RedMike7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, Σήμερα αγόρασα καινούριες μνήμες για τον η/υ μου, πήρα τις Κingston ddr2 1066 hyperx 4gb για να τις εγκαταστήσω στην μητρική Asus P5QL SE, στην μητρική υπήρχαν kingston 1 gb και adata 2 gb (ότι να ναι). Βγάζω λοιπόν τις παλίες και βάζω τις καινούριες! Aνοίξε το pc και εβγάλε μπλέ οθόνη με STOP: 0x0000007e. Για να μην τα πολυλογό, κατάλαβα ότι επειδή τα windows 7 που έχω είναι (σπασμένα) και στην ουσία μια έκδοση dsp, δεν μπορόυν να ανοίξουν λόγο της αλλάγης υλικού που έκανα! Έβαλα λοιπόν πάλι τις προηγούμενες μνήμες και το pc παίζει κανονικά... Σημπεράσματα: 1) Οι μνήμες δεν είχαν συσκεβασία (ήταν σε ζελατίνα). 2) Windows 7 (DSP). 3) Χαλασμένες μνήμες. Τα φώτα σας παρακαλώ!
TEOKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, Σήμερα αγόρασα καινούριες μνήμες για τον η/υ μου, πήρα τις Κingston ddr2 1066 hyperx 4gb για να τις εγκαταστήσω στην μητρική Asus P5QL SE, στην μητρική υπήρχαν kingston 1 gb και adata 2 gb (ότι να ναι). Βγάζω λοιπόν τις παλίες και βάζω τις καινούριες! Aνοίξε το pc και εβγάλε μπλέ οθόνη με . Για να μην τα πολυλογό, κατάλαβα ότι επειδή τα windows 7 που έχω είναι (σπασμένα) και στην ουσία μια έκδοση dsp, δεν μπορόυν να ανοίξουν λόγο της αλλάγης υλικού που έκανα! Έβαλα λοιπόν πάλι τις προηγούμενες μνήμες και το pc παίζει κανονικά... Σημπεράσματα: 1) Οι μνήμες δεν είχαν συσκεβασία (ήταν σε ζελατίνα). 2) Windows 7 (DSP). 3) Χαλασμένες μνήμες. Τα φώτα σας παρακαλώ! κανε clear cmos η βγάλε την μπαταρία για 1 λεπτό
filip123go Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κάνε ένα bios update, δοκίμασε τις μνήμες σε άλλα slot, δοκίμασε πρώτα την μια και μετά την άλλη...!! Τρέξε και ενα memtest (με τις καινούριες μνήμες επάνω)...!
RedMike7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 κανε clear cmos η βγάλε την μπαταρία για 1 λεπτό Δεν έγινε τίποτα, συνεχίζει να μην φορτώνει τα windows!
TEOKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δεν έγινε τίποτα, συνεχίζει να μην φορτώνει τα windows! επιστροφη τότε
Beastakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρωτα setare manual στο BIOS τα σωστα latencies/mhz/volts που δινει ο κατασκευαστης για τις μνημες. Mετα αν δεν σου φορτωνει τα win, κανε ενα memtest. Αν σου βγαλει errors, τοτε ναι, επεστρεψε τες.
RedMike7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 επιστροφη τότε Σε περίπτωση που κάνω format, μήπως θα παίξουν?
filip123go Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 TΡΕΞΕ MEMTEST...!!! Αν σου βγάλει errors και υπολογιστή να αλλάξεις, πάλι δεν θα παίζουν..!
hackerW32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασε να αλξεις θεση στις ραμ η μια απο τις δικες μου δεν θελει να μπενει στην 3η θεση στης ραμ...
RedMike7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 TΡΕΞΕ MEMTEST...!!!Αν σου βγάλει errors και υπολογιστή να αλλάξεις, πάλι δεν θα παίζουν..! Αυτό πώς ακριβώς θα το τρέξω? Δεν μπορώ να φορτώσω windows!
filip123go Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αυτό πώς ακριβώς θα το τρέξω? Δεν μπορώ να φορτώσω windows! Θα κατεβάσεις το iso από εδώ http://www.memtest86.com/download.html Θα το κάψεις σε ένα cd και θα ξεκινήσεις με αυτό τον υπολογιστή σου..
RedMike7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τελίκα έφταιγε, η μία απο τις δύο ram και αύριο τις πάω πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.