ntg24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα τη γνωμη σας για αγορα οθονης desktop 17-19". Με ενδιαφερει για χρηση internet και βασικες δουλειες γραφειου (word, excel κλπ). Θελω απλα να ειναι ξεκουραστη για τα ματια. Ποια ειναι η καλυτερη σε σχεση ποιοτητας/τιμης που υπαρχει στην αγορα? Ποια χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ωστε να ειναι χεκουραστη για τα ματια? Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 μέχρι ποσά χρήματα διαθέτης ; εγώ έχω αυτήν <<δεν είναι και καινούρια >> και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους παράγοντες
ntg24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα με ενδιαφερει οσο το δυνατό πιο ξεκουραστη γιατι κοκκινιζουν ευκολα τα ματια μου, και στη καλυτερη δυνατη τιμη.
STORM1978 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα με ενδιαφερει οσο το δυνατό πιο ξεκουραστη γιατι κοκκινιζουν ευκολα τα ματια μου, και στη καλυτερη δυνατη τιμη. αυτη πιστευω πως ειναι αρκετα καλη για αυτα που θελεις και επισης DELL με οτι αυτο συνεπαγεται απο αποψη ποιοτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.