Προς το περιεχόμενο

hol - Να παω απο τα 6 στα 24 mbps?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση hol στα 6 mbps αλλα απο οτι βλεπω στην μετρηση που κανω στο speedtest.net η ταχυτητα μου ειναι αυτη:

984073908.png

Aν βαλω 24mbps θα εχω μεγαλυτερη ταχυτητα η οχι??

Δημοσ.

Ανάλογα για το πού βρίσκεσαι και κατά πόσο είσαι κοντά σε κόμβο του παρόχου σου.Θεωρητικά ναι θα έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα σε download(σε upload δεν γνωρίζω τί σου δίνει η hol στα 24).Αυτά τα site με τις μετρήσεις σαν αυτήν που παραθέτεις μην τα εμπιστεύεσαι,μπες στο router σου και δες εκεί που κλειδώνει.

Και μετά βεβαίως πάρε τηλεφωνο στην hol να σου επιβεβαιώσει αν μπορείς να πας σε 24άρα.

Δημοσ.

Αυτα βρηκα απ στο μενου του ρουτερ μου:

Upload: 718 Kbps.

Download: 3358 Kbps

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 13.0 dB 11.0 dB

Attenuation 32.7 dB 56.6 dB

αρα με 24αρα τι λετε θα πιανω μεγαλυτερη ταχυτητα? και αν ναι αξιζει?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόκειται να πιάσεις παραπάνω, τώρα δεν πιάνεις καν τα 6mbit μιας και η εξασθένιση του σήματος της γραμμής είναι πολύ μεγάλη...

Δημοσ.

Όντως. Μείνε εκεί που είσαι μη πληρώνεις τσάμπα την 24ρα και δεν έχεις υπηρεσία.

Που βρίσκεσαι και έχεις τόσο μεγάλο attn? Σε καράβι;; :-)

Δημοσ.
Όντως. Μείνε εκεί που είσαι μη πληρώνεις τσάμπα την 24ρα και δεν έχεις υπηρεσία.

Που βρίσκεσαι και έχεις τόσο μεγάλο attn? Σε καράβι;; :-)

πατρα.....

Δημοσ.
δεν υπαρχει καποιος τροπος να πιανω μεγαλυτερη ταχυτητα εδω που ειμαι??(χωρις να μετακινησω το σπιτι:P)

Με τέτοιο Attenuation... Δυστυχώς. Και καλά είσαι αν δεν έχεις αποσυνδέσεις κ.λπ.

Δημοσ.

δεν εχω σχεδον ποτε αποσυνδεσεις κλπ. δηλαδη καποιος κομβος δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει ποιο κοντα μου απο καποια εταιρεια?

Δημοσ.
δεν εχω σχεδον ποτε αποσυνδεσεις κλπ. δηλαδη καποιος κομβος δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει ποιο κοντα μου απο καποια εταιρεια?

Άγνωστο. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

checkαρε την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου...

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=114819

αν τα κάνεις όλα και παρόλα αυτά ο συγχρονισμός είναι ίδιο τότε κατά 99% δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από μετακόμιση :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...