Προς το περιεχόμενο

Samsung 2493ΗΜ Πρόβλημα

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μία-δυο περίπου ημέρες η οθόνη κατά το πρώτο boot που κάνω το πρωι στον υπολογιστη δεν ανάβει και έχει το μπλε ledακι να αναβοσβηνει σχετικα γρήγορα...

Με το λίγο που διάβασα μάλλον ειναι capacitor προβλημα... Εχετε ακουσει η δει κατι αναλογο?

Πως το φτιαχνουμε αυτο το πραγμα ..αν φτιαχνεται δηλαδη...

Τωρα που το συνδιαζω στο μυαλο μου τωρα τελευτεα κανει και ενα μικρο τσιριγματακι σαν αυτα που κανουν μερικες φορες οι καρτες η το psu οταν δινει πολυ ρευμα..

Οπως επισης μια μυρωδια που μου ηρθε στιγμιαια ενα βράδι και κανεις αλλος στο σπιτι δεν καταλαβε κατι ... μηπως εχει αρχισει να καιγεται κατι ??? μηπως εσπασε κατι ???

Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας δωσει λιγο φως στην υποθεση...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πάει για RMA η οθονη...ταλαιπωρια μεχρι να σου δωσουνε το σωστο νουμερο να συνενοηθεις αλλα μολις το βρεις ολα τσουλανε ομαλα

Μολις εδωσα model code / serial και τα στοιχεια μου θα ερθει η courier να παραλαβει και θα μου δωσουν και μονιτορ για οσο καιρο θα παρει η επισκευη η αντικατασταση του δικου μου

Γνωριζει κανεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? στο επιδιορθωνουν? σου δινουν ιδιο μοντελο καινουργιο? καποια αλλο αντιστοιχης τιμης??

Δημοσ.

αν ειναι μικροβλαβη τοτε στην επιδιορθωνουν και στην φερνουν πισω.

αν ειναι πιο σοβαρη τοτε σου φερνουν το ιδιο μοντελο,αν ομως δεν ειναι διαθεσιμο σου δινουν μια με πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα(αν σου δωσουν κατωτερη δεν την δεχεσαι φυσικα).

Δημοσ.

Αντε να δουμε

Ευχαριστω

Παντως αμα μου δωσουν παλι την 2493hm καινουργια το σκεφτομαι να την πουλησω οπως ερθει και να παρω κατι πιο μεγαλο

Δημοσ.
Αντε να δουμε

Ευχαριστω

Παντως αμα μου δωσουν παλι την 2493hm καινουργια το σκεφτομαι να την πουλησω οπως ερθει και να παρω κατι πιο μεγαλο

οι πιο πολλοι αυτο κανουν μετα απο rma..B)

Δημοσ.

Σε περίπτωση που μου δώσουν το ίδιο μοντέλο θα το σκεφτώ πολύ αν το δώσω ή όχι για κάτι άλλο..

Το ότι η τιμή του δεν έχει πέσει πάνω απο 10 ευρώ τόσα χρόνια τώρα και η προσωπική μου εμπειρία μαζί του μου λένε ότι είναι πολύ καλό ...

Αν υπάρχει όμως καμιά πρόταση θα το συζητήσουμε τότε :)

Δημοσ.

Οκ σε λίγο θα φύγει απο μένα.

Το κακό είναι μίλησα το πρωί και τελικά δεν θα μου στείλουν λέει κάποια προσωρινή γιατι δεν υπάρχει διαθέσιμη προς το παρών και να πάρω ξανά την Δευτέρα...γμτ :( Πόσο χρονικό διάστημα λέτε να πάρει η όλη υπόθεση?

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με την δικη μου samsung. Αργεί να ανοίξει 5-10 λεπτά και κάνει ένα τρεμόπαιγμα για 30 sec μετά στρώνει. Δε πρέπει να είναι σοβαρό πρόβλημα κάτι με πυκνωτές και την πλακέτα τροφοδοσίας πρέπει να παίζει.

Εγώ έδωσα στοιχεια θα με πάρουν phone από Δευτερα από την serviceone.

Εσένα φιλε τι έγινε?

Σου δώσανε άλλο monitor αντικατάστασης ?

Σου ζητήσανε μεταφορικά? γιατί σε άλλο topic διάβασα ότι άμα η οθόνη είναι αγορασμένη πριν της 1/6/2009 ζητάνε να πλήρωσης το κούριερ εσένα τι είπανε?

Δημοσ.

Ακομα δεν εχω νεα

Μου στειλανε μια Samsung SyncMaster 245B 24" σαν αντικατασταση

ΜΕταφορικα δε πληρωσα πουθενα so far

Δημοσ.

Όπα να μαστέ και λογικοί λίγο :P ένα monitor να κανεις την δουλειά σου όσο σου επισκευάζουν το δικό σου σου δίνουν σιγά μην έπρεπε να είναι ίδιο η καλύτερο από αυτό που έχεις !!!

Εμενα ελπίζω να πάρουν phone την Δευτερα .....

Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα πολύ με το μόνιτορ που μου έστειλαν...

Ειναι 1920Χ1200 σαν το παλίό οπότε κάνω την δουλειά μου όπως πριν...

Θα παρω αυριο ενα τηλεφωνακι να δω τι γίνεται με την δικη μου

Btw Thresh εγω για το 2493hm δεν ειχα δωσει πανω απο 220 ευρω απο οτι θυμαμαι...πως εφτασε 400?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...