Stavrakas13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Εχω ενα προβλημα με τον συνδυασμο τροφοδοτικου μητρικης που διαλεξα ειναι τα: asusP5P43TD PRO και τροφοδοτικο:Thermaltake Toughpower Power express 650w το προβλημα ειναι απλο..δν εχω καλωδιο για το 4 pin atx της mobo τι να κανω?(το τροφοδοτικο δν ειχε καλωδιο στο πακετο,και στο manual οντως ελεγε πως δν περιλαμβανεται) edit: παιζει αυτο που εχω να μην ειναι κανονικο τροφοδοτικο?
panospc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μηπως έχεις το Thermaltake ToughPower Power Express VGA 650Watt; Αν ναι αυτό είναι τροφοδοτικό για κάρτες γραφικών...
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Αυτό έχει, και αυτό που χρειάζεται (εκτός από άλλο τροφοδοτικό) είναι το 4/8pin +12V Power Connector.
rafail1994 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πρέπει να έχεις είδη ένα τροφοδοτικό για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό. Επειδή είναι για να δίνει ρεύμα σε κάρτες γραφικών
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Στο ιδιο συμπερασμα κατεληξα κ εγω...βιαστηκα να το παραγειλω και δν το παρατηρησα... Οπως και να εχει,ειναι καινουριο και το πηρα απο e-shop γνωριζετε αν μπορω να ζητησω αλλαγη? η να το επιστρεψω καπως?
popeye68 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Στο ιδιο συμπερασμα κατεληξα κ εγω...βιαστηκα να το παραγειλω και δν το παρατηρησα...Οπως και να εχει,ειναι καινουριο και το πηρα απο e-shop γνωριζετε αν μπορω να ζητησω αλλαγη? η να το επιστρεψω καπως? Θα σου κόψει μια πιστωτική απόδειξη με το ίδιο ποσό και με αυτή την απόδειξη μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε άλλο θέλεις εσύ. Λεφτά πίσω δεν δίνουν.
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ισα ισα τετοια λυση ψαχνω,λογικο ειναι να μην δινουν λεφτα πισω.Ευχαριστω πολυ.
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 πηρα τα τους και τωρα εχω ενα τροφοδοτικο για καρτες γραφικων και καθεται(που και να θελω να το χρησιμοποιησω στο κουτι δν χωραει)
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Βάλ' το για πούλημα όπου μπορείς και αν το διώξεις πάρε ένα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.