ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτήσω λίγο κάτι, παρ' όλο που συμφωνώ με το γενικότερο ύφος του μηνύματος του livewire, επειδή ακούω συχνά αυτό το "η πόλη δεν είναι το φυσικό περιβάλλον μιας γάτας", ποιο ακριβώς λέτε πως είναι; Το δάσος, η στέπα, η έρημος, η σαβάνα ή η θάλασσα, μμ; η αγκαλιά μας! και αυτό για λίγο συμφωνώ με livewire, πήρα έναν γατούλη στην αθήνα πριν 8 χρόνια περίπου, επειδή λόγω δουλειάς λείπω ορισμένες μέρες του μήνα δεν θα μπορούσα να πάρα σκύλο. εκτός από κάποιες μικροζημιές στα έπιπλα η γάτα είναι ζώο τακτικό και πεντακάθαρο. την ταξίδεψα άπειρες φορές με το αεροπλάνο, όπου την βάζω με το ειδικό καλαθάκι στα πόδια μου, και με πλοίο, μια χαρά. όντως το διαμέρισμα της αθήνας δεν είναι και το καλύτερό της αλλά οκ, ούτε και μένα. υπομονή κάνουμε όλοι σ΄αυτή την πόλη μέχρι να φύγουμε μια μικρή διόρθωση, τα στειρωμένα δεν επιτρέπεται να τρώνε ξηρά τροφή των σουπερ-μάρκετ γιατί έχουν μια τάση να κάνουν πέτρες στα νεφρά και πρέπει να τρώνε ειδικές μάρκες. επίσης γενικότερα ισχύουν τα 3 Χ: Χώρος - Χρόνος - Χρήμα. όσο διαβάζω τις απαντήσεις σου τόσο πιστεύω ότι θα τα πήγαινες μια χαρά με μια γατούλα. και κάτι τελευταίο και πετυχημένο που είχα δει κάποτε στην σκωτία: ''here lives a cat with her houshold stαff''. (είναι η αλήθεια φυσικά)
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον staff. Eκτός κι αν ήταν Καλαματιανή.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον staff.Eκτός κι αν ήταν Καλαματιανή. lol λες? χιχι
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ενα αλλο πραγμα που πρεπει να ξερεις για τις γατες ειναι οτι εχουν αναγκη απο πολυ πολυ πολυ ΠΕΙΡΑΓΜΑ (με την καλη εννοια ) ...!
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Το φυσικό περιβάλλον του δικού μου γάτου πάντως είναι η φρέσκια φρέσκια, πεντακάθαρη, ζεστή, χνουδωτή κουβέρτα μου. Ενίοτε και κανένα πουλοβεράκι που έχει ξεχαστεί πάνω στο κρεββάτι. Και φυσικά αρέσκεται σε βουτιές στο πάπλωμα. -Για να μην πω τι γίνεται αν βάλω κανένα ρούχο πάνω στο καλοριφέρ να στεγνώσει-
barbamar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ενα αλλο πραγμα που πρεπει να ξερεις για τις γατες ειναι οτι εχουν αναγκη απο πολυ πολυ πολυ ΠΕΙΡΑΓΜΑ (με την καλη εννοια ) ...!
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 τελικα αλλος ρωταγε να υιοθετησει γατα,και αλλος τελικα υιοθετησε. my new friend:
akpe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Kitty! Πω, εμένα για να κάτσει στο ταμπλώ η δικιά μου έκανα τάμα στον Kāne. Ειδικά τις πρώτες φορές που την πήγαινα στον κτηνίατρο με χρέωσε εξτρά για να αφαιρέσει την ταπετσαρία από τα νύχια της
akpe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Kitty! Πω, εμένα για να κάτσει στο ταμπλώ η δικιά μου έκανα τάμα στον Kāne. Ειδικά τις πρώτες φορές που την πήγαινα στον κτηνίατρο με χρέωσε εξτρά για να αφαιρέσει την ταπετσαρία από τα νύχια της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.