μπλε οθονη.Πχ bad sector του σκληρου.Προβλημα με καποιο driver που "σκαει"οταν ανοιγει το utorrent.Αλλο hardware προβλημα(μνημες εως τασεις).Χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και ενα hardware check του θα ηταν μια καλη αρχη. Οταν λες το κ με ενα αλλο κατεβαστηρι τι εννοεις?Το ιδιο ακριβως συμβαινει σε αλλο pc?Μπλε οθονες μονο οταν ανοιγεις το utorrent?
tsakalos81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 όχι,χρησιμοποίησα και το vuze μήπως το pc είχε θέμα μόνο με το utorrent
Vatos_locos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 μα και έχεις Nvidia Chipset & κάρτα δικτύου ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.