guppy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά από το παραπάνω πρόγραμμα μπορώ να κόψω τραγούδια;;;; Θέλω τα ρεφρέν για ήχο κλήσης στο κινητό.. Αν ναί πώς μπορώ να το κάνω;; Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ναι, μπορείς. Δες ένα σχετικό tutorial στο επίσημο site: http://manual.audacityteam.org/index.php?title=Tutorial_-_Editing_an_Existing_File
guppy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Έχω μαρκάρει το κομμάτι που θέλω, τώρα πως το σώζω έτσι όπως είναι;;;
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Τί εννοείς «όπως είναι»; Κανονικά πρέπει να πας File > Export Selection..., να εισάγεις για το τελικό αρχείο εξόδου filename και format που επιθυμείς και να πατήσεις Enter.
guppy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Έχω μαρκάρει από το 1:15 μέχρι 2:10 αυτό το μέρος μόνο θέλω να αποθηκευθεί ως mp3.
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Α, εννοούσες δηλαδή «να σωθεί μόνο το κομμάτι που έχω μαρκάρει, όχι όλο». Ωραία, τότε ισχύει η απάντηση που σου έδωσα ήδη. Αντί για File > Export, εσένα σε ενδιαφέρει το File > Export Selection...
kastel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Έχω μαρκάρει από το 1:15 μέχρι 2:10 αυτό το μέρος μόνο θέλω να αποθηκευθεί ως mp3. Λάθος!!! Μαρκάρεις τα κομμάτια που δε θες και κάνεις cut (πατάς το κουμπί με το ψαλίδι). Αφού τελειώσεις με τα κοψίματα τότε κάνεις File > Export Selection... και επιλέγεις το format που επιθυμείς.
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Λάθος!!!Μαρκάρεις τα κομμάτια που δε θες και κάνεις cut (πατάς το κουμπί με το ψαλίδι). Αφού τελειώσεις με τα κοψίματα τότε κάνεις File > Export Selection... και επιλέγεις το format που επιθυμείς. kastel, αν επιθυμείς απόσπασμα που είναι συνεχόμενο (1:15-2:10 είναι συνεχόμενο), γιατί να μπεις στον κόπο να κάνεις cut το «πριν» τμήμα, cut το «μετά», και μετά export... ;
guppy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Kάνω και αποθήκευση ως ή μόνο το εξάγω;;; αλλα πάλι μου το βγάζει ολόκληρο το τραγούδι... Το μαρκάρω με τα βελάκια και μετά όταν πατάω να παίξει, παίζει μόνο το σημείο που έχω μρκάρει.. Όταν το αποθηκεύω αποοθηκεύεται ολόκληρο το mp3... Εντάξει το έκανα...όπως μου είπες. Έγινε τώρα ευχαριστώ πολύ.
guppy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Φίλε Parsifal τα κόβει ακριβώς ή χάνει λίγο;;; Σε ρωτώ γιατί η αρχή είναι οκ αλλά στο τέλος χάνει 1 sec.
kastel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κάνεις zoom και κόβεις ακριβώς εκεί που θες. kastel, αν επιθυμείς απόσπασμα που είναι συνεχόμενο (1:15-2:10 είναι συνεχόμενο), γιατί να μπεις στον κόπο να κάνεις cut το «πριν» τμήμα, cut το «μετά», και μετά export... ; αν είναι συνεχόμενο κομμάτι πράγματι δε χρειάζεται cut.
vag3d Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Έχει και Zoom in στην κυμματομορφή. Μαρκάρεις αυτό που θέλεις και κάνεις Trim. Κάνε το αρχικό Trim (τα χοντρά) για να καθαρίσουν τα πολλά και παίξε λίγο με το Zoom για να δεις που ακριβώς θέλεις να τελειώσει το κομμάτι που θέλεις να κρατήσεις. Ξανα-κάνε Trim και στην συνέχεια αποθήκευσε το αποτέλεσμα σε ένα ξεχωριστό αρχείο με διαφορετική ονομασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.