semeli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 καλημερα, οταν ανοιγω τον Υ/Η, πριν την εκκινηση των windows, υπαρχει ενεργοποιημενη η επιλογη να με ρωταει password. πως θα μπορουσα να την απενεργοποιησω? ο Υ δικος μου ειναι, στο σπιτι μου, απλα καποιος συγγενης που τον σεταρε εβαλε κ αυτη την επιλογη (οποτε μπορω να κανω αλλαγες). Ευχαριστω!
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 αν ξερεις τον κωδικο βγαινει,αλλιως χρειαζεσαι και τον κωδικο.Πες μου τι windows εχεις.
semeli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ναι, τον κωδικο τον ξερω, εχω βαρεθει να τον βαζω καθε μερα χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος. εχω τα xp.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 απο την μια ειναι καλο να υπαρχει ενας κωδικος για να μην ψαχουλευει ο καθενας το πισι λοιπον,πας πινακας ελεγχου->λογαριασμοι χρηστων επιλεγεις τον λογαριασμου που θες και πατας καταργηση κωδικου. Ετοιμο!
semeli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 μονη μου μενω οποτε, μονο εγω το ψαχουλευω! χρηστο thanx a lot!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.