Προς το περιεχόμενο

παιχνιδια για αδυναμα laptops?

vamirexa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω ενα λαπτοπ του οπιου τα χαρακτιριστικα ειναι:

(intel celeron processor 540

1.86 Ghz 533 Mhz FBS 1 MB L2 cache

64 MB mobile intel graphics media accelerator x3100/ mobile intel 956 express chipset family

512 MB DDR2

ψαχνω να βρω κανενα λιγο παλιο παιχνιδι να παιχω, μηπως ξερετε κανενα παιχνιδι που να υποστιριζετε απο το λαπτοπ μου? κανενα RPG/strategy?

η μηπως ξερετε κανενα σελιδα που να εχει καμια λιστα παιχνιδιων για αδυναμα pc/laptops?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα

Fallout 1 και 2

Age of Empire 2

Arcanum

Command And conquer 1 που το δίνει και ελευθέρα η εταιρία που το έφτιαξε.

Icewind dale 1 και 2

Starcraft 1

Εμ, και όλα αυτά. :-)

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και λίπη, με 5 γεύματα την ημέρα απο τα οποία τα δύο θα είναι shake πρωτείνης!!! Επίσης, γυμναστική με βάρη! και το λαπτοπάκι σε 5-6 μηνες θα ναι allienware :P

Τώρα σοβαρά ψάξε τα commandos τα παιχνίδια, to grand theft auto san andreas, κάνα final fantasy παλιό κοκ!

Δημοσ.

παιδεια ευχαριστω.

δοκιμασα το diablo 2 και δεν εχω κανενα προβλημα ολα λειτουργουνε τελεια.τςρα θα δω και αυτα που μου στηλατε.

ΑΜΑΝ βρεικα ενα παλιο μου παιχνιδι, παιδεια ειναι το worms world party χαχαχα ωραια ωραια, ειπα να σας το πω γιατι ειναι πολυ ωραια παιχνιδι και πως δεν το σκεφτεικα τοσες ωρες δεν ξερω, αντε καληνυχτα σας και ευχαριστω για την βοη8εια.

Δημοσ.

Half life 2 είχα δοκιμάσει και πήγαινε πολύ καλά πάνω σε gma950. Φοβερή μηχανή γραφικών η source

Age of Empires 1, 2 & Mythology

C&C: Red Alert 2 & Generals

GTA: VC

Ghost Recon

PES '06

Αυτά θα έβαζα και ίσως κανα Mame32

Για να περνας την ώρα σου αυτά. Δεν κάνουν τα φορητά για παιχνίδια για πολλούς λόγους όχι μόνο επειδή έχουν αδύναμα συστήματα γραφικών

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε.

- Baldurs Gate 1 + 2 full saga (με τα expansion δηλαδη)

- Final Fantasy 7 + 8

- Thief 1

- System Shock 2

- X-com 1+2+3

- Fallout 2 + tactics

- Planescape Torment

Ε δεν πιστευω να χρειαζεσαι και περισσοτερα. Αυτα που ειπα -ανετα- σε κρατανε για καμια 2ετια συνεχους gameplay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...