Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αρχεια avi!!

alexg3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατητηρησα οτι σε αρχεια avi που ειχα δει οτι δουλευουν κανονικα π.χ το Ronin, για καποιο ανεξηγητο λογο δεν παιζουν πλεον γιατι μου δειχνει οτι το αρχειο avi ειναι 0 kb!!!!

Προσφατα εγκατεστησα το XVID Και το FFdshow!Κρατησα το nimo's pack το οποιο ειχα απο την αρχη!Τα απεγκατεστησα ολα και τα ξαναδοκιμασα ενα ενα και παρολα αυτα δεν αλλαξε τιποτα!!!Παραλληλα το ιδιο φαινομενο παρουσιαστηκε και σε αλλες 2 ταινιες

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Δημοσ.

Αφού σου λέει ότι το μέγεθος του AVI είναι 0 KB, τότε φίλε ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥ. Μάλλον με κάποιο πρόγραμμα μηδενίστηκε το AVI. Ίσως να είναι κάποιος editor ή κάποιο AVI Info. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ότι και να εγκαταστήσεις/απεγκαταστήσεις. Η μόνη λύση είναι να τρέξεις κάποιο file recovery tool, όπως το PC Inspector File Recovery (είναι δωρεάν, ψάξτο στο Google) και αφού δεν έχει γραφτεί τίποτα άλλο στην περιοχή του δίσκου που ήταν το αρχείο ολόκληρο, ΙΣΩΣ καταφέρεις να σώσεις την ταινία σου.

Από την επόμενη φορά, ότι AVI πέφτει στα χέρια σου, ΑΜΕΣΩΣ READ-ONLY και πρόσεχε τι προγράμματα τρέχεις που αναλύουν το AVI.

ΥΓ: Μήπως έχεις καμιά παλιά έκδοση του DivX Manager, πριν την 0.7; Αυτή έκανε κάτι τέτοια κολπάκια όταν διάβαζες το AVI από τον δίσκο.

Δημοσ.

να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο προβλημα εμφανιστηκε στον ενα σκληρο που εχω απο τους δυο!

και οι δυο ειναι westren digital 40 και 15 giga!

Divx εχω και στους δυο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...