Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson w302 - Λευκή οθόνη

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα W302 και πριν από καιρό τρεμόπαιζε η οθόνη του, όπως κάνει η αναλογική τηλεόραση όταν δεν έχει καλό σήμα. Δούλευε κανονικά το τηλέφωνο. Από κάποια στιγμή και μετά η οθόνη έγινε κατάλευκη. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Έχει χαλάσει η οθόνη ή το τηλέφωνο; Κάπου διάβασα στο ίντερνετ πως σε μερικά sony ericsson υπάρχει περίπτωση κατά το κλείσιμο να γίνει corrupted η EPROM με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το τηλέφωνο στη συνέχεια και να εμφανίζει WSOD (White Screen Of Death). Έχει κανείς καμιά πρόταση πέρα από το να το πάω στο service;

Δημοσ.

και σε μένα στο w810 που έχω είχε κολλήσει μία η οθόνη ήταν λευκή όπως το δικό σου μετά αναβόσβηνε συνέχεια και δεν εμπαινε καθόλου στο μενού,για να μην το παω για σέρβισ και με μαδήσουν,σύνδεσα το κινητο με το ειδ.καλώδιο με τον η/υ στην σελίδα της s.e μπηκα επελεξα το μοντέλο και μετά του εκανα αναβάθμιση και έστρωσε και είναι μια χαρούλα ούτε λευκη οθόνη ούτε τίποτα

Δημοσ.

Το w302, απ'όσο έψαξα δεν flash-άρετε με ελεύθερα προγράμματα , όπως το xs++ κτλ. Μόνο σε service λοιπόν. Μάλλον θα το ρίξω για ανακύκλωση και δε με βλέπω να ξαναπαίρνω sony ericsson.

Δημοσ.

εγώ δεν μίλησα για φλασαρισμα,αλλά για αναβάθμιση λογισμικού αλλο το ενα αλλο το άλλο,μπες στην σελιδα της σονυ ερικσον επελεξε το μοντέλο του κινητού σου και δες αν εχει επιλογή αναβάθμισης,πρέπει να έχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...