skipperas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά πρόσφατα τσίμπησα το συγκεκριμένο ρουτεράκι! Για αρχή δεν μου έχει κάνει καμιά αποσύνδεση και όλα είναι οκ ! ( φτου φτου μη το ματιάσω)! Έχω μια απορία..πως βλέπω τι Attenuation,Noise Margin κλπ έχω ?? Μπαίνοντας στη σελίδα του ρούτερ,δεν μου τα δείχνει πουθενά!Έχω ψάξει σε όλες τις καρτέλες αλλά τίποτα!Υπάρχει κανα προγραμματάκι που τα βλέπω ?? Επίσης,τώρα η σύνδεση μου είναι στα 2mbps και την άλλη βδομάδα θα βάλω 24άρα! Υπάρχει περίπτωση να δω από τώρα πόσο περίπου θα πιάνω ? Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να έχει το ρούτερ τη καλύτερη απόδοση ?? Και κάτι τελευταίο..συνδέομαι ασύρματα και με ένα iphone που έχω! Που και που εκεί που σερφάρω κανονικά,ενώ δείχνει πάνω το χαρακτηριστικό σήμα του wifi,δεν έχει ιντερνετ!Και πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το wifi του κινητού για να δουλέψει!Μήπως φταίει το κανάλι που έχω το ασύρματο ? Γιατί παίζουν αρκετά ασύρματα κοντά.. τώρα το έχω στο 9 ! Έχετε καμιά λύση στο πρόβλημα ?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 α.για το ασυρματο δοκιμαζεις αλλο κλειδωμα.δοκιμαζεις firmware update δοκιμαζεις αλλο καναλι.και για το κινητο αν υπαρχει κανα firmware update. απλα στα 24 mbit το ρουτερ σου να ειναι Pppoe/llc.β.να εχεις φιλτρακια παντου οτι ταχυτητα και να εισαι . αν δεις margin και atttenuation θα δεις περιπου στα ποσα θαπαιξεις. δοκιμασε αυτο http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm να δεις αν θα σου δειξει τα values.δεν υπαρχει μεσα στο μενου ειναι σαν κρυφο μενου αυτα τα νουμερα.μην με ρωτησεις γιατι το εκαναν αυτο λες και ειναι κρυφο μυστικο.σε πολλα Linksys το εχουν κανει .μεγαλη βλακεια τους.
skipperas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 χμμ περίεργο...μου βγάζει κανονικά το μενού με dsl indormation κλπ κλπ αλλά δεν μου βγάζει τις τιμές.. δηλαδή ενώ γράφει πχ attenuation δε γράφει πόσο.. περίεργο! φίλτρα δεν νομίζω να χρειάζομαι,έχω ISDN!
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 δεν ξερω κατι παραπανω.και στοforum που διαβασα για αυτο που σου ειπα και ο αλλος αυτο εγραφε οτι δεν βλεπει τιμες.δεν ξερω αν ειναι θεμα firmware η αν θελει κατι αλλο.google it υποχρεωτικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 κλασικά έχει κρυφό menu όπως και το WAG160n, google it για να βρεις την εντολή...
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 στο google βρηκα και εγω την εντολη αλλα δεν του εβγαλε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.