Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την Access.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι στο ασχετο μου παρουσιαζει η Access ενα προβλημα και δεν μπορω να ανοιξω ή να δημιουργησω αρχεια βασεις δεδομενων, και ειναι αναγκη να φτιαξω μια νεα βαση δεδομενων.

Μου πεταει τα εξης σφαλματα διαδοχικα.

rw8ggy.jpg

35clafd.jpg

Δοκιμασα να κανω repair, και επανεκκινηση, το ιδιο.

Δοκιμασα remove access features, επανεκκινηση, επανεγκατασταση acess, το ιδιο...

Επισης επειδη το μυνημα λεει να υπαρχει επαρκης, χωρος, εγω ημουν στα 211mb, και προιδεαστικα μηπως φταει αυτο. Ελευθερωσα οσο χωρο μπορουσα και το εφτασα 2gb free, αλλα παλι το ιδιο.

Ετρεξα και office diagnotic, μου ειπε οτι βρηκε και διορθωσε ενα προβλημα, αλλα το προβλημα αυτο εξακολουθει.

Ας μου πει κανεις οτι ξερει τι γινεται, γιατι το χρειαζομαι αυτο το προγραμμα...

Δημοσ.

Μήπως το αρχείο σου έχει τίποτα περίεργους χαρακτήρες ή τίποτα Ελληνικά με πολυτονικά ή κάτι τελος πάντων πέρα από το συνηθισμένο?

Εάν ναι, απλά κάνε το μετονομασία.

Εάν όχι τότε απλά το αρχείο σου είναι κατεστραμένο και πρέπει να το ξαναβρείς άθικτο από κάπου αλλού. Εάν δεν το έχεις αλλού.......

Τα συληπητιριά μου!

Δημοσ.

Ποιο αρχειο? Δεν συμβαινει αυτο σε καποιο συγκεκριμενο αρχειο, αλλα σε οποιο αρχειο παω να δημιουργησω ή να ανοιξω...

Δημοσ.
Ποιο αρχειο? Δεν συμβαινει αυτο σε καποιο συγκεκριμενο αρχειο, αλλα σε οποιο αρχειο παω να δημιουργησω ή να ανοιξω...

Ε αντε γειά τότε...

Κάνε uninstall το office και install πάλι γιατί έχουν παλαβώσει τα ρυθμιστικά στη registry!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...