cd2matheos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε ολους!!! ειμαι συνδρομητης connx εδω και τρια χρονια συνεχομενα απο οτι εχω δει τις τελαυταιες μερες παιζει προσφορα η 2αρα στα 9,90 και η 24αρα στα 14,90 Αυτο αφορα νεους συνδρομητες ....με εμας τους παλιους τι γινεται? μπορω να παω σε ενα καταστημα του οτε και να ζητησω να μου ανανεωσουν την συνδρομη για εναν επιπλεον χρονο και το τιμολογιο μου απο τα 17,06 που πληρωνω ρην 2αρα τωρα να πεσει στα 9,90 για τους επομενους 6 μηνες???? θα γλιτωσω 56 ευρω γιατι τους τα χρωσταω???????
kifinas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πιθανότατα να μπορεί να γίνει από το τηλέφωνο καλώντας το 13888.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παρε τηλ στο 13888 και θα αναλάβουν αυτοί μετα τα υπόλοιπα.. Νομιζω δουλευει ομως μονο καθημερινες.
anta_n Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δε νομίζω να παίξει για υπάρχοντες συνδρομητές. Συνήθως αυτές οι προσφορές ανακοινώνονται για νέους συνδρομητές και σκοπό έχουν τη προσέλκυση πελατείας, αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης. Καλή κίνηση από τον ΟΤΕ αυτή η προσφορά όπως και να έχει, αλλά αν το πάγιο δεν περιλαμβάνεται σε αυτή (που έτσι πιστεύω πως είναι), εξακολουθεί να είναι πάνω από τους εναλλακτικούς.
kifinas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δε νομίζω να παίξει για υπάρχοντες συνδρομητές. Συνήθως αυτές οι προσφορές ανακοινώνονται για νέους συνδρομητές και σκοπό έχουν τη προσέλκυση πελατείας, αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης. Μπορούν να μπουν στην προσφορά οι υπάρχοντες συνδρομητές. Δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν όσοι έχουν συγκεκριμένα πακέτα ομιλίας. Λεπτομέρειες στο 13888.
originalhoyas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μπορούν να μπουν στην προσφορά οι υπάρχοντες συνδρομητές. Δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν όσοι έχουν συγκεκριμένα πακέτα ομιλίας. Λεπτομέρειες στο 13888. Εγώ έχω συμβόλαιο για ταχύτητα 8αρα. Αν δεν κάνω λάθος ο ΟΤΕ δεν την πουλάει πια. Πάω αυτόματα στην 24αρα;
pabou13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια μια ερωτηση, εχω το πακετο με την 24αρα συνδεση στον ΟΤΕ και το Attenuation (downstream) στην γραμμη μου ειναι 26.8dB με SNR Margin 7.9db και κλειδωνω στα 9mbits.. Δεν θα πρεπε να κλειδωνω λιγο παραπανω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 κανονικά ναι έπρεπε να παίζεις αρκετά πιο πάνω... ποιο router έχεις? έχεις ελέγξει την εσωτερική σου καλωδίωση?
pabou13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 To router μου ειναι αυτο .. Οταν λες εσωτερικη καλωδιωση, τι εννοεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 την καλωδίωση του σπιτιού μετά τον κατανεμητή, δλδ τοίχους, μπρίζες, καλώδιο από μπρίζα σε router κτλπ... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=114819 αν κάνεις όλα αυτά και δεν αλλάξει κάτι τότε δηλώνεις βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό...
anta_n Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Σύμφωνα με ένα εργαλειάκι που έχει στο adslgr, η γραμμή σου είναι για 17Mb. Μάλλον έχεις πέσει θύμα των αναβαθμίσεων που έκανε ο ΟΤΕ στις 8ρες. Σε άλλο thread ένας τεχνικός λέει πως είπε σε συνδρομητή του ΟΤΕ πως από τότε που δίνουν 24ρες έχουν αρχίσει και χαμηλώνουν ταχύτητες για να έχουν όλοι κοντά στα 12...αν ισχύει, καλό είναι για τη σταθερότητα, αλλά τιμολογιακά δεν είναι και ότι πιο fair.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 μπα αν δεν υπήρχε πρόβλημα θα έπαιζε στα 12mbit, αλλά για να παίζει ακόμα πιο κάτω υπάρχει κάπου βλάβη και ένα απλό τηλεφώνημα για να του αλλάξουν profile σε 24αρι δεν νομίζω ότι θα είναι αρκετό...
pabou13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Thanks για τις απαντήσεις παίδες.. Thresh θα δοκιμάσω τις συμβουλές σου και θα ενημερώσω για ότι νεότερο..
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Πριν κάνεις ολα αυτά αποσυνδεσε καθε τηλεφωνική συσκευη και φαξ, ανοιγόκλεισε το ρουτερ και μετα πάρε μετρησεις, αν δεις διαφορα βαζε μια-μια τις συσκευες και δες ποια σου κάνει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.